User Tag List

Sayfa 461/1195 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon
22691 sonuçtan 8.741 ile 8.759 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masraflar çok geldi bu kmde bir araç için. Tamam belki sert kullanım ile debriyaj bitmiş olabilir. Yada şemsiyeleri yamulmuş olabilir ama bahsi geçen rakamlar pahalı geldi açıkçası.
    sadece debriyaj kiti 1300 TL değil, yanında turbo soğutma su pompasımıdır nedir oda var garip bi ismi var ikisi totalde 700-750 gibi bir fiyatı var ama işçilik serviste malesef debriyajın şemsiyesi gibi inşallah açılmadan şemsiye halledebiliriz

bide arkadaslar simdi beni aradılar bu bu fiyatlardan ama 10 günü bulur gelmesi ürünün yurtdısına sipariş vericez dediler ok dedim aldım arabayı bende, simdi egerki baska biyerde yaptırmaya karar verirsem yada ben debriyajı istemiorum bana turbo zımbırtısını tak desem.. boyle bi hakkım varmı yani adamlar benden onay alıp sipariş vermişler ben yok istemiorum artık diyebiliomuyum?
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece debriyaj kiti 1300 TL değil, yanında turbo soğutma su pompasımıdır nedir oda var garip bi ismi var ikisi totalde 700-750 gibi bir fiyatı var ama işçilik serviste malesef debriyajın şemsiyesi gibi inşallah açılmadan şemsiye halledebiliriz

bide arkadaslar simdi beni aradılar bu bu fiyatlardan ama 10 günü bulur gelmesi ürünün yurtdısına sipariş vericez dediler ok dedim aldım arabayı bende, simdi egerki baska biyerde yaptırmaya karar verirsem yada ben debriyajı istemiorum bana turbo zımbırtısını tak desem.. boyle bi hakkım varmı yani adamlar benden onay alıp sipariş vermişler ben yok istemiorum artık diyebiliomuyum?
    olmaz dıye bısey yok da etık olmaz ayıp olur bence
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olmaz dıye bısey yok da etık olmaz ayıp olur bence
    oylede simdi işçilik diye malın değeri kadar işçilik koyduklarında onlarınki ayıp olmuyomu

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ona bısey dememde keske sıparıs verelımmı dıye sorduklarında pazarlık yapasaymıssın ıyımıs
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne biliim yaw, yetkili serviste pazarlık işlermi acaba? kurumsal diye işlemez düsünmüstüm işliosa zaten fatura kesilmeden önce yaparım pazarlığı yokmu haşim balaban serviste tanıdık araya sokabilecek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parcada genelde %15 olur işçilikde olmaz sanırım

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saol kardesim, tanışmış oluruz hem, yolda cok karşılaşıoruzda tanışmak nasip olmadı. JN 607

tel fln PM yollarsan haberleşelim h.sonu
    ok kardeşim hatırladım plakadan,senin işini cumartesi çözüyoruz kimseye söz verme ok,cebini bana pm at bekliyorum ariycam seni.

Alıntı volkan 207 gt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    göktancım ben yapalı 2 ay oldu 51 lik düz boru orta iptal sonda otto slash kesik uç var bana yetiyor valla yakında ceker koyarım arkadaşlar iyi ötüyor diyor))şimdi araçta forge blow var onu hks blow of yapıcam ama kafam karştı araştırma içindeyim replika hks 230 tl dediler +işciliğe 250 dediler toplam 480 filan parcadan daha pahalıya geliyor işcilik ve yarım gün sürüyormuş dediler yoksa benımı keklediler anlamadım hafta sonu maslak sanayideyim ...
    kardeşim kat iptalmiydi sende?hakkaten biriniz artık bi video çekin elimde hks 60 lık var takıcam ama polisle sıkıntı yaşamaktan korkuyorum bir yandanda sesini merak ediyorum,patlıyomu,çatlıyomu nedir ...çekin bi video koyunda merakımızı giderelim arkadaş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naman bu mesajım sana,

geçen hafta baskı balatamı değiştirdim gönderdiğin güncel kodlu parça ile ama ilk kalkarken titreme başladı..nedendir?parçamı sıkıntılı acaba,üretim hatası olabilirmi?parçayı yetkili servisten aldım takan kişide 207 gt ve rc üstüne doktora yapmış biri yani takılırken bir problem olma olasılığı dahi yok...acil cvbını bekliyorum...

