User Tag List

Sayfa 411/1195 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon
22691 sonuçtan 7.791 ile 7.809 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuFAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet Gazihan yazılım öncesi Dyno

Mehmet Gazihan yazılım sonrası Dyno

kesiklik tekleme anlık gaz yememe hiçbir sorun yok araç kesintisiz stabil hızlanıyor

trafik olduğundan fazla deneme şansım olmadı
    Sevgili Tufan MaşAllah..Aracındaki (varsa) ekstraları yazarsan arkadaşlar için iyi bir rehber olur bence.
    Bu konuya senin benim gibi dyno verisi koyan çok az arkadaşımız oldu maalesef.
    Medeni cesaretin için de ayrıca tebrik ederim..
    Mehmet Bey ile daha hard bir yazılım için görüştün mü?
    Yazılım yapıldıktan sonra bence her şeye değen şey o anlamsız gaza basınca bekleme olayının ortadan kalkması - atmosferik bir araç gibi pedala tepki vermesi oluyor.Ben 2 farklı (stock RC -GT ) de yaşadım.Kendinizi atmosferik yada güçsüz bir dizel bir araç kullanıyormuş gibi hissediyorsunuz yazılımlı bir araçtan sonra..Bu araçlara sahip arkadaşların hiç değilse soft bir yazılımla bile olsa bu deneyimi yaşamasını dilerim (aracınızın stock hali size hızlı geliyor ya , yazlımdan sonra çok değişiyor RC ler)
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç da bir tek kutu içi BMC filtre var onun da katkısı ne kadar tartışılır

onun haricinde tamamen stock Dumpvalve bile yok yakıt 97 oktan bp

daha hard bir software için bir görüşmemiz olmadı çünkü benim düşüncem daha hard bir yazılım için bir takım updateler şart örneğin downpipe intercooler egzoz sistemi vs.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuFAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstündeki Dumpvalve orjinal eski tip

güncelleştirilmiş olanıyla değiştireyim diyorum ne olur ne olmaz...

dediğim gibi dönüşte trafik saatine yakalandım adam akıllı anca bir düzlük bulabildim
    ikinci vites hızım 50 gibiydi 4. vitesin sonuna kadar deneyebildim bir kesiklik yok stabil ve istekli dolu dolo hızlanıyor

2. viteste zaten neredeyse tamamen sarıyor

RC Lemans'ı olan arkadaşımla en son denemelerimizde yanyana gidiyorduk müsait bir zamanda ne kadar farketmiş ne kadar ileriye götürmüş deneyip görüceğiz

@Antalyalogy lip şahane olmuş valla fabrika çıkışı gibi orjinal durmuş
    Arkadaşım aracın stock ve yazılımlı halini bi kıyaslayıp anlatabilirmisin? sen genede dump valve i ihmal etme değiştir dostum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Tufan MaşAllah..Aracındaki (varsa) ekstraları yazarsan arkadaşlar için iyi bir rehber olur bence.
    Bu konuya senin benim gibi dyno verisi koyan çok az arkadaşımız oldu maalesef.
    Medeni cesaretin için de ayrıca tebrik ederim..
    Mehmet Bey ile daha hard bir yazılım için görüştün mü?
    Yazılım yapıldıktan sonra bence her şeye değen şey o anlamsız gaza basınca bekleme olayının ortadan kalkması - atmosferik bir araç gibi pedala tepki vermesi oluyor.Ben 2 farklı (stock RC -GT ) de yaşadım.Kendinizi atmosferik yada güçsüz bir dizel bir araç kullanıyormuş gibi hissediyorsunuz yazılımlı bir araçtan sonra..Bu araçlara sahip arkadaşların hiç değilse soft bir yazılımla bile olsa bu deneyimi yaşamasını dilerim (aracınızın stock hali size hızlı geliyor ya , yazlımdan sonra çok değişiyor RC ler)
    Özgür abi bu gaza basınca bekleme olayı bu dizellerdeki gibi mi? Abimde focus var oda oyle mesala 2. vites gaza yükleniyorsun araba duruyo duruyo sonra birden fırlatıyor kendini...

Sence yazılımsız stock hızlanması alt devirlerde iyi değilmi? Bunu merak ediyorum çünkü Hondacı lar rc ye baya bi makara yapıyor. gitmiyo yürümüyo falan diyolar...
    Hatta 206 rc ler bile 207 rc yi çok rahat yeriz diye iddaa da bulunuyorlar...

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DV stoğumda

arzu edersen gel değiştirelim.
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özgür abi IC büyütmenin faydasını zararını vs... kullanıcı olarak anlatırmısın? Mesala IC büyüterek yapılan yazılım ile stock araca yapılan yazılım arasında ciddi fark oluşurmu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DV stoğumda

arzu edersen gel değiştirelim.
    Aracı alayım ilk işim yanına gelmek Mehmet Bey yazılım intercooler dv.... ayarlamalar sana kalmış...

TolgaErtem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufsert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim abicim araba almaya yakın senın musait olucağın bi vakit gelicem yanına yemekler benden şu rc yi gercekten çok merak ediyorum...
    Haberleselim... Su an Fransa'dan disliyi bekliyorum( Yaklasık 15 gün). Oda gelince aracı 1 hafta 10 gün kadar götürüp ustaya vericem. Yani bu iki hafta içinde olursa sorun olmaz aracın su anki halini görebilirsin. Sonrası zaten komple olay degisicek beklemeye baslıcaz ustamm hadii ustam hadi diyeeee

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özgür abi bu gaza basınca bekleme olayı bu dizellerdeki gibi mi? Abimde focus var oda oyle mesala 2. vites gaza yükleniyorsun araba duruyo duruyo sonra birden fırlatıyor kendini...

