User Tag List

Sayfa 180/1195 İlkİlk ... 801301701781791801811821902302806801180 ... SonSon
22691 sonuçtan 3.402 ile 3.420 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    naman durumuna gerçekten üzüldüm. geçenlerde benimde başıma geldi daha yeni 1 ay bile olmadı.

sigortamın bitmesi üzerine telefon geldi sigorta poliçemi yeniletmeye sigortacıya gittim. bana yeni ruhsat verdi falan derken muhabbet uzadı. aracım park edili şekilde duruyor. siren sesi geldi plakam anons edildi sahibi gelsin diyerekten.

gittim aracın başına. başkomiser ehliyet ruhsat istedi verdim. ben gitmeden çoktan motorlu ekipleri çağırmış. HİÇ SORGU SUAL OLMADAN, İHBAR OLMADAN, ÇEVİRMEYE GİRMEDEN. arabayı otoparka çekin diye emir verdi yanındaki memurlara ve 2 polis motoru eşliğinde otoparka çekildim. 3 maddeden ceza yememi özellikle sağlayan başkomiser üstlerinin onu araması nedeniyle sıkıştı otoparka gelerek senin hakkında zaten ihbar vardı dedi. ben güldüm geçtim zaten cezamı yemişim artık.

beni kızdıran nokta polislerle otoparka geliyoruz. motorlu polis plakasız mobilete selam veriyor gülerek bu nasıl bir çifte standarttır. sen benim aracımı hiç bir apaçilik yapmazken alıp çekiyosun. trafikte herkezin canını malını riske atan plakasız bir mobilete selam veriyorsun. yüzünede söledim polisin bunu hiç birşey diyemedi.

daha sonra 1 haftalık izin kağıdımı aldıktan sonra bu sinirle memur abilere egzos sesimi dinletmeye karar verdim. bu saate kadar düzgünce gezdim insanları rahatsız etmedimde noldu dedim kendimce. ama bunuda kendime yediremedim. ufak ufak geziyordum aynı gün içerisinde. kısa xenonlarımdan 1 tanesi kesik diye sislerim açıktı. tak hemen durduruldum. yol kenarında çevirme bile yapmadan trafik memuruna. aramızda geçen muhabbet,

- durdur dur aç camı
    buyrun memur bey
    - sislerin açık kapat hemen!
    kısalarımın 1 tanesi kesik bakın ondan yaktım
    - banane kardeşim farın bozuksa yaptır!
    yaptırıcaktım zaten yarın olsun yaptırıcam.
    - bu şekilde gezemezsin git çek arabanı evine otur!

artık sinirlerim kaldıramadı bu durumu. babanın arabasımı kardeşim istediğimi yaparım diyesim geldi yine kendimi tuttum. bende tepkimi daha güzel şekilde dile getirdim.

polise son cevabım.. hee öle mi peki dedim devir keser eşliğide 2 de sıkarak bastım gittim.

ertesi gün arkadaşımı durdurmuşlar. ki birbirine benzemeyen 2 araç biri vts diğeri 206 biri yeşil diğeri mavi bu yüzden polis arkadaşları tebrik ederim. arkadaşımı indirmişler arabadan sen ne gazlıyorsun patinaj çekiyorsun bizim önümüzde diye üstüne yürümüşler. arkadaşımda ben değilim şeklinde cevap vermiş bir sürü tartışmanın ardından kurtarabilmiş kendisini. öle olunca kendimi suçlu hissettim. ama benide bu duruma getiren çok sevdiğimiz memur abilerimiz.

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim 207lerin beyni serviste sıfırlanıyormu acaba? acil cevap bekliyorum arkadaşlar. stock yazılıma dönmek için
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

RC_MAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question

Hayir olsun insallah bende carsamba gunu chip yaptiriyodum icime kurt dusurdun onemli birsey yoktur umarim...

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim 207lerin beyni serviste sıfırlanıyormu acaba? acil cevap bekliyorum arkadaşlar. stock yazılıma dönmek için
    servis yenı yazılım yukleyınce arac normal yazılıma dönuyor sıkıntı yok. ama neden böyle birseye gerek duyuyorsun acıklama yaparsan sevınırız

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RC_MAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayir olsun insallah bende carsamba gunu chip yaptiriyodum icime kurt dusurdun onemli birsey yoktur umarim...
    kıme yaptıracaksın. öncesi ve sonrası dyno yap ama farkkı görelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu gece(Pazarı Ptesi'ye bağlayan) Suadiye-Bostancı arasında gazlayan GT/RC var mı aramızda? Siyah veya Gri? içinde 2 kişilermiş.

