Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Cutout yapılırken) 60lık düz boru ile yazılım ve turbo büyütmeye alt yapı hazırlanıyor
![]()
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
vayy kardeşimm...turbonu merak ediyorum.dediğim gibi detaylı fotolar bekliyorum sendensenden sonra bende yaptırıcam büyük bir ihtimal
![]()
e turners in chip i icin bilgi verebilcek varmı.ecufast'ten etuners a gecmeyi dusunuyorum. maaliyet ne olur.önerirmisiniz.
LiveFastDieYoung ~
walla yardım ederim derdimde geçen gün e-tuners'ın Türkiye Distrubutoru aradı işimizi elimizdenmi almaya kalktın diyeo yüzeden izmir egeturbo'yla iletişime geçmeni tavsiye ederim. 2 tane cok yakın arkadasıma kendim iletişime geçerek bizzat Stelios'tan yazılım yaptırdım TR'de herkez Antalya şubenizmi var Antalya'da baskası şu paraya yapıyor ona gideriz gibi söylemlerle adamlara çıkışmış
epey rekabetci fiyatım varmış demekki fiyatıda nerden aldılarsa :P :P
![]()
o yüzden kendilerine yönlendiriyorum seni.
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
brooo hayırdıııırrr?![]()
![]()
![]()
ahahahahah
sana önce bi intercooler alalım..evlenene kadar yaptırdın yaptırdın zaten, yoksa kalıyo bro, o ara deli gibi para harcadığından nereye ne gitti anlamıyosun, intercoolermı aldım buzdolabımı çamaşır makinesimi methanol kitimi farketmiyo nasıl olsa alışmış oluyosun vermeye.
![]()
evlendikten sonrada orda burda kıyıda kosede ne kaldıysa, arkadaslarına al yaaa sende kalsın bi ara alırım dedigin ne varsa onları toplayıp satıp arabana biseyler yapmaya calısıyosun
![]()
ahahahahahaha...
Connecting site...
bilen var mı aracı?
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
RC hakında merak ettim daha doğrusu yorumları merak ettiğim bir konu var.
Konu cam tavan , göze hoş geliyor tabi içeriyede ferahlık katıyordur diye düşünüyorum fakat sunroof tarzı olmaması da aklında kararsızlık oluşturuyor insanın.
Sormak istediğim RC de cam tavan aranmalı mı gerek olduğunu düşünüyormusunuz acaba ?
Kendim hep cam tavanlı istiyorum fakat ***** çok fazla yok o yüzden cam tavansızlara yönelmeli mi acaba diye kararsızlık da kaldım
Birde sonradan uygulanma şansı varmıdır![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)