çok geçmiiş olsun naman plaka almadan nasıl boyle birşey yapıyolar anlamış deilim
Printable View
çok geçmiiş olsun naman plaka almadan nasıl boyle birşey yapıyolar anlamış deilim
naman durumuna gerçekten üzüldüm. geçenlerde benimde başıma geldi daha yeni 1 ay bile olmadı.
sigortamın bitmesi üzerine telefon geldi sigorta poliçemi yeniletmeye sigortacıya gittim. bana yeni ruhsat verdi falan derken muhabbet uzadı. aracım park edili şekilde duruyor. siren sesi geldi plakam anons edildi sahibi gelsin diyerekten.
gittim aracın başına. başkomiser ehliyet ruhsat istedi verdim. ben gitmeden çoktan motorlu ekipleri çağırmış. HİÇ SORGU SUAL OLMADAN, İHBAR OLMADAN, ÇEVİRMEYE GİRMEDEN. arabayı otoparka çekin diye emir verdi yanındaki memurlara ve 2 polis motoru eşliğinde otoparka çekildim. 3 maddeden ceza yememi özellikle sağlayan başkomiser üstlerinin onu araması nedeniyle sıkıştı otoparka gelerek senin hakkında zaten ihbar vardı dedi. ben güldüm geçtim zaten cezamı yemişim artık.
beni kızdıran nokta polislerle otoparka geliyoruz. motorlu polis plakasız mobilete selam veriyor gülerek :D bu nasıl bir çifte standarttır. sen benim aracımı hiç bir apaçilik yapmazken alıp çekiyosun. trafikte herkezin canını malını riske atan plakasız bir mobilete selam veriyorsun. yüzünede söledim polisin bunu hiç birşey diyemedi.
daha sonra 1 haftalık izin kağıdımı aldıktan sonra bu sinirle memur abilere egzos sesimi dinletmeye karar verdim. bu saate kadar düzgünce gezdim insanları rahatsız etmedimde noldu dedim kendimce. ama bunuda kendime yediremedim. ufak ufak geziyordum aynı gün içerisinde. kısa xenonlarımdan 1 tanesi kesik diye sislerim açıktı. tak hemen durduruldum. yol kenarında çevirme bile yapmadan trafik memuruna. aramızda geçen muhabbet,
- durdur dur aç camı
buyrun memur bey
- sislerin açık kapat hemen!
kısalarımın 1 tanesi kesik bakın ondan yaktım
- banane kardeşim farın bozuksa yaptır!
yaptırıcaktım zaten yarın olsun yaptırıcam.
- bu şekilde gezemezsin git çek arabanı evine otur!
artık sinirlerim kaldıramadı bu durumu. babanın arabasımı kardeşim istediğimi yaparım diyesim geldi yine kendimi tuttum. bende tepkimi daha güzel şekilde dile getirdim.
polise son cevabım.. hee öle mi peki dedim devir keser eşliğide 2 de sıkarak bastım gittim.
ertesi gün arkadaşımı durdurmuşlar. ki birbirine benzemeyen 2 araç biri vts diğeri 206 biri yeşil diğeri mavi :D bu yüzden polis arkadaşları tebrik ederim. arkadaşımı indirmişler arabadan sen ne gazlıyorsun patinaj çekiyorsun bizim önümüzde diye üstüne yürümüşler. arkadaşımda ben değilim şeklinde cevap vermiş bir sürü tartışmanın ardından kurtarabilmiş kendisini. öle olunca kendimi suçlu hissettim. ama benide bu duruma getiren çok sevdiğimiz memur abilerimiz.
bizim 207lerin beyni serviste sıfırlanıyormu acaba? acil cevap bekliyorum arkadaşlar. stock yazılıma dönmek için
Hayir olsun insallah bende carsamba gunu chip yaptiriyodum icime kurt dusurdun onemli birsey yoktur umarim...
