User Tag List

Sonuçlar: hangisi

Katılımcı sayısı
87. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • subaru impreza WRX

45 51.72%
  • honda s20000

42 48.28%
Sayfa 6/11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
207 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: subaru impreza wrx

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    itarızı olan olursa karar düşücekmi mahkeme salonumu burası ahahahahah

tyMu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    auahah hayırlı olsun

cagricesmeci
    Misafir
    Alıntı Sinan'S2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz Subarucuların ortak bir bahanesi var geçilen wrx, gitmiyor diye, bunu çoğunlukla da yaşa bağlıyorlar. O gece hakkında bir örnek daha vereyim size... FRK plakalı (eskiden ruh plakalı) faruk arkadaşımızın gc8i. Ankaradaki herkesin denemeye çekindiği bir arabaydı. O gece onla da denedik ve aradaki fark mrt ile olan kadardı gene. 1.3-1.4 bar basan büyük turbosu olan bir araba bahsettiğim. Ben arabanın standart olarak satıldığını biliorum zaten fakat deniyeceğimiz gün subaru arıcanda dediğim parçalar takıldı. Denedikten sonra da söküldü...
    yahu std s2k ile herkesin denemeye cekindigi GC8 i gecerim demeye mi calisiyorsun anlamiyorum ki... Ek bir yorum daha vereyim GC8 gitmiyor olabilir veya gitmemesi saglanabilir. temiz, gitmesi engellenmemis ( hani o acik olma fonsiyonu olan evc nin kapatilmasi gibi¨- ki o zaman 0.5 bar basiyor) bir GC8 yerine temiz baska bir WRX bul onunla da kalk vaziyeti gorelim...

tolga900 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 kapılı spor araba olmaz katılıyorum arkadaşlar brabus firması filan insanların ailelerini yemeğe büyüklerini huzur evine götürmeleri için arabaları 500 hp yapıyorlar.Bende zaten bahçeye tarlaya gitmek için aldım arabayı pikap iki çeker olduğundan kalıyor çamurda evoyla traktörü takip edebiliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga900 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 kapılı spor araba olmaz katılıyorum arkadaşlar brabus firması filan insanların ailelerini yemeğe büyüklerini huzur evine götürmeleri için arabaları 500 hp yapıyorlar.Bende zaten bahçeye tarlaya gitmek için aldım arabayı pikap iki çeker olduğundan kalıyor çamurda evoyla traktörü takip edebiliyorum.

katılıyorum sana bende bunu demeye calısıyorum
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga900 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    acikcasi okadar torklu bir evodan sonra traktorede gerek yok, direk uygun lastikle tarlaya surulebilir
    Experience is what you get when you don't get what you want.

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2000 daha güzel.
    sabura da fena deil understeer understeer

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bırı bana m5in kategorısını solesın ozmnnnn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aaaa o spor araba deil bak ya ai işte dedigm gibi spor araba sadece 4 kapı oarak bakılmaz....taaa başta yazdıgım örnekler gibi...
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Sinan'S2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cagricesmeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu std s2k ile herkesin denemeye cekindigi GC8 i gecerim demeye mi calisiyorsun anlamiyorum ki... Ek bir yorum daha vereyim GC8 gitmiyor olabilir veya gitmemesi saglanabilir. temiz, gitmesi engellenmemis ( hani o acik olma fonsiyonu olan evc nin kapatilmasi gibi¨- ki o zaman 0.5 bar basiyor) bir GC8 yerine temiz baska bir WRX bul onunla da kalk vaziyeti gorelim...
    ben geçerim demeye çalışmıorum, mrt plakalı wrxden birazcık daha hızlıydı sadece, arada fark yoktu nerdeyse dedim sadece... Ewt bir subaruda evc olcak ve o arabanın barı 0.8 den fazla olmayacak, böyle birşey mümkün mü? Ayrıcana prodrive kitli komple egzozlu sti ile yakında deniyeceğim, geçilsemde videoyu koyacağım merak etme, vaziyeti görürüz merak etme...

