User Tag List

Sayfa 13/17 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
311 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Civic TypeR vs Bmw m5

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    265hp boyle ortalıgı karıstırıyo, 350hp yapılsa stg3 2400cc mıllet herhalde bu lafları yerkı zaten hurafede degıl sadece cemal abı yaptı ozaman dc hedersla 309hp yapmıstı typerı, usa da nerdeyse hepsı 300hp ustunde, youtube vıdeolara bakıyoruz cogunda typer yuruyo m5 lede m3 lede, tr de usada 200dolarlık hedersı 1000tl satıyolar mıllet ne yapsın 200dolarlık mal 350dolar gelse, sımdı 300 350hp typerlar dolardı tr de bu typera laf atanlarıda gorurdum,
    malesef kanka hr araba ıcn bu bole gumruk ve kargo bu ısı bole yapıyor yınede cok sukur eskıden wıdeband yoktu beyın yoktu

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bence su var bu var sunla bu oluyo demeye hic gerek yok . odugunu herkes bilio , muhim olan yapabilmek maddi durumunuz dan ziyade cesaret lazim . aybek ozgun cemal abi cok ugrasti o typer a . gumruk kargo olayina gelincede eskiden dahada zordu bu arabalar eskiden de yapiliodu , vy deki sirf jun stroker kitin 2004 teki dolar kurundan hesabini siz yapin . bu konu kitlensin bence videoda yok varsayimla herkes herkesi gecer nede olsa .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    malesef kanka hr araba ıcn bu bole gumruk ve kargo bu ısı bole yapıyor yınede cok sukur eskıden wıdeband yoktu beyın yoktu
    vallahı kanka, benım gucum olsa 15000dolar turbo yapcagıma n/a yaparım elma armutun farkını gosterırdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muharrem, tanıdıkta stok e39 m5 var pertten cıkma degıl boyasız km az 60-240 denersınız,

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallahı kanka, benım gucum olsa 15000dolar turbo yapcagıma n/a yaparım elma armutun farkını gosterırdım
    ya kanka n/a ııdır ama bak sımdı 14 sıkıstırmayla arabayı yurutcek benzın nerde? 9800 dewır donecek sanzıman nerde? hep zor hep sıkıntı:S cok ıstedım yapmak yapıodumda ne yaln soylıyım turbo daha cazıp daha kolay geldı bellı yerlere kdr yapmak kolay ama bellı yerden sonrada can sıkıcı bı hal alır dıe dusundum ugrasmak ıstemedım

Serkan.S
    Misafir
    Typerın parçası 1000tl geliyor da diğer araçlarınki aynı fiyata mı geliyor.Her parça o fiyata gelse diğer araçlarda gayet iyi yerlere gelirler sadece typer 300hp olmaz.Ayrıca şu konuda kimse m5 konforlu rahat gidiyor duruyor diye birşey söylemedi saçma sapan yerlere çekmeyin muhabbeti.Yok m6 t-typer muhabbetine fln döndü diye.İlk andan itibaren sağlıklı m5 geçilmez dedik bu kadar basit.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bmwlove Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bu japon yapıştırıcıları nekadar boş adamlar ...
    Bigün rüyadan uyanabilirlerse gerçekten iyi kondüsyonlu bi M5 e binip nekadar gereksiz arabalara sahipler anlamalarını diliyorum şu bayram günü...
    buyur ?

Serkan.S
    Misafir
    Arkadaş aşkını abartmış biraz

bmwlove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serkan.S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Typerın parçası 1000tl geliyor da diğer araçlarınki aynı fiyata mı geliyor.Her parça o fiyata gelse diğer araçlarda gayet iyi yerlere gelirler sadece typer 300hp olmaz.Ayrıca şu konuda kimse m5 konforlu rahat gidiyor duruyor diye birşey söylemedi saçma sapan yerlere çekmeyin muhabbeti.Yok m6 t-typer muhabbetine fln döndü diye.İlk andan itibaren sağlıklı m5 geçilmez dedik bu kadar basit.
    Canım kardeslerim siz anlamamakta direniyorsunuz konfor falan diye direten yok kimseye yok onu takarsın bunu sökersin falan onlarda genelde japoncuların işi...