volkan 207 gt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ok kardeşim hatırladım plakadan,senin işini cumartesi çözüyoruz kimseye söz verme ok,cebini bana pm at bekliyorum ariycam seni.

kardeşim kat iptalmiydi sende?hakkaten biriniz artık bi video çekin elimde hks 60 lık var takıcam ama polisle sıkıntı yaşamaktan korkuyorum bir yandanda sesini merak ediyorum,patlıyomu,çatlıyomu nedir ...çekin bi video koyunda merakımızı giderelim arkadaş
    Kardeşim kat iptal değil ama sesi tok rolanti de iyi yapistirinca kukruyo mahalle arasında baska araçların alarmlari ben geçince ötmeye basliyo benim kuzende honda 1000 rr var ben ara gazi verince aşka geliyor))
    the fast and the furious

yn_lemans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim kat iptalmiydi sende?hakkaten biriniz artık bi video çekin elimde hks 60 lık var takıcam ama polisle sıkıntı yaşamaktan korkuyorum bir yandanda sesini merak ediyorum,patlıyomu,çatlıyomu nedir ...çekin bi video koyunda merakımızı giderelim arkadaş [/QUOTE]

Benim arabanin mekanik isleri bitti karbon isleri icin bekliyo,yoksa catara patarali bi video koyucam
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO
    LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman ikinizde video koyucaksınız kaçarı yok

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Naman bu mesajım sana,

geçen hafta baskı balatamı değiştirdim gönderdiğin güncel kodlu parça ile ama ilk kalkarken titreme başladı..nedendir?parçamı sıkıntılı acaba,üretim hatası olabilirmi?parçayı yetkili servisten aldım takan kişide 207 gt ve rc üstüne doktora yapmış biri yani takılırken bir problem olma olasılığı dahi yok...acil cvbını bekliyorum...
    Parça uyumsuz olabilir.. Ama söylemeden edemem; ne profesörler gördüm ben. O yüzden işçilik hatası da olası ve daha yüksek ihtimal.. Şanzımanı kapatırken sırkma torklarına uygun anahtarla harfiyan uyulmalı. El yordamıyla hissederek olcak iş değil. Fazla sıkıldı mı hem titreme yapar hem de sıfır kit deforme olur, çatallar eğrilir.

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada servislerde kampanya varmış..

Aklımda kaldığı kadarıyla,

Fren balata, diskler ve birşeyler daha %20
    Tüm filtreler %15
    İşçilikte %10 indirim varmış.

Maximum karta 5 taksit + 2 ay taksit öteleme de varmış. Tabi maximum la anlaşması olanlarda.. Ziraat maximumları geçerliymiş.

Oranları veya parça gruplarını yanlış yazmış olabilirim. Üstün körü billboard a baktım şöyle bir 2 sn kadar. Okuyamadığımı eski tecrübelere dayanarak salladım. Ama genelde tutar

yn_lemans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video icin soz de,benim araba cikana kadar sen egzosu takarsin bence rolantide cok sessiz ,gaza dokundugunda kukredigini belirtiyim
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO
    LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Parça uyumsuz olabilir.. Ama söylemeden edemem; ne profesörler gördüm ben. O yüzden işçilik hatası da olası ve daha yüksek ihtimal.. Şanzımanı kapatırken sırkma torklarına uygun anahtarla harfiyan uyulmalı. El yordamıyla hissederek olcak iş değil. Fazla sıkıldı mı hem titreme yapar hem de sıfır kit deforme olur, çatallar eğrilir.
    Naman;parçayı takan arkadaş yetkili servisten yeni ayrılan biri,tüm gt ve rc eğitimlerine sadece onu gönderdi servis yani gözü kapalı aracı dağıtıp toplayacak birisi ona güvenim tam,parça sıkıntısı gibi geliyor bana,yarın sabahtan sökücez bakalım ne çıkacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    göktan volant kontrol edildimi acaba ? titremeyi ondan da yapar..

