User Tag List

Sayfa 12/16 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
303 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: 2.4 Accord vs BMW'ssss

Subi-Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.4 accordla 106gti ve vteclere boy boy aça aça giderdik hey gidi günler hey )

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirercan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım sen neyin iddasıyla uzatıyorsun lafı kendinde biliyormusun
    1)dediğim forumda körü körüne fanatik tek bir kişi bile yoktur,girenler iyi bilir..asıl sen körü körüne bişeylere idda edeceğine gir doğrusunu öğren bmw nin sorunlarını hondacılardan öğrenecek değilsin sonuçta
    2)sen bana hepsi motor kırdı dedin..şimdi okudugumu,gördüğümü söylüyorum diyosun hepsi sorunlu diye
    3)benim anlamadiğimi idda ettiğinden çok daha fazla senin anlamadıgın var,boşuna laf döndürüyorsun.askerde de olsa şase numarasını öğrenmek zor olmasa gerek plakadan yine çıkar
    4)yine anlamamk ta israr ettiğin swap konusu hakkında yazıyorum evet sawap yasal değil,bunu bana değil şimdi konu aç tüm siteye sor ama sen inatla borusan gibi bmw'nin resmi distribütör'ünde yapıldıgını idda ettikçe,bende sana hadi dışarda yapılsa anlarım yazdım neden?eğer bunu algılamakta zorluk çekiosan yorum yok ama açıklayım resmi olmadan demek istedim..ama borusanda imkansız diye belirtim..ama inatla anlamak istemeyip cavap yazıyosun.
    5)güç eğrisi konusunda sen bana 150'lik ile 163'lüğün farkını yaz,bende sana gerkli cevabı vereyim
    Araç eskiden bursa plakalıydı motoru değiştiğinde.. arkadaş aldı İstanbul plaka olduktan sonra zaten yetkili servise gitmedi..İlk plakasını bilsem söylerdim.
    Motorun ne zaman değiştiğini nerden biliyosun?7 sene önceki yasaları biliyosan helal olsun sana?Konumuz buda değil o yüzden fazla uzatmıcam.
    Borusanın avukatımısın anlamadımki şöyle yapmaz böyle yapmaz diyosun nerden biliyosun iyiki borusanda takılmış dedik sanada bahane üreticek yeni yer çıktı
    İlkbaşta arabanın 200bg olduğuna inanmadın sonra 163 lük motor olmadığına en sonda borusanda motorun takılmadığına sana bişey inandırmak zorunda değilm kardeşim inanıp inanmamak sana kalmış ben bildiğimi söyledim sadece böle bi konu hakkında niye yalan söylim onuda anlamadım

emirercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç manuel. arada kaynamış unutmusum soylemeyi. bence aradaki fark normal gibi. 3'e atıyoruz ve açılmaya başlıyor. benim tahminime göre 20-25 hp farkımız var. bence o araç 180 ps olsun ben onla yakın giderim zaten. ankarada 3.20 d tanıdıgın varsa ben denemeye hazırım. ama iddialı değilim.
    konudan çok uzaklaşıldı bu arada.
    ama 2.4 accord 3.20 d vs her turlu denemeye hazırım. ben de merak ediyorum sonuçları
    ben 320d'nin 177 ve 184'lüklerini çok kullandım,özelliklede 184'lüğün nasıl gittiğini biliyorum.bunu söylerken ilk kez az buçuk hızlı araba sürmüş keko olmadiğimi belirtmek isterim kendi aracımla olan denemelerde ve başka 330'larla olan denemelerde dahil en sağlıklısının arkasından 2-3 boy geriden takiple gelebiliyor..bunu 170'lik stock jettanın yapabileceğini sanmıyorum,hiç denemedim sadece tahmin ediyorum.160'lık rocco,180'lik insigna ile arada ciddi farklar oluyodu çünkü.207 rc daha iyi direniyor mesela ama hiç biri 320d gibi yürüyemiyor.bu benim yorumum...sizlerde farklı düşünüyorsanız dener videolarını paylaşırsınız..bu konu çok uzadı gerçekten
    ‘Ultimate Driving Machine’

