S2k çok severimde m3 le kıyaslamak m3 e haksızlık olur.. Çok farklı klasmandalar. M3 İşçilik konfor kaliteyi performansla buluşturan bir araç.. S2000 safkan performans aracı. Gerisi boşsorunsuzluğa gelince bakmazsan her araba sorunludur.. Bmw gibi bir markasında kalitesini tartışmak yersiz. Heleki m grubunu..
Yorumları okudum da akıl alır gibi değil arkadaşlar...
Yahu bu arabaları biz de kullanıyoruz. Ayrıca kullanan dostlarımızın edindiği tecrübelerle sabit yazdıklarımız. Ama bir de bütün dünyada herkes tarafından kabul gören tartışmaya açık olmayan gerçekler vardır. Bu gerçek nedir... BMW'nin kalitesi, teknolojisi, güvenirliliği ve konforu.
İstediğin arabayı alabilecek paraya sahip olup da senin Honda'yı tercih etmen. Honda'nın BMW'den daha iyi bir araba olduğu anlamına gelmeyeceği gibi parası olan herkes de araba konusunda otorite değildir.
Nedir M3'ü itham ettiğiniz konular
harman / kardon arada sırada sapıttı çalışmadı
*harman kardon ses kalitesinden ödün vermemeyi kendine ilke edinmiş elektronik firmasıdır. yapmış olduğu kolon ve amfilerin her türlüsü alınabilir. Üzerinde bu marka olan her türlü mamül sizi memnun edebilecek kaliteye sahiptir. Kolay kolay patlamaz, kolay kolay bozulmaz. Ara sıra sapıttı çalışmadı ne demek ? Böyle bir kronik sorunu mu varmış harmon kardon'ların tesisatçı arkadaşlar konuşsun.
katlanır aynalardan biri bozldu tamiri dünya para
var mı belli bir km'den sonra fix katlanır aynası bozulan 3 serisi yazsın...
koltuklar başladılar tatsızlık çıkartmaya
oturma artık yeter kalk mı diyorlar ne diyorlar ? mevzu falan mı çıkarıyorlar ?Bu gerçekten komik olmuş yani. Eleştirecek konu bulamamış araya sıkıştırmışsın kardeşim yani.
motorumuz 1xxxxxx km lere geldi hastalık çok devir dönüyoruz hemen ana yatak kol yatak pompa değişiyoruz
BMW motoru ile Honda motorunu kıyaslarken bir destur çekmekte fayda var. Tamam Honda 'da kötü değil ama hakkını yemeye dilim varmıyor ama yok be kardeşim. Yok yani hastalık çok nedir yahu ? Daha inandırıcı olmak için o mini'yi elinden çıkar o zaman madem istediğin arabayı alacak paran var. Mercedes alınacak binilecek araç diyorsun tamam kimsenin itirazı yok ama 2012 de BMW 3 Serisi'nin satış rakamları Almanya'da Mercedes C serisi ve Audi A4 ün açık ara önünde gidiyor. Bilinçli bir tüketici olan Alman halkı sence kalitesiz bir ürünü tercih eder mi ? Üstelik fiyatlar birbirine çok yakınken. Emin ol BMW'nin kalitesi Mercedes'ten aşağı kalmaz dostum.
VW gelince Almanya'da her sene en çok satan araba. Ölüsünü Honda'ya değişmem o da ayrı.
SMG ünütesi arızalandı
SMG ödüllü bir şanzımandır kullanıcı hatası olmadığı sürece 600 Nm'nin üstünde tork yüklenmediği sürece hiç bir sorun çıkaracağına inanmıyorum. Sorun sadece araba aşırı yüklenirse oluşur. O da bilinçsiz yükleyenin sorunu.
tv ekranı gidip geliyo bişeyler oluyo silik silik çıkıyo yazılar
bunları yaşayan var mı BMW'yi geçtim bir Alman arabasında yaşayan var mı çok merak ediyorum.
tente çok tatsız açılıyo elimiz yüreğimizde ha patladı ha patlicak.
e36 cabrio var 2 farklı arakadaşımda 2 farklı araç hiçbir sıkıntı yok bakımını yaptıktan sonra tıkır tıkır açılıyor kapanıyor. e46 yok tanıdığım cabrio ama e36 böyleyse e46 nın bir sorun çıkarması biraz tuhaf ya olmaz mı ? olur tabi çıkar arada her otomotiv firmasında olur senin arkadaşına da denk gelmiş olur ama kalkıp da genelleme nasıl yapılır ?
Bütün bunların yanında S2000'in sorunlarına baskı balata volan ne sıklıkla değiştiğine falan girmeye gerek yok herhalde. Vallahi caydım. Performans olarak olmadı kalite olarak BMW'ye bindirelim. Ama baltayı taşa vurmak buna denir.
Bu aşağıdakini de başka bir tartışmadan aldım. Honda'ya söyleyin Türkiye'ye özel bir direksiyon bir de şöför koltuğu olan paket üretsin madem size. Sökmekle uğraşmasın Hondacılar.![]()
Ferhat SEZER
VW Golf V 1.4 TSI 140
Ya s2000 in totalde m3 ile karşılaştırılması anlamsız kesinlikle. Konunun ana fikri genel özellikler değil sadece düz yol performansı üstüne olması lazım o durumda da stock olmaları halinde m3 çok rahat geçecektir. Genel olarakta kıyaslamam kesinlikle. Donanım kalite vs m3 farklı.
Tek kıyaslayabileceğim konu sürüş zevki olabilir o da kullanıcıdan kullanıcıya değişir.
Ms2k