Söküp takmadan standart zaten konuşmazlar bile..
    Kaldıki biz çooook videolar gördük M3 lerin bütün type r lara boy boy atladıını . Kimse inkar etmesin şimdi herkes izledi mor m3 babaları oldu kaç kere...

Sizin illaki e39 M5 takıntınız olmasın muadilleri mevcut yeni e93 1900 kilo nerdeyse ve 420 beygir 39 m5 makinası var üzerinde çağırın bulun gelsinler deneyin geçebilecek ciğer varsa geçin ... Ama lütfen bırakın bu biz iyiyiz takarız sökeriz muhabbetlerini...
    Herkesin aşkı kendine sizde kendi hondalarınızı sevin bizde severiz dert değil.
    Zaten şimdi hatırlamıyorum birisi yazmış m6 hızlımı falan evet f430 dan gtr dan hızlı şimdilik.
    Gazlama denen olay yürek ve bilgi beceri işidir zaten iki vites vın vın batım çektim gittin geldinle olacak işler değil heee Hondacılarda bilek yürek yok diil çok iyi gidenler vardır saygım zaten gazlamanın markası yok o bir zevk meselesi ben vosvoslada gazlarım imkan buysa sorun yok fakat şu 300 beygirlik typer lara gazlamadıkları zaman hakkaten acayip sinirleniyorum madem yaptın bas basamazsan 300 yapan arabalarla otobanda ne işin var 200 e kadar neyi deniyosun adam zevkine arkana geçer senle birlikte 300e kadar gider sonra onuda viideoya cekebilen olursa typer 300 yaptı m5 de arkasından geliyodu yazarlar bu böyle bi camia .. Yenilen pehlivanlar güreşe doyamadılar...

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sendekı bmw nın modelı ne? m3 unmu m5 ınmı var neyın var saygıdeger kalıtelı sokmeye ıhtıyac duyulmayan ama vanosu 10 da 9 u bozuk bmw cı kardesım.

2 lıtre 4 sılındırde bı tane araba cıkarsında bmw typer karsısına oyle konusalım bıde dımı...

bmwlove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sendekı bmw nın modelı ne? m3 unmu m5 ınmı var neyın var saygıdeger kalıtelı sokmeye ıhtıyac duyulmayan ama vanosu 10 da 9 u bozuk bmw cı kardesım.

2 lıtre 4 sılındırde bı tane araba cıkarsında bmw typer karsısına oyle konusalım bıde dımı...
    Kardeş ben tabana kuvvet dicem yemezsin...
    Bu arada benim yaş 32 yanlış işaretlemişiz zamanında 1998 - 99 larda çok m3 gazladık neyse geçelim onu bana araba farketmezde..
    Honda bi 6 - 8 - 10 - 12 silindir yapsada onları bi görsek diyorum ben büyük başın derdidide büyük falan olurmu die korkuyolar acaba yada japonya zaten *** kadar yer okadar hız yapacak arabaya gerek yok diyemi düşünüolar anlamadık saygılar.