Sence yazılımsız stock hızlanması alt devirlerde iyi değilmi? Bunu merak ediyorum çünkü Hondacı lar rc ye baya bi makara yapıyor. gitmiyo yürümüyo falan diyolar...
    Hatta 206 rc ler bile 207 rc yi çok rahat yeriz diye iddaa da bulunuyorlar...
    Elektronik aksam ve turbolu motorlarla atmosferik VTEC leri ve 206 RC yi karıstırmayalım. Gaz tepkimelerimiz farklı. Stockken evet 2. ,3.ve 4. vites gaz tepkimemiz ara hızlanmalarda biraz ağır kalıyo. Ancak yazılımla bizim tepkimeyi hızlandırıyoruz. Su turboyu bi büyütelim istedigin 206 RC, type R ve S2000 i getir bana / mekanik modifikasyona evet( Turbo ve Supercharger olmamak kaydı ile tabie )

tigervts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaErtem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elektronik aksam ve turbolu motorlarla atmosferik VTEC leri ve 206 RC yi karıstırmayalım. Gaz tepkimelerimiz farklı. Stockken evet 2. ,3.ve 4. vites gaz tepkimemiz ara hızlanmalarda biraz ağır kalıyo. Ancak yazılımla bizim tepkimeyi hızlandırıyoruz. Su turboyu bi büyütelim istedigin 206 RC, type R ve S2000 i getir bana / mekanik modifikasyona evet( Turbo ve Supercharger olmamak kaydı ile tabie )
    Evet Tolga kardeşime RC serisi, GTİ serisi,RCZ, Cupra,Typer,S2000, WRX, STİ, Cooper JCW, Audi TT S, RS vs.. araçlar lazım
    BMW 320İ ED 40Th Year Edition - 2016
    Golf 7 TDİ DSG Highline - 2013
    207 RC Le Mans - 2009
    C4 Coupe VTS - 2006
    C3 Sensodrive- 2005

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tigervts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet Tolga kardeşime RC serisi, GTİ serisi,RCZ, Cupra,Typer,S2000, WRX, STİ, Cooper JCW, Audi TT S, RS vs.. araçlar lazım
    ehheemmm cok ucmayalım Fatih ağırrrr olalım... Bakalım sonuclarımız nası olcak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi ben zaten son suratçi değilim bu arabayı istememin nedeni şehir içi kısa mesafelerde 2-3-4 vites arası iyi hızlanması içindi abi kafam karıştı şimdi ya kendi kendi me diyorum 175 tane beygir bu araba iyi yürümesi lazım böyle siz falan hızlanması iyi değil falan deyince arada kalıyorum...

Hafta sonu için abi bu aralar bizim okul baya yoğun cumartesi de çalışıyorum ***** dönem sonu anlaşılan sen arabayı ustadan alınca gelicem.. Haydi ustam haydi diye tempo tutalım artık

tigervts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ehheemmm cok ucmayalım Fatih ağırrrr olalım... Bakalım sonuclarımız nası olcak
    Bu aracın 300 hp i normal 300hplik araçları ayıklar,ondan güveniyorum
    BMW 320İ ED 40Th Year Edition - 2016
    Golf 7 TDİ DSG Highline - 2013
    207 RC Le Mans - 2009
    C4 Coupe VTS - 2006
    C3 Sensodrive- 2005

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi ben zaten son suratçi değilim bu arabayı istememin nedeni şehir içi kısa mesafelerde 2-3-4 vites arası iyi hızlanması içindi abi kafam karıştı şimdi ya kendi kendi me diyorum 175 tane beygir bu araba iyi yürümesi lazım böyle siz falan hızlanması iyi değil falan deyince arada kalıyorum...

Hafta sonu için abi bu aralar bizim okul baya yoğun cumartesi de çalışıyorum ***** dönem sonu anlaşılan sen arabayı ustadan alınca gelicem.. Haydi ustam haydi diye tempo tutalım artık
    Yooo bize bakma biz iyininde iyisini yapmaya calısıyoruz performans acısından. Bi süre sonra insan makineye alısıyo dogal olarak ve yeni tatmin süreci baslıyo. Binip kullanınca inmek istemezsin, öyle diyim sana cok keyifli ve tatmin edici 207 RC. Ben 2 gun kullanmıyım deli gibi özlüyorum makinayı

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boyasız lemans isteyen olursa ulaşsın bana 34tl
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

ethm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boyasız lemans isteyen olursa ulaşsın bana 34tl
    takas dusunuyor mu kuzen dusunuyorsa takas ederım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yooo bize bakma biz iyininde iyisini yapmaya calısıyoruz performans acısından. Bi süre sonra insan makineye alısıyo dogal olarak ve yeni tatmin süreci baslıyo. Binip kullanınca inmek istemezsin, öyle diyim sana cok keyifli ve tatmin edici 207 RC. Ben 2 gun kullanmıyım deli gibi özlüyorum makinayı
    Abi içimi bi rahatlattın anlatamam... sagolasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi içimi bi rahatlattın anlatamam... sagolasın
    207 RC aşkına

yusufaltintepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar s3 dv ve seat sport intercooler takmayı düşünüyorum sizce bana + ne olur araç 207gt ayrıca boost pıpe yapmalımıyım ?

şuan üzerindekiler

forge dump valve
    iskender down pipe kat iptali düz boru
    hks hı power susturucu
    aem cai

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)