Yarın yapmadığım bir hareketten ötürü yediğim cezalar(hız+trafiği tehlikeye atma+kırmızı ışık+görevdeki memura hakaret-bunu şöför değiştirdim düşüncesiyle yazdılar+aracımı kapatmak istemeleri ve arabamı vermememden ötürü düzenlenen tutanak) yüzünden C Bölgesine itirazda bulunucam ve muhtemelen mahkemelik olucam. Daha önce de o arkadaşlarla yine benzer eşgal sıkıntısı yüzünden olmuştum MOBESE sayesinde ben kazanmıştım. Önceden bir sorayım istedim..

Olay da özetle şu şekilde,

Siyah/Gri bir Pejo beyaz bir VW ile sahilde gazlaşıyorlar. Bendeniz de aynı sularda Üst Bostancı'dan sahil yoluna Bağdat Caddesini tren köprüsü üstündeki ışıklar üstünden kros geçerek İDO'nun oraya çıkan sokak üstünden sahile iniyorum. Tabi orada da her gece olduğu gibi çevirme ve durduruluyorum.
    Ehliyet ruhsat üfleme rutini başladı. Sonra bir başka ekip otosu geldi ve bnm ehliyeti sorgulayan elemanlara birşeyler dedi. Ben araçta oturuyorum fırsattan istifade torpido dağınıktı toparlıyorum. Kafamı kaldırdığımda ehliyet bilgilerimin bir ceza makbuzuna yazıldığı gördm ve indim.

- ne oluyor?
    - ihbar var ralli yapmışsınız.
    - Öyle mi? tekrarlat bakayım ihbarı duyacam.
    - Olmaz..
    - Olur olur hadi..
    - İhbar amirden geldi diyerek ekip otosunu gösteriyor. Gösterildiğini farkeden memurlar apar topar arabaya biniyoırlar..
    - Onlar amir değil seninle aynı sınıfta memur.. Bu sırada ispiyonlayan ekip otosu arabayı çalıştırıyor.. Eleman bize ceza yaz dendi biz yazıyoruz onlara sorun diyor. onlara yöneldiğimde herifler kaçmayta başladı. Birsüre koşup bagajlarına vurabildim ama uzayıp gittiler.. Komik.. Polis kaçtı ben kovaladım gibi bir durum oldu.Geri döndüm. diğer elemanlar bembeyaz.. Ben peşlerinden koşunca tırstılar. Yazdıkları ceza makbuzunu vermek istemediler.
    - Ya dedim gözümün önünde o makbuzu parçalarsınız dedim ya da bir kopyasını sizden ZORLA alırım dedim. Şarterler attı bende üstlerine yürüdüm. Islak yazılı kopyasını verdi..

Cezanın parasında değilim.. Ama yazılan cezaların puanı 50-60 ları buluyor.. Ve heriflerin ağzından aldığım kadarıyla ispiyoncu ekip plaka alamamış. 35 plakayım diye muhtemelen bana patladı olay. Ehliyetimi geri aldım ve şimdi yeniden kaptırmak üzereyim.
    Eğer heriflerin dediği gibi bir Pejo gazlamışsa ve bu arkadaş aramızdaysa lütfen söylesin. Tüm maliyetini karşılamaya hazırım. Yoksa iş mahkemeye kalırsa geçen seferdeki gibi mobeseden zaten belli olacak herşey..

Nadiren sinirlenirim. Ama haksızlığa ve bana haksızca serseriymişim gibi davranılmasına tav oluyorum. Arkadaşımı kaybetmenin şokuyla zaten hayalet gibiydim bi de bu üstüne tuz biber oldu.

Kusura bakmayın.
    umarım en kısa zamanda çözüme kavuşur

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serviste sıfır yazılım yüklenebilir.. Eskisi tamamen gider ve de mutasyonsuz olacağı için sıfırlanmış yazılım ilk 500 km kötü performansa sebep olabilir..

-----

207 RC sipariş üstüne geliyor, herhangi mevcut bir kampanyaya sokulmuyor, yaklaşık 46 milyar fiyatı var. Ve de yeni kasa.. Jantlar farklı, stoplar farklı, aynalar kasa rengi, içerde klima tuşları krom çerçeve, uzaktan camlar kapatılabiliyor(nihayet!), dokununca 3 kere çalışan sinyaller var.. Ama hala 175 bg koysalar şuna 200 lüğü de gidip alsak

---------

Teşekkür ederim arkadaşlar, benim başıma bu 2. kez geliyor. Ama bunda 35 plaka olmamın etkisi büyük. Bugün gidemedim yarın C Bölge'ye gideceğim. Yine direk en tepeye çıkıp bağrınacağım biraz. Başka türlü olmuyor.