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kadar cok honda fatanii olan bir sietede cok normal böle olması cok ıı basarılı arac ama bu kadarda abartmaya gerek yok geçer geçmez olduu gıbı hangısı daha ıı yol tutar hangısı daha cabuk durur hangısi daha güvenli die sormakta lazım ???
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende boyle yorumlara hastayim honda fanatigi varmis cok M5 saglikli oldugu surece gecer ama olay arkadasin yasadigi gibi olmus olabilir ne var yani bunda? + guvelik frenaj bize ne? Ay hangisini alalim karsilastirilmasi mi bu? Ne zaman boyle tuhaf denemeler olsa honda fanatigi olmayan herkes () hemen ama kalite yol tutus prestij vs yazmaya basliyor. Bircok insanda yazmis problem vardir diye type-r sahibide bilemem demis bu kadar basit.
    Alıntı ertan typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bmw nin yeri tartışılmaz hepsi zevk meselesi bmw daha konforlu daha güvenilir ve daha kaliteli.şimdi bazı arkadaşlar sanıyorlarki glb typeR e binen arkadaşlar m3 m5 veya dahada lüks bir otomobile binemezlermi hangi açıdan sölüyorlar bunu anlamış degilim.japon fanatigi vs de degilim.tekrar sölüyorum hepsi zevk meselesi.ben bugün typere biniyorum ve çok da zevk alıyorum.ben bugün sc li 300whp lik bir typerle 350 400 hp arası araçlarla burun buruna gidiyorsam yorum sizlerin.BENCE TYPER TAM BİR MÜHENDİSLİK HARİKASI...
    Alıntı Serkan.S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrıca şu konuda kimse m5 konforlu rahat gidiyor duruyor diye birşey söylemedi saçma sapan yerlere çekmeyin muhabbeti.Yok m6 t-typer muhabbetine fln döndü diye.
    Saçma sapan yerlere çekmeyin derken?
    Önce okumayı öğrende sonra yaz.
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam armağan geldiğinde haberleşiriz
    Tamamdır Bu arada benim de yüksek devirlerde debriyaj biraz kaçırıyor, şimdiden onu değiştireyim de sonra mazeret olmasın, ellerinde varsa hafta sonundan önce değiştiririm
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamamdır Bu arada benim de yüksek devirlerde debriyaj biraz kaçırıyor, şimdiden onu değiştireyim de sonra mazeret olmasın, ellerinde varsa hafta sonundan önce değiştiririm
    e39 m5 kullanımı nasıl bize biraz bilgi verebilirmisin
    birde e46 m3 ile e39 m5 arasında ne kadar fark oluyor deneyen varmı ??

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile

olay git gide markalaşmıs gerek yok=)
    bmwlove arkadasım biraz daha sakin olmalısın işi bilen insanlar zaten direk M5 yazmıs gerisi teferruat bence.
    ayrıca STP 4 slindir M makinası 2.3 olarak e30 da kullanıldı hemde efsane olarak çoook evvel yapıldı dostum=)

tunbullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    heheh komık sorularr... komık karsılastırmalar. bu konuyu acan arkadas bı kere m5 e bınseydı oda sacma oldugunu anlardıı...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karşılaştırmayı söyle değişelim e39 m5, chıp egsoz fılıtre 440hp vs 350hp stg3 k24 typer 60-270 kım alır dıye?

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

adamlar bu katagoride olmak istemiyorlar bmw 4 silindirin kralını yaptı zaten noktayıda koydu..
    Production Versions
    AK01: European-spec without catalyst (200 hp), 03/86 through 08/89
    AK05: European-spec with catalyst (215 hp), 04/89 through 12/90 includes Cecotto + Ravaglia
    AK01: European-spec Evolution I without catalyst (200 hp), 02/87 through 05/87
    AK01: European-spec Evolution II without catalyst (220 hp), 03/88 through 06/88
    AK07: European-spec Sport Evolution with catalyst (238 hp), 12/89 through 03/90
    AK03: North American-spec with catalyst (192 hp), 03/87 through 12/90
    AK05: European-spec with catalyst (195 hp), 05/86 through 05/89 includes Europa Meister
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

arnawood omer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hafif, 9500çevirebilen müthiş vites geçişleri olan vitesleri gayet kısa olan bir araçla 1700kglik oldukça uzun oranlı muhtemelen otomatik şanzumanlı ama oldukça güçlü araç birbirine yakın gidiyorsa gayet karşılaştırılabilir hatta belli hız aralığında saydığım avantajlarını en iyi kullandığı hız aralığında ctr geçer.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)