User Tag List

Sayfa 5/10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
185 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: gsi vs rs

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Combo daha geçen gün roll de otobanda 230 la en sağdan en sola çok rahat geçtim ufacık bırakma vs.yok, gel otur yanıma 240 la ellerimi bırakacam kahvemi yudumlucam
    Direksiyonu o sırada nerenle tutacan peki

tigrakaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Reno 12 yi baz alarakmı Rs alalım yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şöyle bi soru soriyim abi 210hp rs ile 210 hp gsi nasıl gider sence
    Uzunda gsi goturur mali
    stock halde sfi egrileri ip gibidir
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbulda 200hp rs varsa 200hp gsi'ımız var deneyebiliriz

ProTech
    Misafir
    Performans açısından iki aracı aynı kefeye koyarsanız hata yaparsınız.
    RS kendini gerek rollerde de gerek o pistlerde kanıtlamış bir makina..
    Hangi gsi şimdiye kadar piyasadaki rs ler kadar konuşulmuş ve koşturulmuş Typer ile bir tutulabilmiş ?
    Bence RS sizde özellikle performans konusundamoral bozukluğu yaratabilir .
    En iyisi ve zevklisi civic vti 106 gti 306 gti tarzı araçlarla denemeniz olur.
    RS yol tutuşundaki ününü pistlerdeki başarılarından alır gsi ile bir tutmamalısınız.
    Yakıt açısından gsi dan çok daha cimridir bunu ancak iki aracıda uzun süreli kullanan bilir.
    Diğer içi kötü dışı güzel gibi kavramlar görecelidir.
    Kısacası GSİ ın üstün olduğu bir konu ancak fanatik gsi ve opelciler tarafından söylenir daha doğrusu iddia edilir. objektir bir insan ve bu işi bilen bir insan gsi ı rs in yanına koymaz !

ProTech
    Misafir
    daha önce deneme videoları yada başka araçlarla olan videoları varmı görebilirmiyiz

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ph1 172 nin pist derecesi var mı acaba? ben ph2 bulabildim de ancak; hatta mk3 gsi da bulamadım mk4 opc buldum, opc, Clio 182 den hızlı pistte şu değerlere bakarsak eğer

Opel Astra OPC lap times and specs - FastestLaps.com
    Renault Clio 182 lap times and specs - FastestLaps.com

Ultraleggera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok merak ediyorum Sene 2020 olduğunda Typer lar Clio RS ler Vtecler vs vs. GSİ gibi 18 Yaşına geldiğinde yaşıyor olucaklarmı yada Herhangi bi araçlar karşılaştırılıcaklarmı ? Ne çabuk unutulmuş Bitek Filtreli GSİ ile 2003 2004 Senesinde Autodroom Pistinde Pistonlu egzantrikli filtreli egzozlu 306 gti leri 2-0 2-1 elediği bari siz yapmayın be abi . 1988 üretimi bi motor 1992 üretimi bi araç sene 2011 Yaşıtı Hatunların kaçtane çocukları var Arabanın adam gibi yürüyenini nerden bulasınız Gerisini siz düşünün yani. Emrecim Gecücüm EMG ye iyi bak 2020 senesinde o çoook lazım olacak
    MGN TypeR.

EFL_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ultraleggera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok merak ediyorum Sene 2020 olduğunda Typer lar Clio RS ler Vtecler vs vs. GSİ gibi 18 Yaşına geldiğinde yaşıyor olucaklarmı yada Herhangi bi araçlar karşılaştırılıcaklarmı ? Ne çabuk unutulmuş Bitek Filtreli GSİ ile 2003 2004 Senesinde Autodroom Pistinde Pistonlu egzantrikli filtreli egzozlu 306 gti leri 2-0 2-1 elediği bari siz yapmayın be abi . 1988 üretimi bi motor 1992 üretimi bi araç sene 2011 Yaşıtı Hatunların kaçtane çocukları var Arabanın adam gibi yürüyenini nerden bulasınız Gerisini siz düşünün yani. Emrecim Gecücüm EMG ye iyi bak 2020 senesinde o çoook lazım olacak