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serviste sıfır yazılım yüklenebilir.. Eskisi tamamen gider ve de mutasyonsuz olacağı için sıfırlanmış yazılım ilk 500 km kötü performansa sebep olabilir..

-----

207 RC sipariş üstüne geliyor, herhangi mevcut bir kampanyaya sokulmuyor, yaklaşık 46 milyar fiyatı var. Ve de yeni kasa.. Jantlar farklı, stoplar farklı, aynalar kasa rengi, içerde klima tuşları krom çerçeve, uzaktan camlar kapatılabiliyor(nihayet!), dokununca 3 kere çalışan sinyaller var.. Ama hala 175 bg koysalar şuna 200 lüğü de gidip alsak

---------

Teşekkür ederim arkadaşlar, benim başıma bu 2. kez geliyor. Ama bunda 35 plaka olmamın etkisi büyük. Bugün gidemedim yarın C Bölge'ye gideceğim. Yine direk en tepeye çıkıp bağrınacağım biraz. Başka türlü olmuyor.
    özellikle sınyal olayı cok işime yarıyor diğer aracımda kullanıyorum rc de elımle yapıyorum aynı işlemi bu uygulanamazmı deniz
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    servis yenı yazılım yukleyınce arac normal yazılıma dönuyor sıkıntı yok. ama neden böyle birseye gerek duyuyorsun acıklama yaparsan sevınırız
    aynen;meraklardayız...

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar aracımı satıyorum. aklınızda bulunsun
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...tertemiz/detay

kule gergimde satılık
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...l-sparco/detay
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzaktan kapanan camları yapabilirler mi 2008'lere??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UMUT_79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzaktan kapanan camları yapabilirler mi 2008'lere??

+2009 lara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maalesef arkadaşlar.. BSI yazılımını(yol bilg. ekranı arkasındaki beyin) tabiri caizse hacklemek gerekiyor camlar için.. Sinyal kolu da COM2000 le alakalı sanırım onu araştırmamıştım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maalesef arkadaşlar.. BSI yazılımını(yol bilg. ekranı arkasındaki beyin) tabiri caizse hacklemek gerekiyor camlar için.. Sinyal kolu da COM2000 le alakalı sanırım onu araştırmamıştım..
    fransızların bu huyuna kıl oluyom adam araba yapıyo alman kadar basit detayları atlıyo sinyal çok faydalı bişey mesala,yada park lambalarının saglı-sollu yakılması,ayna secimi sag-sol yapan dumede aydınlatma olmaması ... araştırırsan sevinirim namam selamlar
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende rc almayı düşünüyorum arkadaşlar bir iki tane var 2009 model ama araclar bayadır ilanda..neden acep tutulmuyormu 207 rc ler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcitir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende rc almayı düşünüyorum arkadaşlar bir iki tane var 2009 model ama araclar bayadır ilanda..neden acep tutulmuyormu 207 rc ler..
    bizim araçlarda sorun yok araştır alacağın araçları peugeot özel siparişe geçti rc lerde fiyatlar yukselmiş olabilir 2. elde, ötv pek çok kişi satmak için rc aldı satılık olan araçların coğu o şekilde tramer falan sorgula servisden baktır oyle al selamlar

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcitir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar tigervts nick li Fatih kardeşimize kız gibi Rc LeMans sattık Antalya dan kendisi İstanbul da bir görüşün fikir alın derim..

Yeni Rc kullanıcısı olarak..

ilanlardaki WRC dizayn olan alınabilir..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklınızda olsun temiz , uygun fiyatlı bulabilirsem alabilirm..

17'' 4 x 108 ET 25 O.Z. Ultraleggera

'' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fransızların bu huyuna kıl oluyom adam araba yapıyo alman kadar basit detayları atlıyo sinyal çok faydalı bişey mesala,yada park lambalarının saglı-sollu yakılması,ayna secimi sag-sol yapan dumede aydınlatma olmaması ... araştırırsan sevinirim namam selamlar
    İstanbul'dayım 1 aya yakın bir süre de burada kalacağım gibi gözüküyor dönünce araştıracağım bunları..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)