User Tag List

Sayfa 564/1195 İlkİlk ... 644645145545625635645655665746146641064 ... SonSon
22691 sonuçtan 10.698 ile 10.716 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

yn_lemans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volkan 207 gt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ismail kardeşim jantları kaça ve nerde boyattın yardımcı olursan sevınırım ufaktan bende düşünüyorum.bu arada cok güsel olmuş allah nazardan saklasın..
    Amin ALLAH razı olsun, 500 tl ye boyattım kavga dovus cok sevdıgım abim boyadı,jantlar piano black te degıl gunmetalde,sadece son kata atılan boyanın kilosu 500 tl,ben gittim aldım ama farklı bı atılma tarzı var,istersen yaptırırz .jantları yarı fıyatınada boyucak adam bulursun ama adam 2 kere boyadı 2 ser gun beklettık pasta yaptık 8/9 gun takıldım kaliperlerle,böyle adam zor yanlş anlama
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO
    LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA

ethm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibrahim1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08529669/detay

şu araç ne kadar eder piyasası nedir almayı düşünüyorumda şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
    arac temiz duruyor yınede yetkılı servıse göstermek gerekır bence ,ıyı bır pazarlık yapılıp alınabilecek bir arac..

NHT39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İsmail'im gördüğüm fotolar benı çok sevındırdı,başarılarının devamını dılıyorum kardeşim,istanbul'da olmanın kıymetını bıl dıyorum sana...Başka şehırde olsan bu işçilikleri .....sene yaptıramazsın...ALLAH'ım tekerine taş değdirmesın kazasız belasız cezasız günler dılıyorum

NHT39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merak edenlere dip not : kaza falan yaptığım yok keyfe keder sattım parçalarımı,arabayı da keyfe keder satacağım....bır eve 2 mını fazla gelecek çünkü

poşetçay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar stok 207rc de 14lt sehiriçi çok fazla degilmi sizin kaç lt

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NHT39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsmail'im gördüğüm fotolar benı çok sevındırdı,başarılarının devamını dılıyorum kardeşim,istanbul'da olmanın kıymetını bıl dıyorum sana...Başka şehırde olsan bu işçilikleri .....sene yaptıramazsın...ALLAH'ım tekerine taş değdirmesın kazasız belasız cezasız günler dılıyorum
    Abi iki gundur bedaşta hayatım s...... , saol abi ALLAH razı olsun,istanbulda olmanın havasından suyundan faydalanmaya calısıyorum elimden geldıgınce,hepimize kazasız belasız günler inşallah , bu arada emanetleri aldım ,ılk olarak dump valve i takmaya calıstm ama basaramadım , bakalım nasıl olucak
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Td05 varken forge dump valve montajı için yardımcı olabılıcek kımse varmı ?
    by SARIBEKİROĞLU

FLORYA REDLİNE OTO

threshold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı poşetçay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar stok 207rc de 14lt sehiriçi çok fazla degilmi sizin kaç lt
    sıkışık istanbul trafiği durkalkta bu değerlere ulaşman normal,ben stock halimde max 16,5 lt görmüştüm-mecidiyeköy yeniköy arası akşamüstü e5 trafiği...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam arkadaslar baya bi aradan sonra tekrardan aracıma el atmaya karar verdim. ilk olarak stelionun stage2+ yazılımını ege turbo arda arkadasımla telefon trafiginden sonra halledebildik.
    ne zaman deniyoruz?

volkan 207 gt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu gün en sonunda cupra lip alıp montaj yaptırdım boch car servis chek up yapıldı,diag makine bağlandı hic bir sıkıntı ve arıza cod vermedi allahıma şükür tık yok maaşallah))farlara film çekildi.sisler sarı oldutavsiye edilir.yaza ilk işim bide coil(göktan kardeşiminkinden).bide ismaille jantları hallettikmi tmm...
    the fast and the furious

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volkan 207 gt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu gün en sonunda cupra lip alıp montaj yaptırdım boch car servis chek up yapıldı,diag makine bağlandı hic bir sıkıntı ve arıza cod vermedi allahıma şükür tık yok maaşallah))farlara film çekildi.sisler sarı oldutavsiye edilir.yaza ilk işim bide coil(göktan kardeşiminkinden).bide ismaille jantları hallettikmi tmm...
    Yaz gelmeye baslarken herkeste bir hareketlenme maasallah kardesim gule gule kullan lipini coilde aldikmi tamamdir ama nerde fotolar? Yarin cek fotolarida koy bakalim merak ettikk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evlat garajda suan istanbulda hava yağmurlu (bu arada ilk defa aldığından beri yağmur,çamur gördü) yarın yıkayıp çekip koyarım kardesim tsk ettim a e o)
    the fast and the furious

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuFAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne zaman deniyoruz?
    onumuzdekı hafta yapalım yerler kuru olursa. pazartesi yıne sanzıman ındırcez. debriaj cok yukarda kavradı. hafta sonuna kadar eksıklıkler bıter cıkıp denerız.

