Güle güle kullanman dileklerimle..
Xenon kullanmıyorum maalesef.. Pek hoşuma gitmiyor benim..
Hayirli olsun kardesim sonunda istedigini buldun sanirim
Xenonlar; benimki MTEC markaydi..8000K cok guzel renkteydi, kesinlikle tavsiye ederim.. Ariza lambasi gorunurde yok, bilgisayara baglayinca cikiyor muydu hatirlamiyorum..
Amerikan Park; yine gorunurde bir ariza lambasi yakmadi.. Orijinal park ampullerini de duylariyla beraber cikartmistim, yine bir sey yanmadi..
Eger ariza yakarsa da pc'ye baglar sondurursun sorun olmaz..
Viraj lambalarini yol bilgisayarindan sondurebilirsin.. Zaten cok fazla menusu yok, hepsini gez, karistirarak bulursun onlari..
Bu lip bizim araçlara uydurabilir mi acaba?Satan arkadaş hemen hemen tüm araçlara uyar diyor..
Seat servislerinde %10 iskonto ile 75 tl miş..
Serviste "Leon Cupra R splitter" olarak geciyormus. Part number: 1ML805903
Denemeden bilemeyiz, uyabilir![]()
Teşekkürler
Çok teşekkürler herşey için ne zaman arasam her soruma tek tek cevap verdin uğraştın yardımcı oldun çok çok sağol![]()
Rahatladım şu arıza ışığı konusunda fiestaya ne taksam banamısın demiyodu garibimneyse bununda allahtan söndürlüyümus
Teşekkürleraynen en güzel hali redin tarıktaki hali
bende bikaç farklılık dışında hemen hemen ondaki hali gibi yapıcam.. sağolsun tarık çok yardımcı oldu her tavsiyesini uygularım zaten zevkli biri
![]()
4000'den sonra kuduran...
Bu arada,
Muzaffer Abi attığı yazılımı geri aldı.. Tam Map'lerin orada ciddi değişiklikler olduğu farkedildi. Değişiklikler bozulma şeklinde değil, yeniden programlanmış gibi duruyor. IT asıl uzmanlığım hex okumasını bilirim, yazılımda bir şekilde map değişmiş. Kuvvetle muhtemel PPS yaptı.
Şimdi yazılım tekrar attık. Akşama doğru test yapacağım işim biterse..
207 GT'de 3. S3 dump valve'ini parcalamis birisi icin ne onerirsiniz dumpvalve olarak? Aracta yazilim da yokmus, ne tavsiye edecegimi sasirdim.. Cooper S'inkini taksin diyecegim de S3'unki daha saglam olmasi gerek.. Ne yapsin bu arkadas?![]()
tabi ki bu![]()
http://www.forgemotorsport.co.uk/con...product=FM207V
güle güle kullansın..![]()
Valfi bilmiyorum da o blow off çok kötü ses veriyo bence yaYa da ben çuf çuf u sevmeyen nadir adamlardanım
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)