User Tag List

Sayfa 363/1195 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon
22691 sonuçtan 6.879 ile 6.897 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    https://www.tunap.ca/ProductInfos/133_en.pdf
    Linkteki ürünü bilen kullanan getiren var mıdır?
    Linkteki ürün Peugeot tarafından resmi olarak satılıyor hatta parça numarası mevcut ve de nasıl uygulanacağı Flash info da anlatılıyor

ilk çıkan PSA/BMW makinelerinde kurum sorunu olabilir bu da komple silindir kapağı değişimine kadar gidebilir

Problems:

Loss of power, there is a consequence of timing chain tension, carbon on the valves and a number of floating factors.

Nagar on the valves results in a loss of power and errors by the 20th one thousand paths.

Who thinks about the need for preventive cleansing?

The decision of the French. Which for some reason not particularly zhaluyut in services office. Dealer:

Are welcome bloodless solution to clean the intake tract of the cylinder head engine EP6DT THP

Will need two balloons a special fluid (Order No. PSA - 1606394180)

Warm up the engine to operating temperature.

Partially remove the air inlet (1) ("a").
    Remove the clip and disconnect the inlet pipe to gain access to the introduction of cleaner (in the "a").
    NOTE: The duration of the impact of detergent should not exceed 30 minutes
    First step:

* Enter the spray nozzle into the intake air pipe (1) ("a")
    * To start the engine and to support the regime increased engine speed of approximately 2500 min-1
    * Spray bottle spray the contents into an air inlet pipe (1), maintaining at all times the engine speed on the value of a 2500 rpm
    * Stop the engine and wait 15 minutes (do not exceed 30 minutes)

Second stage:

* To start the engine and to support the regime increased engine speed of approximately 2500 min-1
    * Spray bottle spray the contents into an air inlet pipe (1), maintaining at all times the engine speed on the value of a 2500 rpm
    * Stop the engine
    * Install the air inlet pipe (1)

Oil change is required after the cleaning procedures cylinder head.

Drain the engine oil with oil filter replacement
    Drain the engine oil in compliance with the manufacturer's recommendations.
    Replace the oil filter.
    Perform a road test vehicle (light tug can be felt in the beginning of the run, this phenomenon is normal and is part of the phase of "cleaning" of the engine associated with the contamination of spark plugs).

RC nin motorunda böyle kurum bağlamış bir foto bulamadım
    fakat parçalar nerdeyse aynı olduğu için Miniden bir foto buldum
    kurumun ne kadar ciddi boyuta ulaşabileceğini gösteren bir foto

yenilenmiş külbütör kapağının içine bir sübap eklenmiş

yani kranktan gelen yağ buharı fazlaysa bu yağ buharı bir sübap vasıtasıyla dışarı yani atmosfere atılıyor

eski külbütör kapağında ise böyle birşey olmadığı için kurumun ana sebepi olarak gösteriliyor

yeni THP lerde (cooper s teki 184lük ve RCZ teki 200lük makinede) ise hem şu uygulama etuners : Technical File ve de yeni versiyon külbütör kapağı mevcut.

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim aracımdada ufak ufak tekleme başladı, arıza lambası ve elm 327den bakınca bir sorun yok. eksoz sesi değişti ve ufak ufak rölanti dalgalanıyor. ben bujilerden tahmin ediyorum. sipariş geçtim 1 haftadan fazla oldu hatta 10gün oldu gelmedi. inşallah üstündeki bujilerin ağzı yüzü kaymamıştır

eksoz sesi videosu:
    IMG_0392.MOV - Car Videos on StreetFire
    AmcaPolo

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuFAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Linkteki ürün Peugeot tarafından resmi olarak satılıyor hatta parça numarası mevcut ve de nasıl uygulanacağı Flash info da anlatılıyor

ilk çıkan PSA/BMW makinelerinde kurum sorunu olabilir bu da komple silindir kapağı değişimine kadar gidebilir

Problems:

Loss of power, there is a consequence of timing chain tension, carbon on the valves and a number of floating factors.

Nagar on the valves results in a loss of power and errors by the 20th one thousand paths.

Who thinks about the need for preventive cleansing?

The decision of the French. Which for some reason not particularly zhaluyut in services office. Dealer:

Are welcome bloodless solution to clean the intake tract of the cylinder head engine EP6DT THP

Will need two balloons a special fluid (Order No. PSA - 1606394180)

Warm up the engine to operating temperature.

Partially remove the air inlet (1) ("a").
    Remove the clip and disconnect the inlet pipe to gain access to the introduction of cleaner (in the "a").
    NOTE: The duration of the impact of detergent should not exceed 30 minutes
    First step:

* Stop the engine and wait 15 minutes (do not exceed 30 minutes)

Second stage:

* Stop the engine
    * Install the air inlet pipe (1)

Oil change is required after the cleaning procedures cylinder head.

