bobinler uyarmı onlarda değişimek gerekirse masraflı olur
bobinler uyarmı onlarda değişimek gerekirse masraflı olur
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Bizim arabalarda hks mantar filremi ii olur yoksa aem dry flow mu?
Yoksa farketmezmi? Ona göre alıcam.
Çapı nekadar olmalı filtre çapı önemlimi?
Forge Motorsport | Alloy Fabrication sanırım DV işi halledilmiş
95 oktanı hiç denedinizmi şu anki yazılımla?
standart yazılım da dahi bazen 97 oktanla tekleme isteksiz devirlenme vs. olabiliyor
bir kaç kere başıma geldi çünkü 95 ile hiç bir sorunum olmadı ama
Antalyalogy'nin de arabası TR nin en dolu RC 'si maşallah o da daha önceki postlarında 95 ile 97 arasında birşey farkedemedim demişti
onun aracında bile farketmiyorsa boşuna çakma 97 almaya gerek yok diye düşünüyorum
o 80mm dimi? 70 mm olurmu? veya kaç mm ideal?
Birde çakması falan varmı bunun hks gibi?
ör: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ay?keyword=aem
ben ngk iridium buji buldum 207rc ye göre denemeye değermi? (orjinali iridium değil galiba)
bence ikiside kaliteli ürün. aem dry flow kullanıyor bizim burdakiler. bir sorun yok.
özel temizlik maddesini kullanmak daha iyi değilmi? karton filtrelerde özelliğini bozar diye hatırlıyorum yanlışmıyım? sünger olsa tamam suyla yıkanabilir.
bende 7100kesicili yazılım var. muzaffer abi yazdı. 95 oktan alınca kesiklik yapıyor belli edecek şekilde. mümkün olan en dibe kadar bitirdim 97 oktan aldım. sadece 5500 civarında çok çok hafif bir kesikliği var okadar. başka sorun yok. ben opet 97 kullanıyorum
şöyle söyleyim alakasız ürünlerin çakmasını görünce insanın kafasında soru işareti oluyor. eminim orjinalleride çin malıdır.
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
arkadaşlar kuzende sportium var vti 120hp likten. bugün yay takılırken aks sökülmüş, ordan yarım litre kadar şanzıman yağı boşaltmış. takan ustada bütün peugeot larda oluyor normal demiş. bu durum anormal geldi. sizin başınıza geldimi? ben biraz kıl adamımyay takacağım aldım fk -35mm lik. eğer bu durum normalse şanzıman yağı alacağım mobil1...
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Bu sayfanın en altındaki post bizden birine mi ait acaba?
http://www.207oc.com/index.php/topic,8361.15.html
[quote author=106S16 link=topic=8361.msg104938#msg104938 date=1295187111]
info? there is no info about the porcelain break under the pictures. Whatever, i think we all trying to find the cause and the solution, so for sometime it will hard to find the info. My friends spark plug did broke too. here is the link of the forum, there is a picture of the spark plug.
http://www.techturkey.com/forum/gene...ardim-289.html
I ** looking for 207 RCR ( rallye) or 207 LW from peugeotsport site. But they are producing very similar hp to our engines ( 180 hp 280 NM ( they are using magnetti marelli ecu) ) So do you know any MCS racing around? What are they using?
[/quote]
Şakır şakır ingilizce postlar kasmış aynı soruna orada da cevap aramış..
yay takılırken aks mı sökülür ya. onlar diski cıkaracagız diye cekiçleyip aks kafasını yerinden cıkarmıslar büyük ihtimal ordanda yagı boşaltmıs. yarım litre yag gittiyse tamamlasalarmıs.ki madem öyle yag boşaltma yapıyormus komple sanzıman yagını boşsaltıp işini bitirdikden sonra koysaymıs.
![]()
Ya buradaki kapı altı eteği çok beğeniyorum ben.UK deki standart GTi body kiti heralde bu..
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)