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onumuzdekı hafta yapalım yerler kuru olursa. pazartesi yıne sanzıman ındırcez. debriaj cok yukarda kavradı. hafta sonuna kadar eksıklıkler bıter cıkıp denerız.
    bro mesaj kutunu boşalt pm atamiyorum
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

pocket_rocket
    Misafir
    Cumartesi günü SRK serviste universal K&N rc-3250 taktık araca.

Artık iş custom airbox yapıp yalıtkan malzeme ile sarmak ve havayı kırmızı okun olduğu yerden almaya kaldı (K&N burayı tavsiye ediyor ve mantıklı, alt devirde bir etkisi olmamakla beraber araç yüke bindiği anda en soğuk kavayı buradan alacaktır). BMC ve pipercross kitler mavi okun olduğu yerden alıyor orjinal intake'den. Orijinal intake de direkt kaputun içinden alıyor, sol farın orada herhangi bir açıklık yok.

Neden custom iş yaptığımı da açıklayayım;

K&N Apollo kit Elif Tuning'in sitesinde stokta görünüyordu. Telefonla açıp sorgulattım ellerinde olmadığını söylediler. Birlas'tan Caner Bey bu ürünü en erken Birlas yoluyla 3-4 ay sonra alabileceğimi bireysel olarak getirtmek istesem gümrükte tamamen işimin şansa kaldığını söyledi (5 sene önce Laser Tuning vasıtasıyla clio sport için 57i kit getirtmiştim 500 tl'ye mal olmuştu bana). Ben de riske girmek istemedim. Ebay'de de aynı sıkıntı olacaktı.

Direkt neden turbodan almadığımı sorarsanız, breather pipe ve sensor için T pipe ıvır zıvır ve işçilik gerekecektir (orjinalliği mümkün olduğu kadar bozmadan yapmak istedim). Sensörü iptal edip breather'a da pozitif karter havalandırma filtresi (PCV) takmak istemedim. Ayrıca direkt akünün önüne konan filtre turboya çok yakın olduğu için sıcak havayı çekecek, ancak mandrel ile aşağı sallanabilirdi filtre, onu da ben su çekebilir diye istemedim.

Yorumlarınızı bekliyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    UFAKTAN... garajda anca bu kadar) lipi taktırmadan önce...
    the fast and the furious

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bro mesaj kutunu boşalt pm atamiyorum
    tamamdır bro

yasinkarahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkese iyi geceler bizim bu rc'lere dump valve sadece forge olarakmı var s3 dumpvalve belli zaman sonra basınç kaçırıyomuş farklı bi ürün deniyen oldumu acaba
    Okan Üniversitesi - Otomotiv Mühendisliği

07BBP58 - 131 / 35ASB56 e46 Compact

gokayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pocket_rocket Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cumartesi günü SRK serviste universal K&N rc-3250 taktık araca.

Artık iş custom airbox yapıp yalıtkan malzeme ile sarmak ve havayı kırmızı okun olduğu yerden almaya kaldı (K&N burayı tavsiye ediyor ve mantıklı, alt devirde bir etkisi olmamakla beraber araç yüke bindiği anda en soğuk kavayı buradan alacaktır). BMC ve pipercross kitler mavi okun olduğu yerden alıyor orjinal intake'den. Orijinal intake de direkt kaputun içinden alıyor, sol farın orada herhangi bir açıklık yok.

Neden custom iş yaptığımı da açıklayayım;

K&N Apollo kit Elif Tuning'in sitesinde stokta görünüyordu. Telefonla açıp sorgulattım ellerinde olmadığını söylediler. Birlas'tan Caner Bey bu ürünü en erken Birlas yoluyla 3-4 ay sonra alabileceğimi bireysel olarak getirtmek istesem gümrükte tamamen işimin şansa kaldığını söyledi (5 sene önce Laser Tuning vasıtasıyla clio sport için 57i kit getirtmiştim 500 tl'ye mal olmuştu bana). Ben de riske girmek istemedim. Ebay'de de aynı sıkıntı olacaktı.

Direkt neden turbodan almadığımı sorarsanız, breather pipe ve sensor için T pipe ıvır zıvır ve işçilik gerekecektir (orjinalliği mümkün olduğu kadar bozmadan yapmak istedim). Sensörü iptal edip breather'a da pozitif karter havalandırma filtresi (PCV) takmak istemedim. Ayrıca direkt akünün önüne konan filtre turboya çok yakın olduğu için sıcak havayı çekecek, ancak mandrel ile aşağı sallanabilirdi filtre, onu da ben su çekebilir diye istemedim.

Yorumlarınızı bekliyorum...
    Orada daha fazla sıcak hava ceker gibime geliyor.Eğer dediğim gibi değilse bende oraya alıyım filtreyi
    1998 106 XR "sold"

2007 207 GT "sold"

2015 F20 LCi 1.20i

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)