valla dün yeşilköyde gördüm tt den daha ihtişamlı duruyor onu kesin söyleyebilirim![]()
Arka bagaj kapağı uzun duruyor. Sanki arabanın arkası önü de önü arkasıymış gibi. Onun dışında çok güzel.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
2ay once aldim 1ay sonra amcama sattim aman aman begenmedim arkasi cok ama cok dar birde 1.6 motor basiyosun haliyle vede 450 500 yakiyo...
Bykarakus^^^
34 CHT 01
34 LVN 21
Bugün temde denk geldim bitanesiyle.Bayada gazlamaya hevesliydi.Bırak tutunmayı basar basmaz uçak kaçtı araya o kadar yavaş bir araç.Belkide 156'lıktır ama onun bile aşırı yavaş olduğunu düşünüyorum.Birde arkadaki açılan minik spoiler çok çirkin gözüküyor.
ön farları biraz daha gererlerse panjurdan başlayıp ön direklere kadar gidecek ...206 dan beri uzaya uzaya bu hale kadar geldi
uğraştım oldu;
![]()
arkadan bakıyosun of diyosun yandan bakıyosun üf diyosun önden bakıyosun aa 308tasarım tasarım diye öve öve bitiremiyosun gidip her araca taktığın farla tamponu koyuyosun öne..
.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
peugeot un yaptığı tasarım olarak 406 dan başkasını tanımam.306 nın hatları da iyi.resimlerde falan iyide çok ufak gözüküyor gerçekte.307 cc gibi.alınmaz bence.
ön yüz tasarımı hariç araç çizimleri çok güzel ve sadece görüntüden ibaret boş bir araç elemanlar almış beyaz renk ama dediğim gibi sadece görsellik var.
İç tasarım eksik bence ben beğenmedim fiyatı ideal olsada tutulacağını sanmıyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)