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 320d'nin 177 ve 184'lüklerini çok kullandım,özelliklede 184'lüğün nasıl gittiğini biliyorum.bunu söylerken ilk kez az buçuk hızlı araba sürmüş keko olmadiğimi belirtmek isterim kendi aracımla olan denemelerde ve başka 330'larla olan denemelerde dahil en sağlıklısının arkasından 2-3 boy geriden takiple gelebiliyor..bunu 170'lik stock jettanın yapabileceğini sanmıyorum,hiç denemedim sadece tahmin ediyorum.160'lık rocco,180'lik insigna ile arada ciddi farklar oluyodu çünkü.207 rc daha iyi direniyor mesela ama hiç biri 320d gibi yürüyemiyor.bu benim yorumum...sizlerde farklı düşünüyorsanız dener videolarını paylaşırsınız..bu konu çok uzadı gerçekten
    evet konudan saptık baya.dönelim hemen
    3.20 d otomatik olsa da bence accordu geçer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç eskiden bursa plakalıydı motoru değiştiğinde.. arkadaş aldı İstanbul plaka olduktan sonra zaten yetkili servise gitmedi..İlk plakasını bilsem söylerdim.
    Motorun ne zaman değiştiğini nerden biliyosun?7 sene önceki yasaları biliyosan helal olsun sana?Konumuz buda değil o yüzden fazla uzatmıcam.
    Borusanın avukatımısın anlamadımki şöyle yapmaz böyle yapmaz diyosun nerden biliyosun iyiki borusanda takılmış dedik sanada bahane üreticek yeni yer çıktı
    İlkbaşta arabanın 200bg olduğuna inanmadın sonra 163 lük motor olmadığına en sonda borusanda motorun takılmadığına sana bişey inandırmak zorunda değilm kardeşim inanıp inanmamak sana kalmış ben bildiğimi söyledim sadece böle bi konu hakkında niye yalan söylim onuda anlamadım
    kardeşim borusanda işlerin nasıl döndüğünü senden iyi biliyorum çünkü yıllardır bmw sahibi oldugumuzdan ister istemez içindeyim..orda yapılan bir işlem değil 7 yıl 17 yıl sonra bile kayıtlarda çıkar..motorun ne zaman hangi versiyon ve numarayla değiştiği dahil..burda yasalarla ilgili bir polemiğe girmicem sen borusanın ciddiyetinden habersizken özellikle orda şundan koy bundan çıkar olayı asla olmaz,o motor garantiden değişse bile aynısı gelir takılır..yalan söylemiyosun tamam da yanliş biiliyor olamaz mısın?dışarda belki de borusanda yapılmayacağini söylüyorum anlamıyorsun..git kendin araştır,hatta şaseyi öğren ben sordurayım kolaylık olsun sana ama çoçuk askerde diyorsun,plakayı bilmiosun o zaman sus abicim kanıtlıyamıyorsan gerçekten sus.internetten kopyala yapıştır motor koduyla borusanda swap oldu demek kolay,gerisinin getirmek zor en iyisi harbi sus sen...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fangio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracım bone stock. R32 tamponundan dolayı sadece son susturucu iptal. Performancebox ile ölçtüm kayıp da yok kazançta yok. 184lük ile böyle gitmesi neden sizi böyle şaşırttı anlamadım. Benim aracım ile 320d aynı kiloda mı? ayrıca biri FWD diğeri RWD... başka stock 320d varsa onunla da denerim.
    doğrudur,beni şaşırtmasının nedeni 184'lüklerin gerçekten ciğerli gitmesi ayrıca sizin araç gt mi yoksa 160'lık mı onu anlıyamadım,farklı olarak 207 rc,rocco ve 330 ile denemeleriniz oldu mu?

