Sürtünerekmi degerlndıreceksınız bu havayıcumartesi alo hattım acık kar lastıkleri ile :P
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Hidrolik fren sıvısının kuru ve ıslak kaynma noktası değerleri aşağıya düşer zamanla bunu ölçen basit cihazlarla görebilirsin.150 derecenin altına düşmemeli
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
özgür motul'un RBF serisi Fren hidroliğini tavsiye ederim
RBF 600 ve 660 var
kendileri dot 4 + yarış fren hidroliğidir
dot 5.1 gereksiz olur kaynama noktası RBF lere göre düşük
660'ın kaynama noktası biraz daha yüksek ama 600 de hayli hayli yeterli
1 adedi 500ml 50 küsür TL iki adet gerekli eski hidrolik yenisi ile karışmasın diye devirdaim ettiriliyor
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
üstündekilerde çatlama birinde oldu birindede tel kırmıştı yarı dişti 4 sene falan kullandım 25bin km'de falan olması gerek değişim. şimdikilerde bi sıkıntım yok üretim yeride farklı üstündekiler italyaydı diye hatırlıyorum şuankiler isveç üretimdi sanırım burda arkadaşım bulamadı siparışle getirdi 1-2 hafta bekledim gelmesini şimdilik dediğim gibi memnunum lastikte sıkıntım yok arkadaşım temin edebiliyo değiştirme zamanı gelince sölediklerinizi göz önünde bulundurucam sıkıntı yaratıyosa değişim şart sonuçta onların üzerinde gidiyoruz allah korusun.
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
balataların yeniyse fren hidroligini degiştir bro çünkü onunda belli bir müddet kullanım süresi var .
Bugün ufaktan 208 i bir sıkıştırdım tahminim stok hali ile 190-200 lük GT eri üzer roll de.Rodaj bitsin Goktan ı getirin bana hehehheh
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)