Yani demek istedigim sadece hardness ayari var , yukseklik yok. hondalar icin urettigi modellerde daha dogrusu ek civic icin olanda hem hardness hem height var
Women are like Buddhist , They're worship ox.
sarı koni de yukseklık ayarı olmaz , amortisor vida yerini asağı yukarı takabılıyosun s2000 lerde falan onu dıyosun sanırım , bızımkılerde sertlık yumusaklık ayarı var, h&r yay
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Şimdi bi soru sorucam ama konuda var incele diyecek herkes tamam ama o kadar çok yazılmış sayfa var ki istediğim cevap nerde bulması çok zor olucak
Yazılım,egzoz,dp,d.v,buji,filtre ile ortalama kaç hp'lerde gezeriz? Kimlerle yürürüz? Sorum sadece bu kadarcık
Evet bende öyle düşünüyorum,herkesten alabildiğim kadar bilgi alıyorum teşekkürler herkese.
207 RC ye coilover montaj videosu varmıdır. bulamadım hiç biryerde..
Connecting site...
Connecting site...
bu ikisi arasında hangısını almam gerekir ? racelant'lar sorun cıkarırmı çok sakin araç kullanırım.
montajını kendım yapıcam daha önce 106 , 306 yı kople dagıttım geri topladım az cok anlarım kendim yapabilirmiyim montajını hıc bir ustaya emanet etmek ıstemıyorum aracı yada bildiginiz cok cok cok titiz bir usta varmıdır parmak ısırtacak.
video varsa paylasırsanız cok sevinirim. ve hangi coil' i alım bu ikisi arasındayım.
Bence rc al derim extra olarak kararan iç dikiz aynası 5 li cd çalar ve içindeki gri çıtalar rc de karbon görünümlü ilka lemans diyosan bi şerit çektirirsin dolu rc lemans olur)
207 RC > POLO GTİ > BUGEYE STİ > POLO GTİ > GOLF > HAWKEYE STİ
raceland yok piyasada diye biliyorum, fk'yı sipariş üzerinde 1 hafta 10günde getiriyordu firma ben görüştüğümde
tercihim fk'dan yana olur
Tercihim Le mans olucakTamam o zaman bende en yakın zamanda aranızdayım inşallah
Birazcık da Pug tadına bakalım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)