valla bence su var bu var sunla bu oluyo demeye hic gerek yok . odugunu herkes bilio , muhim olan yapabilmek maddi durumunuz dan ziyade cesaret lazim . aybek ozgun cemal abi cok ugrasti o typer a . gumruk kargo olayina gelincede eskiden dahada zordu bu arabalar eskiden de yapiliodu , vy deki sirf jun stroker kitin 2004 teki dolar kurundan hesabini siz yapin . bu konu kitlensin bence videoda yok varsayimla herkes herkesi gecer nede olsa .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
ya kanka n/a ııdır ama bak sımdı 14 sıkıstırmayla arabayı yurutcek benzın nerde? 9800 dewır donecek sanzıman nerde? hep zor hep sıkıntı:S cok ıstedım yapmak yapıodumda ne yaln soylıyım turbo daha cazıp daha kolay geldıbellı yerlere kdr yapmak kolay ama bellı yerden sonrada can sıkıcı bı hal alır dıe dusundum ugrasmak ıstemedım
![]()
Typerın parçası 1000tl geliyor da diğer araçlarınki aynı fiyata mı geliyor.Her parça o fiyata gelse diğer araçlarda gayet iyi yerlere gelirler sadece typer 300hp olmaz.Ayrıca şu konuda kimse m5 konforlu rahat gidiyor duruyor diye birşey söylemedi saçma sapan yerlere çekmeyin muhabbeti.Yok m6 t-typer muhabbetine fln döndü diye.İlk andan itibaren sağlıklı m5 geçilmez dedik bu kadar basit.
Arkadaş aşkını abartmış biraz![]()
Canım kardeslerim siz anlamamakta direniyorsunuz konfor falan diye direten yok kimseye yok onu takarsın bunu sökersin falan onlarda genelde japoncuların işi...
Söküp takmadan standart zaten konuşmazlar bile..
Kaldıki biz çooook videolar gördük M3 lerin bütün type r lara boy boy atladıını . Kimse inkar etmesin şimdi herkes izledi mor m3 babaları oldu kaç kere...
Sizin illaki e39 M5 takıntınız olmasın muadilleri mevcut yeni e93 1900 kilo nerdeyse ve 420 beygir 39 m5 makinası var üzerinde çağırın bulun gelsinler deneyin geçebilecek ciğer varsa geçin ... Ama lütfen bırakın bu biz iyiyiz takarız sökeriz muhabbetlerini...
Herkesin aşkı kendine sizde kendi hondalarınızı sevin bizde severiz dert değil.
Zaten şimdi hatırlamıyorum birisi yazmış m6 hızlımı falan evet f430 dan gtr dan hızlı şimdilik.
Gazlama denen olay yürek ve bilgi beceri işidir zaten iki vites vın vın batım çektim gittin geldinle olacak işler değil heee Hondacılarda bilek yürek yok diil çok iyi gidenler vardır saygım zaten gazlamanın markası yok o bir zevk meselesi ben vosvoslada gazlarım imkan buysa sorun yok fakat şu 300 beygirlik typer lara gazlamadıkları zaman hakkaten acayip sinirleniyorum madem yaptın bas basamazsan 300 yapan arabalarla otobanda ne işin var 200 e kadar neyi deniyosun adam zevkine arkana geçer senle birlikte 300e kadar gider sonra onuda viideoya cekebilen olursa typer 300 yaptı m5 de arkasından geliyodu yazarlar bu böyle bi camia .. Yenilen pehlivanlar güreşe doyamadılar...
sendekı bmw nın modelı ne? m3 unmu m5 ınmı var neyın var saygıdeger kalıtelı sokmeye ıhtıyac duyulmayan ama vanosu 10 da 9 u bozuk bmw cı kardesım.
2 lıtre 4 sılındırde bı tane araba cıkarsında bmw typer karsısına oyle konusalım bıde dımı...
Kardeş ben tabana kuvvet dicem yemezsin...
Bu arada benim yaş 32 yanlış işaretlemişiz zamanında 1998 - 99 larda çok m3 gazladık neyse geçelim onu bana araba farketmezde..
Honda bi 6 - 8 - 10 - 12 silindir yapsada onları bi görsek diyorum ben büyük başın derdidide büyük falan olurmu die korkuyolar acaba yada japonya zaten *** kadar yer okadar hız yapacak arabaya gerek yok diyemi düşünüolar anlamadık saygılar.
olay git gide markalaşmıs gerek yok=)
bmwlove arkadasım biraz daha sakin olmalısın işi bilen insanlar zaten direk M5 yazmıs gerisi teferruat bence.
ayrıca STP 4 slindir M makinası 2.3 olarak e30 da kullanıldı hemde efsane olarak çoook evvel yapıldı dostum=)
heheh komık sorularr... komık karsılastırmalar. bu konuyu acan arkadas bı kere m5 e bınseydı oda sacma oldugunu anlardıı...
[SIGPIC][/SIGPIC]
karşılaştırmayı söyle değişelim e39 m5, chıp egsoz fılıtre 440hp vs 350hp stg3 k24 typer 60-270 kım alır dıye?
adamlar bu katagoride olmak istemiyorlar bmw 4 silindirin kralını yaptı zaten noktayıda koydu..
Production Versions
AK01: European-spec without catalyst (200 hp), 03/86 through 08/89
AK05: European-spec with catalyst (215 hp), 04/89 through 12/90 includes Cecotto + Ravaglia
AK01: European-spec Evolution I without catalyst (200 hp), 02/87 through 05/87
AK01: European-spec Evolution II without catalyst (220 hp), 03/88 through 06/88
AK07: European-spec Sport Evolution with catalyst (238 hp), 12/89 through 03/90
AK03: North American-spec with catalyst (192 hp), 03/87 through 12/90
AK05: European-spec with catalyst (195 hp), 05/86 through 05/89 includes Europa Meister
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
hafif, 9500çevirebilen müthiş vites geçişleri olan vitesleri gayet kısa olan bir araçla 1700kglik oldukça uzun oranlı muhtemelen otomatik şanzumanlı ama oldukça güçlü araç birbirine yakın gidiyorsa gayet karşılaştırılabilir hatta belli hız aralığında saydığım avantajlarını en iyi kullandığı hız aralığında ctr geçer.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)