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stock golf gt nin 184lüğü geçmesine bende çok şaşırdım
    istanbulda 206ile denicek stock golf gt aranıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğrudur,beni şaşırtmasının nedeni 184'lüklerin gerçekten ciğerli gitmesi ayrıca sizin araç gt mi yoksa 160'lık mı onu anlıyamadım,farklı olarak 207 rc,rocco ve 330 ile denemeleriniz oldu mu?
    Araci 170 lik golf gt.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi düşündümde olabilir yahu burdaki golf gt fabrikadan ciğerli çıkmıştır her araç birbirine eşdeğer gitmiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi düşündümde olabilir yahu burdaki golf gt fabrikadan ciğerli çıkmıştır her araç birbirine eşdeğer gitmiyor
    Kemal sen stok gti la denedinmi hic? Sence 10 boy atar misin?
    Sana inanan bir tek ben varim bu alemde, vag lara laf atip beni de kaybetme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araci 170 lik golf gt.
    valla 170'liklerin nasıl gittiğini bilimoyurum ama kiyaslama açısından 1.8t leon sport'la aralarında çok fark olacıgını sanmam..
    bakın başka bir konuda 163'lük yazılımlı 320d hızlanma videosunu paylaşmış,sizin denediğiz araç biraz daha güçlü ve hafif ama şanzımanları aynı..daha iyi bir kıyas yapabilirsiniz belki
    http://www.techturkey.com/forum/vide...0-210-kmh.html

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kemal sen stok gti la denedinmi hic? Sence 10 boy atar misin?
    Sana inanan bir tek ben varim bu alemde, vag lara laf atip beni de kaybetme
    abi onuda arıyorum ama bulamıyorum orjinal filtreye pimaşla değişik bi sistem yaptm daha önceden yapıldığını sanmıyorum bi 10boy da ordan almışımdır
    vag iyidir tabi jettalar ayrı bi güzel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla 170'liklerin nasıl gittiğini bilimoyurum ama kiyaslama açısından 1.8t leon sport'la aralarında çok fark olacıgını sanmam..
    bakın başka bir konuda 163'lük yazılımlı 320d hızlanma videosunu paylaşmış,sizin denediğiz araç biraz daha güçlü ve hafif ama şanzımanları aynı..daha iyi bir kıyas yapabilirsiniz belki
    Linkteki videoyu sabah izledim. Bence mukemmel. Ama su varki bu arac 184 lugu elek eder bence. 21 sn de 200 goruyor arac. 60-200 hizlanmasina baktim benim denedigim 3.20 d den 5 sn daha hizli 60-200 yapiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah yazılımlı 320d E90 çok güzel gidiyor. Araç nasılsa Ankara'da olduğuna göre havalar güzelken bir gün bende denemek isterim. Ama Özgür'ün de dediği gibi bu araç 184ps lik 320d yi geçer. Bu arada belirtmek isterim. 184lük araç 200km/h den sonra çok iyi gidiyor.

Ben Golf GT çok iyi gider demiyorum ama 184lükle çok yakın gider ve 200km/h ye kadar boyun eğmez. Yazılımlı aracın sahibi Başar isterse müsait bir gün deneriz. Ama bence sıfırdan bassak 140km/h gibi stoplarını görürüm sonrası da acı olur gibime geliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim borusanda işlerin nasıl döndüğünü senden iyi biliyorum çünkü yıllardır bmw sahibi oldugumuzdan ister istemez içindeyim..orda yapılan bir işlem değil 7 yıl 17 yıl sonra bile kayıtlarda çıkar..motorun ne zaman hangi versiyon ve numarayla değiştiği dahil..burda yasalarla ilgili bir polemiğe girmicem sen borusanın ciddiyetinden habersizken özellikle orda şundan koy bundan çıkar olayı asla olmaz,o motor garantiden değişse bile aynısı gelir takılır..yalan söylemiyosun tamam da yanliş biiliyor olamaz mısın?dışarda belki de borusanda yapılmayacağini söylüyorum anlamıyorsun..git kendin araştır,hatta şaseyi öğren ben sordurayım kolaylık olsun sana ama çoçuk askerde diyorsun,plakayı bilmiosun o zaman sus abicim kanıtlıyamıyorsan gerçekten sus.internetten kopyala yapıştır motor koduyla borusanda swap oldu demek kolay,gerisinin getirmek zor en iyisi harbi sus sen...

