tamamdır bakılacak yerler listesine aldım :)
Printable View
sende gene basınç fazla demiş bizde düşük diyor :)
Bende de var aynı arıza.. P0299 kodlu arızamız.. :)
Dün tam stok Polo Gti denk getirdim. Arıza... :) Adam geçti bizi..
Fazla eksik demesi aynı şey basıncı ayarlayamıyor
1- Şuan kaç bar basıyor?
2-Turbo hortumlarında yağ terletmesi varmı bu bir kaçak belirtisidir.torkunda sıkılmayan çok sıkılan kelepçe diplarinden yırtılma olabilir.
3-wastegate mili aracı çalıştırdığında çekiyormu yada boğazı söküp baktığında chek valfi tam oturuyormu hasar varmı_
4-dump valfe uyumlumu kaçırma yırtık yada basınç sırasında açık kalma durumu nedir?
5-Turbo elektro vanası,hortumları ne durumda çıkma yada küçük yırtıklar varmı ekzantirik kapağının önünde turbo elektrovanasının hava alma borusu var ucunda sünger var tıkalımı ?
6intercolde kaçak delik v.s mevcutmu?
7-Turbo palleri ne durumda iç kaçakmı yapyor?
bu şekilde bakılabilir.:icon_tup::icon_tup:
Arkadaslar intercol icin listemizi bi an once kesinlestirelim uretim baslasin, vakit kaybetmeyelim.bu arada 60 lik 90derece tamda iintercol cikislari icin samco silikon borular buldum tanesi 40 tl.isteyen bana ulassin yonlendiriyim.
intercol işinin ödemesi vs önceden belli olsunda son güne sıkışmayalım ne yapılacaksa belli olursa ayarlayalım
bnmde geçen gün verdi düşünç basınç arızası ...sigortası atmıs onuda kontrol etmenizde fayda var .
ekrem usta bnide yaz listeye para peşin kırmızı meşin.
Söylemeden geçemiyeceğim, Helal olsun siz RC kullanıcılarına, özenilecek bir yardımlaşmanız ve bunu paylaştığınız rakipsiz bir topic iniz var. Kendi adıma tebrik ederim..
Eko ekooo.. antalyadan bi ds3 kullanan dostumuzada bitane eklersen sevinirim, daha onceden yazmistim hos onur dilaver icin ;)