bu trim farkı nasıl oluyor?
Printable View
RC Le Mans la normal RC arasında da trim farkı var..
@ Naman
Teşekkürler bilgiler için. Birde 207 GT nin şanzımanı kısa sanırım 220 gibi bitiyor. RC de de bu aynı mı acaba? O güçteki bir GT için kısa değil mi o şanzıman? sonuçta ufak bütçelerle 170-180 hplere ulaşan bir araçtan bahsediyoruz yanılıyor muyum?
RC de kadranda 233 gibi gerçekte 228 de bitiyor 5.vites.Ama uygun 5.dişli oranı ile 240 a çıkıyor son hız...
307 sw dizel son dişlisimiydi?
44x35 oranlarında bir son dişliydi birçok modelde kullanılıyor sanırım..
turbo yaglama borusundan yag kacıran kaç kişi var ?
dayı bocanegra yı ayarladın mı roll için?:D
Bu arada acil filtre temizliğine ihtiyacım var..Aldığım kriko da aracın ön altına sığmadı home made yapamıyorum.İlla lifte kaldıracağız...Offf
ngk iridyum buji önerirmisiniz?
ebc fren balatası önerirmisiniz?
k&n yağ filtresi önerirmisiniz?
bu 3ünü almayı düşünüyorum
ebc balatalarda mini de kulanıp sorun yasayanlar vardı balataların eriyıp parcalandıgından bahsedıyorlardı kullananlar şikayetciydi belki 1 parti sorunlu gelmişdir bilmiyorum ama alan herkez sıkıntılıydı oem yapmıslardı tekrar
iridyum buji derken rc nin güncellenmiş bujilerinden mi jcw bujilerindenmi bahsediyorsun jcw dersen onlarda sıkıntı yaratıyor dıye okumusdum 1-2 yerde
JCW bujileriyle Antalyalogy sıkıntı yaşamıştı diye aklımda kalmış..
RC'nin güncellenmişleri şimdilik sağlam.. EP6CDTX bujisi siparişi geçtik gelince onları deneyeceğim..
naman 207 tr de elemanın biri söyle bişey yazmıs sende denemişdin olmamısdı bı ara sendekı sıkıntıda buydu sanırım wip connect kitle ilgili
"arkadaşlar olay şu bana fransa dan wip connect kiti geldi ama benim radyo desteklemiyor bunu dam no (sürücü kapısındaki etikette yazan) 11802 ve üstündeki radyolar destekliyor.... aracı bu kriterlere uyup da ana ünite değiştiren ardadaşlar varsa alıcıyım "
DAM no sunu tam hatırlamıyorum ama benimkine de olmuyordu o yüzden ben hiç WIP Connect'i denemedim.. Bendeki USB Box... Çok daha basit bir versiyonu.. Bu hepsine uyuyor.. Benim DAM 11645
Bende zaten BT var ama uysaydı kesin takardım..
Porselen kopması stock bujilerde de çok sık yaşandı.. Benim de başıma geldi.. Sendeki de dahil olmak üzere bildiğim kadarıyla tüm buji familyası güncellendi. Bakalım nolucak..
Naman abi arıza ışığı ne alemde? chip işe yaradımı. Benimki 1 2 gün yandı yine söndü.
Bu arada GT lere 15 jant oluyor. Önlere 2 tane teneke aldım bugün:)
Henüz yanmadı hiç.. Ama her nedense iyi gitmiyor..
jcw bujisi değil ngk nın bujisi 207 rc için. galiba kullanan yok ihale bana kaldı anlaşılan :D
evet biliyorum abi geçmiş olsun. bahsetmiştin önceki sayfalarda
dostum 15" tenekelerde gidişatın bayağı değişmiştir.kadran yanlış gösterebilir:D
15" göz kararı gt lere uyacağını düşünüyordum. yanılmamışım demekki. rolling yapıorsan bayağı farkeder
Bu RC LeMans lardaki sticker ları söksek tamamını
izleri kalırmı ?
rahat çıkarmı ?
Çünkü 1-2 sene dir üstünde araçların izi kalırmı dersiniz ?
Mutlaka yapışkan izi tarzında bişey kalır oda çıkar orası kolay olur ama ;
Merak ettiğim kısım farklı,araçta boyada ton farkı olurmu nihayetinde açık taraf bi kaç sene boyunca gün ışığına yağmura çamura vb maruz kalmış stickerlı taraf ise süreklı kapalı
Ne dersiniz ?
Beyaz da olmaz arkadaşlar okadar ton farkı..
merhaba lar,
ismim Fatih,
Rcpower nickli Kıvanç arkadaşımızın rc sini almış bulunmaktayım,
artık kıvancın kaldığı yerden ben devam edecem:)
iyi forumlar
teşekkürler,
bu forum epey faydalı oldu kısa zamanda öğrendim az çok arabamı