Başkan o tembel işi bana gelmez hehehe.Nanoya geçmeden önceki etapta ,
Chemical Guys Wet mirror finish - glaze ve Jet Seal 109 - sealant ile bu şekilde bir sonuca ulaşmıştım.Bu ikili aracın boyasına mükemmel bir derinlik ve ıslak görüntü sağlıyor..
Nanodan (AQuartz Premium + Titanium) sonra da şu şekilde oldu fark var mı sizce aralarında ;
![]()
abi coll915 vermı elinde![]()
Dr.Ecu AntaLya
orda 3,000 TL lik ürün var NET![]()
Dr.Ecu AntaLya
Broooooooooo!!!!!!! :@
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Hiç unutmam 2009 yazında hanımın köye gitmiştik yaz tatiline geceleri netde gezinirken detailingturkey.net (ozamanlar skodaturkey.com in alt bölümü idi ) rastladım, bende okudukça merak daha da arttı ve ordayken ilk siparişimi verdim Amerikadan.Sonra yavaş yavaş malzemelerin sayısı arttı.Şİmdi sen deyince hesap yaptım evet 3.000 TL omuştur (çünkü o fotoğraflarda olmayan zaman içerisinde alıp bitirdiğim ,yerine yenisini eklemedğim ürünler de oldu ) ama 4.5 yıla bölünce ayda 50 TL ye geliyor.Yani para değil.
İlgi meselesi kimi aracın dışına,içine hiç özenmez ben fazla özeniyorum galiba.Turhat dükkanı ilk açtığında 2011 de ben ordayken gelen bir müşteri liftteki benim araca bakıp komple boyalı mı bu demişti parlaklığı görünce iyi bir anı olmuştu ..
Bende bir kutu var 2-3 kaşık vereyim size bayağı bir gider.![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)