Serviste sıfır yazılım yüklenebilir.. Eskisi tamamen gider ve de mutasyonsuz olacağı için sıfırlanmış yazılım ilk 500 km kötü performansa sebep olabilir..
-----
207 RC sipariş üstüne geliyor, herhangi mevcut bir kampanyaya sokulmuyor, yaklaşık 46 milyar fiyatı var. Ve de yeni kasa.. Jantlar farklı, stoplar farklı, aynalar kasa rengi, içerde klima tuşları krom çerçeve, uzaktan camlar kapatılabiliyor(nihayet!), dokununca 3 kere çalışan sinyaller var.. Ama hala 175 bg:( koysalar şuna 200 lüğü de gidip alsak :(
---------
Teşekkür ederim arkadaşlar, benim başıma bu 2. kez geliyor. Ama bunda 35 plaka olmamın etkisi büyük. Bugün gidemedim yarın C Bölge'ye gideceğim. Yine direk en tepeye çıkıp bağrınacağım biraz. Başka türlü olmuyor.
arkadaşlar aracımı satıyorum. aklınızda bulunsun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...tertemiz/detay
kule gergimde satılık
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...l-sparco/detay
Maalesef arkadaşlar.. BSI yazılımını(yol bilg. ekranı arkasındaki beyin) tabiri caizse hacklemek gerekiyor camlar için.. Sinyal kolu da COM2000 le alakalı sanırım onu araştırmamıştım..
bende rc almayı düşünüyorum arkadaşlar bir iki tane var 2009 model ama araclar bayadır ilanda..neden acep tutulmuyormu 207 rc ler..
Aklınızda olsun temiz , uygun fiyatlı bulabilirsem alabilirm..
17'' 4 x 108 ET 25 O.Z. Ultraleggera
http://www.skyroadster.com/forums/at...mblk_ci3_l.jpg
http://www.carsmagz.com/wp-content/u...le-570x402.jpg
sizce bunun rengi 207 de nasıl durur?
Güzel durur köpekbalığının açığı mı bu renk?
Az biraz açık ve mat.. Daha bir kurşuni bir renk.. Folyo numunesi geldi bu akşam elime ORACAL'dan ama akşam olduğu için salon avizesi altında buna benziyor mu pek anlamadım :D Yarın gün ışığında bakacağım.
Bu folyoyu direk bu foto ile istettim. Geldi, ancak normalden %30 daha pahalı.. Acaba boyasam mı diyorum..
rkadaşlar tanıdık peugeot çıkmacısı yada parçacısı olan yada bakabilecekler benim için
307 1.6 hdi 110 luğun 5. vites dişlisini sorabilir mi?
Peugeot code: 2344.E2
genelde servislerin hurdaya göndermek için ayırdığı şanzımanlardan bulunabiliyormuş..
teşekkürler..
Sanırım kaplatıyorum :) Numune geldi oracaldan güneşte kapalıda ıslakta gecede zifiride far ışığında sokak lambası altında baktım hepsnde hoşuma gitti mat ama simli çok güzel tek düşündüren kapı kollarının ön tamponun filan sökülecek olması..
dişlinin Sıfırı 225 liraymış..
ewt sokaktaki adam fiyatı
aynen kanka fiyat 225. :D
bu arada lastik alacağım bridgestone potenza re050 suan ustundekıler bunlara devammı edeyım yoksa. potenza adrenalin re001 mi alayım kararsız kaldım. birde ölçüler 205*40*17 bunu 205*45*17 yapayımmı ??? aciliyetinden bilgi :D
Ben kısın mıchelın kullanıyorum çunku 001 soğukken facia allah muhafaza deneme derim ;) ben henuz 5000 yaptım 001 le dişlerde herhangi problem yok temiz o problem daha çok michelın de oluyo ;)
205 45 17 değil mi orjinal 207rc lastik ölçüsü. Senden önceki sahibi onu 40 yanağa düşürmüştür sanırım.