Drain the engine oil with oil filter replacement
    Drain the engine oil in compliance with the manufacturer's recommendations.
    Replace the oil filter.
    Perform a road test vehicle (light tug can be felt in the beginning of the run, this phenomenon is normal and is part of the phase of "cleaning" of the engine associated with the contamination of spark plugs).

RC nin motorunda böyle kurum bağlamış bir foto bulamadım
    fakat parçalar nerdeyse aynı olduğu için Miniden bir foto buldum
    kurumun ne kadar ciddi boyuta ulaşabileceğini gösteren bir foto

yenilenmiş külbütör kapağının içine bir sübap eklenmiş

yani kranktan gelen yağ buharı fazlaysa bu yağ buharı bir sübap vasıtasıyla dışarı yani atmosfere atılıyor

eski külbütör kapağında ise böyle birşey olmadığı için kurumun ana sebepi olarak gösteriliyor

yeni THP lerde (cooper s teki 184lük ve RCZ teki 200lük makinede) ise hem şu uygulama etuners : Technical File ve de yeni versiyon külbütör kapağı mevcut.
    Dostum zaten daha ucuza bulan var mıdır bu kimyasalı diye sordum biraz da ben.

Peugeot'da tanesi 120TL idi ben aldığımda.. Hatta Peugeot'dan ilk kez ben kullandım bunu. Sonuçlar da gayet olumlu.

Yağ buharı ile ilgili görüşlerine de aynen katılıyorum. Zaten Stelios bu dökümanı Ep6DT ve DTSler için ilk yayınladığında da bu yüzden karşı çıkmıştık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum zaten daha ucuza bulan var mıdır bu kimyasalı diye sordum biraz da ben.

Peugeot'da tanesi 120TL idi ben aldığımda.. Hatta Peugeot'dan ilk kez ben kullandım bunu. Sonuçlar da gayet olumlu.

Yağ buharı ile ilgili görüşlerine de aynen katılıyorum. Zaten Stelios bu dökümanı Ep6DT ve DTSler için ilk yayınladığında da bu yüzden karşı çıkmıştık.
    saçmasapan bir fiyatı varmış

TUNAP markasını türkiyeye getiren firmayla irtibata geçmek lazım sonuçta ürün aynı ürün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tufan çok güzel olmuş güle güle kullan..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tufan çok güzel olmuş güle güle kullan..
    sağol abi bahadırın arabası benimkinde yay bile yok artık komple stock

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuFAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saçmasapan bir fiyatı varmış

TUNAP markasını türkiyeye getiren firmayla irtibata geçmek lazım sonuçta ürün aynı ürün
    Onu da yaptım adet başına 10 tl mi ne daha ucuz oluyor son fiyatta ama en az 24'lü koli yolluyorlar

Ürün hakkaten başarılı ama her kullanımda 2 tüp gerekiyor.. 240 TL yani.. Peugeot nun dediğin gibi Info Flash'ı olduğundan garanti kapsamında olan araçlarda ücretsiz uygulanabiliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

156 lık rcz e 200 lük jantlarını taktık.

araçta superchips,k&n kutu içi filtre,cat iptali(ekan baştaş),orta susturucu iptali ve supersprint son susturucu mevcuttur.bu işlemlerden sonra otomatik olmasına rağmen baya keyifli oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gt-r07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

156 lık rcz e 200 lük jantlarını taktık.

araçta superchips,k&n kutu içi filtre,cat iptali(ekan baştaş),orta susturucu iptali ve supersprint son susturucu mevcuttur.bu işlemlerden sonra otomatik olmasına rağmen baya keyifli oldu
    Superchips'e aracın otm. olduğu söylendi değil mi? Üstündeki şanzıman tork bakımından çok toleranslı değil..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Superchips'e aracın otm. olduğu söylendi değil mi? Üstündeki şanzıman tork bakımından çok toleranslı değil..
    valla balaban istanbulda btg de yaptırmış.otomatiğe göre olduğunu söyledi.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onu da yaptım adet başına 10 tl mi ne daha ucuz oluyor son fiyatta ama en az 24'lü koli yolluyorlar

Ürün hakkaten başarılı ama her kullanımda 2 tüp gerekiyor.. 240 TL yani.. Peugeot nun dediğin gibi Info Flash'ı olduğundan garanti kapsamında olan araçlarda ücretsiz uygulanabiliyor.
    Ne işe yarıyo tam bu kimyasal. Nasıl kullanılıyor. Nereye sıkılıyor yada dökülüyo yada napılıyo.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

TolgaErtem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana göre hybrid turbolar çok sağlıklı değil.

Mehmet Gazihan dan her türlü memnun kalırsınız , ne istediğinizi net olarak anlattığınız sürece sorun olmaz..Her zaman geliştirmeye açık bir yazılımınız olacak..

Ben 1,5 sene kullandım.En ufak sıkıntı yaşamadım..

Şu anki fmic 4 LT , forge un yada Ibiza nın ki 8 LT ..

Abi selamlar, max güç ( orj turbo ile ) 235 hp -krank 390 nm civarları ..

