ÇArşamba servise giriyor araç 2. bakımı için (km dolmuyor ama yıllık bakım) ön tampon çıtası piano black olacak bir de arka spoiler deki kaplama yerine o da piano black olacak..
Stelios un gönderdiği kablo halen gelmedi bekliyoruz..
ÇArşamba servise giriyor araç 2. bakımı için (km dolmuyor ama yıllık bakım) ön tampon çıtası piano black olacak bir de arka spoiler deki kaplama yerine o da piano black olacak..
Stelios un gönderdiği kablo halen gelmedi bekliyoruz..
aracımın bakımı geldı 4 balatada içinde olmak üzere 520 tl fıyat cıkarttılar servıste normalmıdır bu fıyat sızce?
Valla atlamışım onuRenk Köpekbalığı..
Kampanyada şu an bu parçalar kampanyayı uygulamışlar mı=
Hocam şu arıza kodundan haber alabildin mi? Zor olacaksa ben de açıp sorabilirim.
--------------
Öte yandan Stelios bizim de farkettiğimiz ama yok cnm rengi silinmiştir dediğimiz bir mevzuya değinmiş.. Valf yayları.. Her arabadan farklı renkte çıkıyor ancak ref. kodu aynı.. Dediğine göre renksiz olan en sertiymiş özellikle 1.2 bar ve 5500rpm üstü durumlarda oluşan vuruntuydu misfire dı hepsini bununla çözmüş.. Valla bir yandan da sürekli bnm yaşadığım sorunu niteleyip bu sefer çözdük diyor parti parti tüm motoru değiştirdikk
Bu arada ben boş Cat taktığımda Catla turbo arasındaki contanın orjinal olması şart.. Bugün 2. kez cortladı. İlkinde hadi yazılım var dedim ama bu sefer stock tu yine cortladı. O zamanlar Peugeot nun elinde yoktu diye kestirmiştim sanayide..
Yine de egsozda bir direnç olması ihtimaline karşı komple egsozu check ediciz.
Bu arada P0011 veya P0113 arızalarına denk gelen oldu mu hiç? Biri emme hava sıcaklığı sensörü hatası diğeri de VVT faz kaydırıcısıyla ilgili bir hata..
iyi geceler rkadaşlar yarın rc ye yazılım yapıcam ama nrde yaptırcağıma karar veremedim down pipe da dizayn savaş ustaya yaptırcam bi yardımcı olurmusunz karar veremedm
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
arkadaşlar bişey sorucam ingiliz 207'lerin ön tampon alt yanlarında 2 parça var çok güzel duruyor...bu parçalarddan kullanan varmı nerden bulabilirim acaba?
Bugün Emrah abi geldi adanadan forgenin zımbırtısını söktük serviste yerine bi parça takılmıyor diye düşünüp söktürdük. Ancak yola çıkmamla servise geri dönmem bir oldu.. Sanki turbo devreye girmemiş gibi 1.4 araba gibi gitmeye başladı. Geri taktık. Hazır gitmişken bujiler aklımdaydı onları değiştirdim. Benzin filtresini değiştirdim. Yağını yeni değiştirmiştim filtreyide zaten K&N kutu içi yeni almıştım bir baskı balatam kaldı..
Şimdi bu forge söküldüğünde yerine bir parça geliyormu yani forge takılırken araçtan bir parça sökülüyormu? Bilgisi olan varsa yardım![]()
Göktan onlar İngilterede satılan GTI diye geçen RC lerde standart zamanında ben sormuştum ben burda herkes yakışmaz demişti sen onları boşver bu cupra lipten alak biz Başaran da USTAaa nın indirimi var..
Bir de Ali RC yi satıyor bak onun cut-out unu al derim ben.Pazar günü gördük Lara da ben ferrro geliyo zannetim çok güzel ses çıkartıyor..Sen almazsan ben alıcam zaten heheheh..
ok abi bana uyar cupra lipini alalım hemen,aliyi yarın arıyorum hemen ve alıyorum cut-outunu...alinin katalitiği duruyomu üzerinde...?eğer katalitikle o ses cıkıyorsa bide iptalinden sonra yıkar ortalıgı herladeabi s3 dv yide aliyim diyorum bu arada alt yapı çalışmaları başlasın...güncel kodunu yazarmısın bana.....
gt sahibi arkadaşlar vites oranlarını bılen varmı kacıncı vıtes kacta kesıcıye gırıyor ?
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)