beklıyoruz bro
beklıyoruz bro
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
bu yazılım ir süre sonra herkestemi aynı sıkıntıyı çıkarıyor 207 lerde yoksa sadece sizdemi bunun bi çözümü yokmu bnde rc degil fakat 207 gt almayı planlıyorm bütçem geregi ama bazı postları okurken insanın hiç alası gelmiyor bi arkadasımda vardı sente problemi çıkmstı 12000 km de deydi daha araç garantiden yapılmstı ve servistekiler bu arçların hepsinde b sıkıtı oldugunu dile gtrdi ama garantiden açılıp yapıldktn sonra bi sıkıntı kalmamıstı bu konuda bilgisi olan tecrübe eden varmı illaki geçmis postlarda yazılmstr ama baya kalabalık bi konu oldgu için bulamadm![]()
sente problemı ilk gelen partı 207 gt/rc mini lerde vardı suan oyle bır sıkıntı yok aracı stok kullanırsan sıkıntı yok oynamaya basladınmı kişisel beklentilerinle beraber sıkıntılar baslıyor fiyat /performans kriteri bence yuksek bı arac sıkıntı her markada var bence fazla takılma
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
simdi aklımdakileri bn size söylym
tabi zamanla maddiyat oldkça yapıcaklarım
s3 dv cupra fmıc
70mm custom turbo back
k04 turbo (oem turbo ya k04 un palleri seklinde)
custom yazılım
güzel bi custom cai
sanırım bujilerde bide iyilestrme yapmam gerek onuda bu konudan ögrendm
eklemem gereken herhangi bisi varmı sıkıntısız binmem için?
Tamam aynı satırda olunca ben görmemişim..Deneyen olmuştur ama forumda yok bildiğim kadarıyla..
Mutasyon işini ben Naman dan duydum..Doğrudur , incelemiş çünkü..
Benim de aracım son zamanlarda istediğim gibi gitmiyordu (anlam veremiyordum bu duruma ) belki de bu mutasyon işindendir..
Ha şimdi yeni bir map deniyorum şu an memnunum..
Bunun çözümü yazılımı yaptıracağınız yerle anlaşıp belirli KM lerde tekrar yükletmek başka çözümü yok gibi gözüküyor..Çok önemli değil yani yeter ki imkan olsun re-map yaptırmak için..
Benim şahsi görüşüm saydıklarınız ile 195-200 HP lere gelir o araç ve kullanımı çok keyifli olur..
GT RC den daha konforlu bir araç , performans da eklenince yanına uzun süre binersiniz..
Özgür selamlar. Tolga Ertem, istanbul dan 2010 model 207 Beyaz Cam tavan RC kullanıyorum. Reklamcıyım yas 38Seni ve RC için yaptıklarını keyif ve heyecanla izliyoruz. Bu sitede daha yeniyim. 207com.tr da threeshould Mehmet ve Fatih RC iyi bilirsin mutlaka. Senden sık söz ediyoruz. Acıkcası kafaya taktım RC den alınabilecek sağlıklı max guc konusuna. Su an italyadan Supersprint egzos getirtip taktım Forge blow, BMC intake kit var. Supercihips stage 1 yazılım var ama Sonuctan hic memnun degilim. Mehmet Gazi han ve Megachips yazılıp mevzusunda memnunsun anlasılan, öneriyosan gitmeyi dusunuyorum. Tabi bunu intercoolar dan sonra yapmak belki daha sağlıklı olacak. Ne onerirsin?
bu arada gt nin ve rc nin net olark kg lerini bilen varmı ruhsattakiler bazen yanıltabiliyor net bilgisi olan varmı?
sorum hala güncel![]()
Bana göre hybrid turbolar çok sağlıklı değil.
Mehmet Gazihan dan her türlü memnun kalırsınız , ne istediğinizi net olarak anlattığınız sürece sorun olmaz..Her zaman geliştirmeye açık bir yazılımınız olacak..
Ben 1,5 sene kullandım.En ufak sıkıntı yaşamadım..
Şu anki fmic 4 LT , forge un yada Ibiza nın ki 8 LT ..
Abi selamlar, max güç ( orj turbo ile ) 235 hp -krank 390 nm civarları ..
Fakat bunun için ,
1-Intercooler uptade (seat ibiza cupra tavsiye)
2-audi S3 Dump valve in internalleri ile değişim
3-cat iptali
ve münkünse water/meth kit şart..
Mehmet in GSM: 0 532 243 73 66
8 lt fmıc bize fazla gelir gibi 4 lt makul
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)