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muuenede mutlu son. Aslında 30 dk lık iş ama bizim Antalya da salıdan buyana trafik şube sitemindeki bakım çalışması nedeniyle işler durma noktasında ilerliyordu.

Aracın ruhsatını 4 kişilik olarak güncelledik (daha araca kızım haricinde 3.kişi binmemişti )

orj kati taktık muyeneden geçtik , tekrar sanayiye downpipe geriye takılsın diye bıraktık vs vs

Sitedeki yavuz364 nickli arkadaştan uzaktan kumandalı cut-out aldım.Varex + komple 63 lük boru 1700-1800 Tl yi bulacaktı.Bu cut-out 275 TL +montaj

Hafta içi taktırmış olurum montajlanmış halinin fotoğrafını paylaşacağım..

Bu akşam bir aksilik olmaz ise stage 2 yazılım ve orj susturucum ile kankimin cooper s ile deneyeceğiz (sonradan atacağım stage 3 farkını görmek için)

Hafta içi de cut-out ve stage 3 lü halini deneriz bakalım fark olacakmı.Önceden missfire yüzünden tekrar stage 2 ye dönmüştük..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belki gözünüzden kaçmıştuır diğer bir konuya Deniz Hocam yazmış ;

Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimse alınmasın ama bu EP motorlarını özellerde elletmemek lazım.
    EP motorları Peugeot'nun ürün gamının diğer motorlarına pek benzemez. Bir takım kuralları vardır, uyulmazsa affetmez.

%80'i sıkıntılı olan motor aynı zamanda 4-5 senedir üstüste 1600-1800cc klasının en iyi motoru ödülünü alıp duruyor.

Tecrübeye saygım sonsuz ancak her motor aynı değildir. Kendi bölgemde özellerin geberttiği motorlardan çok güzel paralar kazanmış biri olarak söylüyorum bunları.

Özgür kardeşimin dediği gibi bakımları 'nizami' olan araç kaymak gibi gider.
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alper_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    göktan volant kontrol edildimi acaba ? titremeyi ondan da yapar..
    yarın kontrol edicez kardeşim ihtimaller arasında

Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muuenede mutlu son. Aslında 30 dk lık iş ama bizim Antalya da salıdan buyana trafik şube sitemindeki bakım çalışması nedeniyle işler durma noktasında ilerliyordu.

Aracın ruhsatını 4 kişilik olarak güncelledik (daha araca kızım haricinde 3.kişi binmemişti )

orj kati taktık muyeneden geçtik , tekrar sanayiye downpipe geriye takılsın diye bıraktık vs vs

Sitedeki yavuz364 nickli arkadaştan uzaktan kumandalı cut-out aldım.Varex + komple 63 lük boru 1700-1800 Tl yi bulacaktı.Bu cut-out 275 TL +montaj

Hafta içi taktırmış olurum montajlanmış halinin fotoğrafını paylaşacağım..

Bu akşam bir aksilik olmaz ise stage 2 yazılım ve orj susturucum ile kankimin cooper s ile deneyeceğiz (sonradan atacağım stage 3 farkını görmek için)

Hafta içi de cut-out ve stage 3 lü halini deneriz bakalım fark olacakmı.Önceden missfire yüzünden tekrar stage 2 ye dönmüştük..
    cut-out bende alıcam hafiften doldurmaya başlıyorum hayırlısı bakalım...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)