CanAwaR
    Misafir
    bu tutku böyle bişeydir hep münakaşa hep iddalar... geçen taraf geçtim der başka bişi demez geçilende yok fark açamadın yok bnm makinam senin aracının yarı fiatı gibi bahaneler uydurur. bu kdr hırsa gerek yok aslında... birbirinizi kırmayında isteginiz kdr deneyin...

ya bide burun farkıyla geçti bu araba daha hızlı demek(tem e-5 rollinglerinden bahsediyorum) anlamsız bence biri viraja dıştan girmek durumunda kalır iç teki çok az burun gösterir sonuçta 2 aracında stndardı kafa kafaya gibi...

bi sözde bu topic i açan arka ya araçlar çok alakasız olmuş evoyla imp. desen nesede

fastest
    Misafir
    Alıntı CanAwaR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu tutku böyle bişeydir hep münakaşa hep iddalar... geçen taraf geçtim der başka bişi demez geçilende yok fark açamadın yok bnm makinam senin aracının yarı fiatı gibi bahaneler uydurur. bu kdr hırsa gerek yok aslında... birbirinizi kırmayında isteginiz kdr deneyin...

ya bide burun farkıyla geçti bu araba daha hızlı demek(tem e-5 rollinglerinden bahsediyorum) anlamsız bence biri viraja dıştan girmek durumunda kalır iç teki çok az burun gösterir sonuçta 2 aracında stndardı kafa kafaya gibi...

bi sözde bu topic i açan arka ya araçlar çok alakasız olmuş evoyla imp. desen nesede
    zewkler böyle ferrari vs bmw x5 de yazabilirdim zewke göre değişir araba isimleri

fastest
    Misafir
    Alıntı ^^ANIL^^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itarızı olan olursa karar düşücekmi mahkeme salonumu burası ahahahahah
    beraat ahaha

fastest
    Misafir
    ben kafayı abartıya taktım wide body falan yapcam arabaya o zmn 4 kapı sorun olmaz ben öyle wrc spoylerı falan takmam carbon marbon yokmu yaw ama önce body kit....coming soon

tyMu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapma etme sade kalsın bi coilover yeter

cagricesmeci
    Misafir
    Alıntı Sinan'S2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben geçerim demeye çalışmıorum, mrt plakalı wrxden birazcık daha hızlıydı sadece, arada fark yoktu nerdeyse dedim sadece... Ewt bir subaruda evc olcak ve o arabanın barı 0.8 den fazla olmayacak, böyle birşey mümkün mü? Ayrıcana prodrive kitli komple egzozlu sti ile yakında deniyeceğim, geçilsemde videoyu koyacağım merak etme, vaziyeti görürüz merak etme...
    EVC kapatıldığında araç 0.5 bar basar. Ama bunu kasti yapman lazım. EVC de A veya B modu var bu modları kendin ayarlayabiliyorsun benim sıkça yaptığım şeylerden biri EVC yi düşük modda unutmak

Prodrive STI komple exh lu ile kalkacağına göre artık araç std değil demek ki . Durum böyleyse karşılaştırma S2K vs STI değil Sinan'ın S2k vs X kişisinin STI'ı haline geliyor ki buradaki tartışma bundan fazla sürer. Burada dert std s2k vs std wrx ( gc8 değil- daha önce anlatmaya çalıştığım gibi 1. gc8 hafiftir temiz gc8 wrx i yer , gc8 yaşlıdır modsuz ve temiz gc8 bulmak zordur.)

Ama yine de videoyu heyecanla beklemekteyim. Bu arada İzmirdeyim arkadaşlar 2-3 Eylül de sanırım bi hollanda plakalı skyline izmirde olacak bi yerde araçları deneyecez seyirci desteği lazım ...

vtecGS
    Misafir
    hadi hayırlısı keşke gelebilsemde desteklesem

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    r33 se gelelımm

fastest
    Misafir
    Alıntı tyMu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapma etme sade kalsın bi coilover yeter
    sademi klsn diosun??bilmemki

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)