Fakat bunun için ,

1-Intercooler uptade (seat ibiza cupra tavsiye)
    2-audi S3 Dump valve in internalleri ile değişim
    3-cat iptali
    ve münkünse water/meth kit şart..

Mehmet in GSM: 0 532 243 73 66
    Özgür selam tekrar S3 dumpvalfi yarın sabah takıp Mehmet Gazihanla yazılım yapıcaz. Zira Cumartesi günü aracım Mehmet Gazihanda yazılım yaptıktan sonra Egzos Emisyon Arızası verdi ve tam bir Dyno olcumu yapamadık. Sana bisiy daha danısmak istiyorum. Bende komple italyan Supersprint egzos kiti var. Bir duyuma göre bunların downpipeları ki bendeki 2 parca bizim orj. RC nin down pipeına gore genis caplı oldugu için emisyon arızası verir diyolar. Aracım turbo kesiyo su an ve oksijen sensorunde yanıltıcı olmasına ragmen Cumartesi gunu Highway garajda bu sorunu cozemedik. Hala turbo kesilio s3 valfıtakıncada devam ederse yandık. Baska bi cözüm aklımıza gelmiyor. Sendeki Egzos yanılmıyosam Borla idi... Senin down pipeların capları stocklarınkine oranla daha kalın mı? Turbo kesmesi ile ilgili beni yonlendirebilecegin baska bisiy aklına geliyomu... Valla cok canım sıkıldı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim orjinal bujiler 25binde cortladi. 2. Silindirdeki buji kendini birakmis ve sararmis. Aksam fotolari yuklerim. Rcz200 luk bujileri taktim. Soruncozuldu. Ama 5000 kusur devirlerdeki kesiklige bakacam
    AmcaPolo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim orjinal bujiler 25binde cortladi. 2. Silindirdeki buji kendini birakmis ve sararmis. Aksam fotolari yuklerim. Rcz200 luk bujileri taktim. Soruncozuldu. Ama 5000 kusur devirlerdeki kesiklige bakacam

Bujilerin siparisini bende az önce verdim. Servis RCZ önermedi. Kafam karıstı. tekrar orj RC buji takıyorum

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaErtem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özgür selam tekrar S3 dumpvalfi yarın sabah takıp Mehmet Gazihanla yazılım yapıcaz. Zira Cumartesi günü aracım Mehmet Gazihanda yazılım yaptıktan sonra Egzos Emisyon Arızası verdi ve tam bir Dyno olcumu yapamadık. Sana bisiy daha danısmak istiyorum. Bende komple italyan Supersprint egzos kiti var. Bir duyuma göre bunların downpipeları ki bendeki 2 parca bizim orj. RC nin down pipeına gore genis caplı oldugu için emisyon arızası verir diyolar. Aracım turbo kesiyo su an ve oksijen sensorunde yanıltıcı olmasına ragmen Cumartesi gunu Highway garajda bu sorunu cozemedik. Hala turbo kesilio s3 valfıtakıncada devam ederse yandık. Baska bi cözüm aklımıza gelmiyor. Sendeki Egzos yanılmıyosam Borla idi... Senin down pipeların capları stocklarınkine oranla daha kalın mı? Turbo kesmesi ile ilgili beni yonlendirebilecegin baska bisiy aklına geliyomu... Valla cok canım sıkıldı...

Tolga Abi selamlar..Kesikliğin bence downpipe ile alakası yok.. S3 valve kesinlikle takın..Zaten yazılımında stage 1 olması lazım sonuçta intercooler uptade yok..Bende 60 mm lik cat iptali , orta susturucu iptali ve orta susturucu arkası gibi bir yerde elektirikli cut-out var..

Bende kesiklik bir sefer oldu ilk yazılım atıldığında (boost cut) sonra Mehmet basıncı düşürmüştü sorunsuz kullandım 1.5 yıl
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaErtem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bujilerin siparisini bende az önce verdim. Servis RCZ önermedi. Kafam karıstı. tekrar orj RC buji takıyorum
    Burdaki serviste onermedi. Deniz arkadasimiz denedi bende denicem. Su bir gercek orj bujiler yetersiz kaliyor
    AmcaPolo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tolga Abi selamlar..Kesikliğin bence downpipe ile alakası yok.. S3 valve kesinlikle takın..Zaten yazılımında stage 1 olması lazım sonuçta intercooler uptade yok..Bende 60 mm lik cat iptali , orta susturucu iptali ve orta susturucu arkası gibi bir yerde elektirikli cut-out var..

Bende kesiklik bir sefer oldu ilk yazılım atıldığında (boost cut) sonra Mehmet basıncı düşürmüştü sorunsuz kullandım 1.5 yıl
    Bencede uyari yuksek basinctan dolayi bendede ayni sorun olmustu
    AmcaPolo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bencede uyari yuksek basinctan dolayi bendede ayni sorun olmustu
    Evet yuksek basınctan dolayı uyarı verip turboyu kesio... Yarın S3 dumpı takıp yazılım yapıyoruz. Bakalım hayırlısı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)