hayırlı olsun bro..kazasız belasız polissiz cezasız günlerde kullan insallah...
![]()
![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
nihat abicim hayırlı uğurlu olsun amerikan sinyallerini merak ediyorum)
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Kazasız belasızsüper olmuş
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
maşallah mcs ayrı bir konu istiyor bence. Kazasız belasız kullanın çok tatlı duruyor![]()
☻/
/▌
/ \
bujılerım geldı yazılım olayı kaldı bıtek arabayı bıkac ay yatırdım , akusu bıtmıs sıfır aku aldım tur attım yag degıstırdım hersey yolunda program sonra dyno denemeler v.s. inşallahmcs in gelısmelerını keyıfle takıp edıyorum... amerıkan sınyal ısını halletıgıne sevındım ben gercekten bılmıyodum abı haberın olsun
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Hayırlısı olsun Volkan.Allah daha iyilerini nasip etsin
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Arkadaşlar en sonunda aracıma Stelios yazılımını yükledik,Servis-Paşaoğlu nda dyno ölçümlerimizi yaptık.Araçta kutu içi KN filtre ve downpipe var.Sizinle verileri paylaşmak istedim.
yazılım öncesi : 187 hp - 251.9 Nm
yazılım sonrası : 230.1 hp - 329.2 Nm
Kırklareli İstanbul arası ufak bir deneme yaptım aracın gidişi tek kelimeyle süper,herhangi bir kesme falan da yok.
Stelios a teşekkürü bir borç bilirim,Ege Turbo - Arda kardeşim sağolsun bu işi çözdü ve bir şekilde bana ulaşıp yazılımı yükletti emeği geçen herkese teşekkürler![]()
Ayrıca Antalyalogy-Özgür bu konudaki yönlendirmelerin için sağolasın...
dynoyu link olarak ekliyorum:
http://www.facebook.com/#!/photo.php...ntions_comment
Hayırlı olsun çok güzel değerler. Arda sağolsun çok yardımcı oluyor ve çok başarılılar gerçekten.
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Valla değerler çok güzel , önemli olan memnuniyet.
Keyifli sürüşler...
Nihat alet geldi mi ?
İsmail kusura bakma sana dönemedim..
Öncel ctesi izinli olduğun bir gün olursa haber et bro...
Maşallah. Dyno'nun daha büyük hali var mı ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)