EFL_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rs dün geldi bugün kıng yapıldı gsı hep vardı ama type r ı alan rs ı alan unuttu eski günleri 200 hp gsi ile 200 hp lik clıo denemesini merakla bekleriz bizde ama sanmasın kimse sfı verir kendini kilo denmis oda farketmez rs e bir gsı sahibi olarak herzaman saygım vardır arkadsımdada var ii yürür bilirim kimsede unutmasın olur olmaz mesaj yazan arkadslardan bu araclar yola cıktıgında bazıları sokak arasında misket oynuyodu....

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Epicurus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 hafta önce rs aldım. zaten uzun zamandır hayalini kurduğum bir arabaydı. çok çok memnunum. aralarında 3-4 lira fark vardır. ama emin ol bu fark donanım ve modelden geliyor. astra alıcaksan bi kere sfi alıcaksın ve buda en yüksek 95 model felan olucak. rs ise 2000 den başlıyor. deri koltuk, yol bilgisayarı, 4 airbag felan geröekten gayet güzel donanımı var. bence bu kadar yenilik ve donanıma göre aradaki fark fazla değil. ayrıca rs in temizini bence daha kolay bulursun. performans olaraksa sfi kullanmadım ama rs den iyi olacağını sanmıyorum eşit şartlarda. bence kas kendini. biraz daha bekle. almak istediğini al, almış olmaz için alma. ben 3 sene hayalini kurdum. para ayarlayamadım. sonra para ayarladım ama temizini bulmak için 3-4 ay bekledim. sabret emin ol istediğin gibi birtane bulursun...
    sfi kullanmadıgın belli

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 306 evo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rs dün geldi bugün kıng yapıldı gsı hep vardı ama type r ı alan rs ı alan unuttu eski günleri 200 hp gsi ile 200 hp lik clıo denemesini merakla bekleriz bizde ama sanmasın kimse sfı verir kendini kilo denmis oda farketmez rs e bir gsı sahibi olarak herzaman saygım vardır arkadsımdada var ii yürür bilirim kimsede unutmasın olur olmaz mesaj yazan arkadslardan bu araclar yola cıktıgında bazıları sokak arasında misket oynuyodu....
    +1111000000000 dogru yazmıs kardesım

ProTech
    Misafir
    yahu ne motorundan bahsediosunz 2030 da bile typer rs yürür motor yaparsın sandık motor atarsın devam edersin ne var yani bunda karşılaştırmayla ne alakası var ? Bu değilde sfi nin üstün olduğu yanları sayın diyoruz performansta bile üstün diyenler var ben daha bişi demem

RED DEVIL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProTech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu ne motorundan bahsediosunz 2030 da bile typer rs yürür motor yaparsın sandık motor atarsın devam edersin ne var yani bunda karşılaştırmayla ne alakası var ? Bu değilde sfi nin üstün olduğu yanları sayın diyoruz performansta bile üstün diyenler var ben daha bişi demem
    ben belki yapmam uğraşamam kıyamam ama yapanlar va ve olacaktır.. alırsın 3-4 lira daha aşşağı fiyata gsi yuklersin 3-4 liralık gerekli specleri,gelsin o zaman tayyarlar yar-es ler diorum ben ama herzaman için su anda ustun rs ee arada hem 140-150 kg fark var hemde 20 hp olsun dimi o kadar....................
    MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN

CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Performans - RS

Geri kalan herşeyde GSI
    ilk yazdığım mesaj ile konuya ara gazı vermek istiyorum
    Loading...

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RED DEVIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben belki yapmam uğraşamam kıyamam ama yapanlar va ve olacaktır.. alırsın 3-4 lira daha aşşağı fiyata gsi yuklersin 3-4 liralık gerekli specleri,gelsin o zaman tayyarlar yar-es ler diorum ben ama herzaman için su anda ustun rs ee arada hem 140-150 kg fark var hemde 20 hp olsun dimi o kadar....................
    GSI a 3000-4000TL'lik modifiye listesiyle (turbo yapmazsan ki zaten o paralara çok boktan bir iş olur), Type-R falan geçemezsin abartmayalım isterseniz...
    Loading...

