arkadaşlar ne denli araba manyağı olduğumu bildikleri için arada bir bana "olmm senin arabadan gördük" falan diye takılıyorlar 1-2 kere de gerçekten görmüşler, o gördükleri arkadaşım çıkınca şaşırmışlardı tabi.
yine o gece otele döndüm, sabah bana takılıyorlar lan dün gece senin arabadan gördük diye
bende sandım bunlar otel dışına çıktılar ama beni yiyorlarmış![]()
sesleri duymak yetmiş onlara
![]()
Yani yazilim yaptirdigimizda etuners'a lunch control de aracimizda olacak ..
Women are like Buddhist , They're worship ox.
bu da launch control'un videosu
Road-testing code for the launch control function of the Peugeot 207 1.6 Turbo - YouTube
bu da daha yüksek devirlisi
More launch control tests, higher launch rpm this time. - YouTube
Bu launch control ile çatara patara beklemeyin.İsmine aldanmayın.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Yalina az once geldi launch li map benimkide yarin gelcek bakalim catara patara yapiyomu 3800 de oluyormus..![]()
Doğru link budur plakası 16 beb 12
Connecting site...
Steliosun kendi aracinda sport cat var, komple iptal diil yani videodaki ses ondan dusuk dio kendiside. dun geldi bana update deneme sansim olmadi, bu aksam detayli inceleme yapicam, ayarlayabilirsem gopro lu bi video alirim dostlaraksama yorumlari yazarim...
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Yalın al sana goprolu video hahahah RX-8 R3 vs Stage 3 207GT - YouTube![]()
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)