Turbo back'li opc den yedigim 5 boydan sonra nasil ateslendim nasil![]()
Turbo back'li opc den yedigim 5 boydan sonra nasil ateslendim nasil![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Maşallah.Normalde zaten vites geçişleri kemikli
Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...
Thp nin gururu) 1depo ile 740 km ve hala çeyrek depom var.depoda sanırım 52 lt
![]()
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
5.7 ne arkadaş yagözünü seviyim 6.vitesin. Peygamber sabrı ile klima açık 3 kişi full yük ile 6.9 ortalamam var bu yaz.
İstanbul Karaman arası git gel 18.ooo km yaptım 5.vites 5000 devirde geçti ömrüm,bazen dalgınlıkla 5 den 6 ya atmaya çalıştığım da olduortalamam 8.5 civarlarındaydı
aracın kesme yapıyor ben olsam ilk önce aracı orijinale çevirip kesme yapıp yapmadığını kontrol ederdim ve sistemimin stabil olduğunu garanti ettiğim anda kendi istediğim yazılımı yükletirdim.iş verdiğin parada değil aracın yürüyüp yürümemesinde,aynı yazılıma döndüğünde yine araç keserse ne yapacaksın-bizim de bir arkadaşımız stock a dönmeden problem çözmeye çalışmıştı iş arapsaçına dönmüştü...
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
ahahahahahahahhahahaayok abi 207 cok varda rc yok
genelde dizelcilerle bulusuyoruz.
![]()
LiveFastDieYoung ~
Su yol bilgisayarındaki kmleri nasıl sıfırlıyoruz yahu ?![]()
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)