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi kere komple farklı bi arac.. yani body kiti olsun jantları olsun arabayı tamamlıyor ve dizayn olarak çok özel bi araç.. gidiş olarak std olarak bakarsan bence cliodan hızlı gsi.. yapılırsa edilirse konusuna girince clio biraz daha yeni bi araba onun avantajları var ama sfi motorun önü çok acık.. yapan olmadı pek o yuzden bilinmiyo tr de ama gayet iyi bi motor yani.. iç mekanı clio nun bence güzel değil.. malzeme rengi bile bayıyor bi sure sonra.. yol tutus olarak gsi daha iyi oturuyor yola.. clio sınıfı geregi ve küçüklügünden dolayı yuksek suratlerde daha fazla korkutuyor beni.. baska da ne kaldı bilmiyorum
    yeni araba yenidir ama biçok yerde artısı cıkar sırf yeni oldugundan bile..
    ya erhan rüyamı goruyosunuz anlamıyorum sızı.

body kıt dıyosun. normal astralardan geniş çamurlugunuzmu var.clio rs te var.

on teker ız genıslıgı daha fazla da rs te normallerden.gsi da varmı bole bısey.varsa haklısın.

jant dıyosun clıo rs te OZ racıng jant var.

onu acık dıyosun da nıye bırısı yapmadı.yapan yoksa nerden bılıyosunuz onunun acık oldugunu.18 yıl gecmıs bısey olmamıs bu saatten sonramı olacak.

kaldıkı mekanık oarak(egzantrık-pıston vs.) modıfıyeye gırdıgınde o markanın dısında degerlendırmek gerekır o aracı.yuklu astranın yuklu rs ı gecmesının yada gecılmesının bence hıc bır onemı yok.

Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Std olarak std clio rsi sende bende bi cok kez gecmiştik hatırlarsın istanbulda emre hala koşturuyo arabayı aynı speclerde bi clioyla deneseler guzel olur bence RS düşük hızlarda direksiyon sisteminin iyiliğinden daha iyi gibi gorunebilir ama ben yuksek suratte de clio kullandım astra gsı ın agırlıgı yok...
    kadir abıde gsi varken denemıstık benım rs le 4 te gecmeye baslıyordu benı.

benım arac katalıtıgıne kadar stocktu. kadır abının gsi da neler vardı sen daha ıyı bılırsın

senle defalarca denedık fılıtre-egzoz la kaç boy oldugunu saymaya bıle üşeniyodum

ve senın gsi da normal gitmiyodu hani

hala aynı spec clio ile denemesını neden beklıyosun istanbulda.sonucu bılıyosun

bi arada gsi motournu bi tenekenin içine koydun geldın o zamanda geçemedin

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GSI a 3000-4000TL'lik modifiye listesiyle (turbo yapmazsan ki zaten o paralara çok boktan bir iş olur), Type-R falan geçemezsin abartmayalım isterseniz...
    Sadece standalone beyin yapayım dese 2000 lira oraya gider

RED DEVIL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ka®anlık Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gsı a 3000-4000tl'lik modifiye listesiyle (turbo yapmazsan ki zaten o paralara çok boktan bir iş olur), type-r falan geçemezsin abartmayalım isterseniz...
    fazla anlamam bu işlerden ama fransız da değilim.. Ben yapmam uğraşmam işim olmaz ama yapanada saygım sonsuz uğraş vermiş emek sarfetmiş parasını o yonde hobisine harcamış derim.. Değer mi değmezmi orasını bilemem fakat bnce 4000 tl ye uçurursun o aracı sadece motoruna harcama yaparak.. Susuyorum herşey turbo değildir turboyla zaten gucun kralını alırsın ama atmosferik yuklu bir cok arac var turbo kovalayan tork avantajı olmaksızın . . S2000 gbi mesela...
    MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN

CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)