Paraniz coksa forge dv paraniz azsa s3 dv internal.Ben s3 kullaniyorum kacirmiyor.
dunyanin en gerekli parcasi degil bana gore.
Butcem olsa alirim o da sadece ses icin..
Budur dimi ?
Connecting site...
tamam işte bro bende onu diyorum, s3 ü yazılımladınmı araclara 1,9 basıyorlarki forge'de bu basıncı tutması için takılıyor
orjinal s3 dv nin yayı bizimkine göre daha sert ve daha fazla basınç tutabiliyor ve diaframı metal!! en büyük özelliği bu, bizim kullanmamızdaki sebep diyaframın yırtılma riskinin olmaması ve yayın sertliğinden dolayı 1,5 barlara kadar rahatlıkla tutabilmesi.
yay için tekrardan tesekkur ederim brom, ben orjinal başlıkta o yayı kullanıyorum şu anda, yay 2bara kadar sıkıntısız tutabiliyor altanında yaptıgı testlerde, başlık s3 kullanılabilir ama bende su anda olmadığından kullanamıyorum. yorum olarak bas çek gaz tepkilerinde gercekten iyi arac su anda diyebilirim zaten gerekende o![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Bu silikon boru için yurtdışı fiyatlarına bakıyordum ama bir sorum var.
E-tuners der ki alttaki hortumlar lazım
3 Samco silicone hoses 45 degree angle - 55mm diameter
1 Samco silicone hose reducer from 63mm to 51mm
Ama intercooler çıkışları 63mm ise 2 tane reducer gerekmez mi ve hatta bunlardan biri, üstteki, gördüğüm kadarı ile 90derece dönüşlü olması gerekiyor.
SAMCO XTREME 54MM 45 DEGREE HOSE | eBay
SAMCO SILICONE 63MM - 51MM STRAIGHT REDUCER HOSE | eBay
SAMCO SILICONE 63MM-51MM BORE 90 DEGREE REDUCING ELBOW | eBay
Bu hortumlar iş görür gibi.
Son bi sorum daha var. Turbodan çıkan resimdeki mavi hortumun giriş ve çıkışları kaç mm bilen var mı ?
Arkadaşlar hazırmısınızzzzz![]()