Ben arabadan anlıyorum demekle olmaz bu işler nekadar anladığın gözünle arabanın beygirini ölçmenden belli.

Sen biraz daha okuduğunu anlamaya çalış ben 7 yıl geçmiş aradan motor değişse bile kayıtlarda çıkmaz diye bişey mi yazmışım?Sen swap yasal değil dedin bende 7 yıl önceki kanunu nerden biliyosun dedim..sen ne anladın..

163 lük motor var dedik inanmadın işletemessin yasal değil yazdın borusanda yapılmış denincede busefer borusanda yaptırmam mümkün değil dışarda yaptırsan neyse yazıyosun ne dediğin belli değil..

ilk başta araba 200bg değil yazmışsın sen kahin misin peki nerden biliyosun onu anlamadım ben?gözüyle arabanın beygirini ölçen ilk defa görüyorum.

Sana bişeyler kanıtlamak zorunda değilim kardeşim sen bmw den sorumlu devlet bakanımısın ben sana arabanın şasesini şuyunu buyunu verim inanırsan inanırsın inanmassan inanmassın fazla umrumda değil bukadar bişey ispatlamaya çalışmak hata zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fangio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah yazılımlı 320d E90 çok güzel gidiyor. Araç nasılsa Ankara'da olduğuna göre havalar güzelken bir gün bende denemek isterim. Ama Özgür'ün de dediği gibi bu araç 184ps lik 320d yi geçer. Bu arada belirtmek isterim. 184lük araç 200km/h den sonra çok iyi gidiyor.

Ben Golf GT çok iyi gider demiyorum ama 184lükle çok yakın gider ve 200km/h ye kadar boyun eğmez. Yazılımlı aracın sahibi Başar isterse müsait bir gün deneriz. Ama bence sıfırdan bassak 140km/h gibi stoplarını görürüm sonrası da acı olur gibime geliyor
    valla bmw sahipleri cevap vercektir,benim bildiğim yazılımlı 163 ve 177'likler,stock 184 kadar gidebiliyor.biraz uç gelsede durum çoğu denemede böyle oldu.belki hard yazılımlar fark yaratabilir.184'lüklerde kullanılan twinscrool teknolojisi gerçekten çok başarılı,aynı motorun benzinli kardeşide var 184 hp yakında yollarda görürüz,sabırsızlıkla bekliyorum golf gt ile deneme konusunda size katılıyorum yalnız merak ettim hiç 207 rc ve rocco ile denediniiz mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..........

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gözüyle beygir ölçen birinin saçmalama demesi komik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    asıl komik yazdıkların bin kere izah ettim anlamadın.Aracın aşşağı yukarı gücünü tahmin etmek çok zor değil çünkü 1. 150 hp 320 ler yazılımla 35 hp arası güç alıyor 2. daha bugun yazılımlı 163'lük 320d'nin hızlanma videosu kondu,ki 194 hp çıkmasına nasıl gittiği ortada 3. ve en önemlisi araç sahibi jettasının stock oldugunu söyledi yani orjinal 170 hp.. ben bunları göz önüne alarak 'bence 204 den az dedim' çünkü 184'lük 320d de aynı şekilde geçerdi..bu durumu algılamak gerçekten zormu olay sana göre gözle beygir ölçümü gibi geldi doğal tabi denemesi onlara kalmış 184'lükle,o zaman kim haklı kim uyduruyor çıkar
    son olarak konuya dalıp ortaya tez atan sensin,sonra ispatlayamayınca ben ispatı var dedim..aracın plakası videoda belli,34 tc 6005 borusanda dediğin şekilde 163'lükle değişip değişmediğini ben öğrenirim,inanamazsan sende arar teyit edersinsin olay netleşir..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)