scoop tan aldığın zaman su yürüme riski var.
ben o kısımları iptal ettiğim zaman, söktüğüm borularda çamur + su izleri vardı.
bi de karter havalandırma bağlantısı da iptal oluyo o zaman..
oraya da filtre takıyosun sonra her yer yağ oluyo.
SELAM ARKADASLAR ISMIM ONUR gecen hafta persenbe aldim rc kirmizi harika bir arac
yalniz arac yeni oldugu icin dur kalklarda stop durumu var sanirim debriaj alismadi bide biraz yuksek debriaj onun disinda cok iyi bir secim yaptigimi dusunuyorum bide performans cok iyi simdilik bana bu araci ilk 3 bin km nasil kulanmaliyim bir tawsiye verebilirmisiniz ?
bencede orası rısklı bı yer hadi peugeot oraya koymadı fıltreyı k&n koyabılırdı ama onlarda oraya koymuyo sag tarafa uzatıyo riskli gorduklere yerlere gırmıyorlar performansdan odun versede risk almamaya calısıyorlar sonucda ben bızım ıcınde bu gecerli zaten alınacak fazka bi performans yok fıltre olayında ses işte biraz arabaya hava gırısınde belkı bı mıktar rahatlama bu kadar benım tek derdim ıyı olucak derken kotu yapmayalım selamlar
bu arabada şehir içi dur kalk yaparken veya küçük vites, düşük devirde yakıt tasarrufu sağlasın diye gaz tepkisini bu şekilde ayarlamışlar.
bu ayardan dolayı da arabayı kaldırırken sanki zormuş hissi veriyor.
ecu remap te bu ayar değiştirilip gaz pedalı hassaslaştırılabiliyor bilginize.
Sen beni kavga ediyorum falan zannettin heralde.Sadece yardımcı olmaya çalışıyorum, şu an bizde uğraşıyoruz aynı arabayla...
Bak burda var; Pipercross'cular mı deli o zaman?
Kit code; PK345
http://www.motoraddicts.com/news/207...tionpower72120
Ebay link; Resimdeki ile farklı...
http://cgi.ebay.co.uk/PIPERCROSS-Ind...%3A1|294%3A200
Zaten fabrika aracın en iyi-kötü koşullarda çalışabilmesi için üretim yapıyor. Onun için kullanışlı olması aracın daha önemli oluyor, dolayısı ile performansın her zaman önünde geliyor.![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
yok yav dostum laflıyoz kavga olurmu
mesala ıngıltere forumlarında falan yapan var baya pıpercross u senın dedıgın gıbı hatta youtube vıdeolar falanda var adam dyno falan sokuyo aldıgı deyerlerde baya ıyı ama tr de nasıl olur su cekermı baska bısey olurmu benım derdim o yoksa mantık uygulanabılır sekılde sadece fazla ugrasmak ıstemıyom hazır bı kıt varsa takalım gecelım sonucda filtre takıyoz selamlar
Onur kanka benim yaptığım gibi yapıcan aracı istanbul dan alıp önce doğru Ankara ya ordan da Antalya ya gelicen aaa araç 1100 KM sonrada ben hemen yağını değiştirdim
Bu arada araç 4 lt yağa bana mısın demiyo 4,25 en az...
Ondan sonra şehir içi rodaja başladık devam ediyoruz.Ben şu aralar motor(zaten hemen ısınıyor) ve yağ harareti normale gelmeden gazlamıyorum.Araç daha 170 i geçmedi...
2000 devirince Allah ne verdiyse artıkın.Bu arada Kurşunsuz benzine bu akşam zam gelcek bilginiz olsun..(çalıştığımız bir istasyon söyledi)![]()
Şu an 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 konuk)