User Tag List

Sayfa 7/10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
185 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: gsi vs rs

EFL_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim nedese boş rs i olan rs der gsı olan gsı bende gsı var o ii diyorum baskalarının aracları icin tartısmaya gerek yok

HERKESİN ARACI KENDİNE GÜZELDİR.....

raptor_98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıka parlat,aç sunroofu ince ince takıl,arada da sık ben bunları gsi da sewıorum rs gsi geçer,typer rs geçer,m3 teyper ı geçer sora biri gelir m3 ün içinden geçer misal...böle giderr... sen zevk alabileceğin aracı kendin seç )) gsi ın motoru temizse inan stock bile tatmin eder...

EFL_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı raptor_98 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yıka parlat,aç sunroofu ince ince takıl,arada da sık ben bunları gsi da sewıorum rs gsi geçer,typer rs geçer,m3 teyper ı geçer sora biri gelir m3 ün içinden geçer misal...böle giderr... sen zevk alabileceğin aracı kendin seç )) gsi ın motoru temizse inan stock bile tatmin eder...

egzomant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    makine istiyosan rs konfor istiyosan gsi al derim

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Normal astrayla uzaktan yakından alakası olmayanön tamponu panjuru var. sağ ve sol kaput havalandırmaları var. yan marspiyelleri var. yine alakasız arka tamponu var. arka spoyleri var. farklı arka stopları var. far yıkaması var.. şimdi gelip bana bizim ön tamponda farklı deme, aradaki farkı ancak arabayı bilen anlıyor.. dikkatli gözlerle bakmak lazım.. diğerini öküz bile gördüğünde farklı möölüyo..

birisinin yapması mı lazım? yapan var ingilterede millet başka amrkalara bile o motoru takıyor verimliliğinden dolayı.. atmosferik olarak 300 hp yarısan birsürü arac var.. bende bir tutmuyorum ama yapıldıktan sonra o da gayet giderli bi arac bilmiyo olanlar için yazılmıs bişey o..

kadir abinin arabayı boşver, sen eksozu bile söktüğünde ne kadar farkettigini biliyosun clionun hatırlarsın ki ikimizin denemelerini sayıyorsan sende olan modifiyelerin hiçbiri bende yoktu biliyosun. benim aracımda sadece chip vardı. orjinal 94 model eksozları vardı heryerinden kaçıran, std kagıt filtresi vardı ve 230 küsür binde motoru vardı... bitik std baskı balatası vardı.. ki emre götürdüğünde söktü ve 2 parça oalrak yere düştü balata.. ayrıyetten hatırlarsın std getirdigin bi clio rs i ne kadar gectigimi mesada.. kendi arabanla değil o arabayla denememizi kıstas al bence.. sonucta senin arabada kısa var kapak var eksoz var filtre kiti var vs vs.. bende bunların hiçbirisi yoktu..

kadettee gelince, yıllarca yattı araba bi gün içi toz pis cıkarıp getirdim hergun bakımını yaptıgın arabayla iyiki bi denedik.. onda da gecemedin de, bende gecemedim eyvallah.. elbet bi gun bi sfi a daha binerim bi sekilde satmamıs olursan alazaaam öcümü
    la erhan ne adamsın ya

o gsi la beni geçebileceğine inansaydın 1 dakika durmaz hemen gıder filitre egzoz yapardın. ama sende bılıyorsunkı fılıtre egzozla flan benım arabaya yetişemezdin.

o zamanda hep aynı lafları edıyodun 94 model egzozum var dıye senın gsi la egzozdan alacagın güçle rs ın egzozdan alacagı gucun aynı oldugunu nerden bılıyosun. belkı egzoz taksan dahada yavaşlayacaktı araba.

mısal gorkem hgt ye egzoz takınca yavaşlıyo dıyo. rs e egzoz takıyosun 4-5 boy hızlanıyo.

benım aracımda yazılım bıle yok. sen yılların çipçi erhanı kım bılır nasıl bı yazılım attın avansı flan ne durumdaydı Allah bilir arabanın kaderını degıstıren seyler bunlar.fılıtre egzoz gibi değil

neyse. sen al gene bi gsi ben satmıyorum merak etme deneriz
    ama bu sefer yazılımla emme polishte olur birazda hafiflerim
    egzantrık-piston flan takmadan çıkma karşıma bence

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    145 hp ile o kadar gidiyordu o araba iynn-rs ben burda ıvır zıvırını bakımlarını hallettim sadece filtre yazılım ile 170 verdi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    145 hp ile o kadar gidiyordu o araba iynn-rs ben burda ıvır zıvırını bakımlarını hallettim sadece filtre yazılım ile 170 verdi..
    145 siz aldığınızdamı ölçtünüz.yazılım neden değişti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    145 siz aldığınızdamı ölçtünüz.yazılım neden değişti.
    ankarada ölçmüştü erhan 145 çıkmıştı, aynı yazılımla sadece bakımları yapılarak + filtreyle 170 çıktı

öyle sandığın gibi avansı dipte bi yazılımda değil daha yolu var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kadir hocam yaz artık.. bu iki arabayı en iyi sen değerlendirirsin. hankisi daha üstün?

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı ayarda benim aracım var ama hemen pat diye yarışamıyorum kafama göre çıkamıyorum birde yapılcak bölge konusunda çok hassasım
    Ataşehire gidip gazlamam bile
    Ben daha çok trakyaya doğru basarım hem yol güvenliği hem boş olması hemde yasal olarak sıkıntı çekmediğim 2 senedir bu yolda denemelerimizi yaparız...
    Eğerki SS ile yarışmıycaksan ben bu şartlarda seninlen yarışırım EMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı ayarda benim aracım var ama hemen pat diye yarışamıyorum kafama göre çıkamıyorum birde yapılcak bölge konusunda çok hassasım
    Ataşehire gidip gazlamam bile
    Ben daha çok trakyaya doğru basarım hem yol güvenliği hem boş olması hemde yasal olarak sıkıntı çekmediğim 2 senedir bu yolda denemelerimizi yaparız...
    Eğerki SS ile yarışmıycaksan ben bu şartlarda seninlen yarışırım EMG
    denicek araç EMG değil yanlış olmasın başka bir gsi

karşı tarafta pek iyi anılarım yok bela buldummu avrupa anadolu ayırt etmiyor bende o tarafta bağlanmıştım

aklına yatarsa gece geç saatte anadolu yakasında deneriz olmazsa başka rs vardır illaki bu tarafta deneyecek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öyleyse başka RS ile yarışmak daha uygun olcak
    Ben karşıda bağlanmadım ama ordaki ortamı pek sevmiyorum
    Hemde bu aralar bağlanan bağlana körü körüne bağlanmakta istemem
    İlgin için teşekkürler genede

seref1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emre denk geldim yazıorm atar tutar yok sen tanıosn beni ztn fl rs'i aldık yakın arkadaşıma. eksiklerini bi nebze giderdik. daha kimseyle denemedik.uyarsa bi akşam hem sohbete çıkarız hem deneriz araçta emme kelebek polish filtre 60lık boru egsoz var ön 2 koltuk hariç sökük

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FL RS eğerki çıktıysa piyasaya eyvahlar olsun
    En son bi cumartesi günü Güneşli Mc te gördüm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seref1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emre denk geldim yazıorm atar tutar yok sen tanıosn beni ztn fl rs'i aldık yakın arkadaşıma. eksiklerini bi nebze giderdik. daha kimseyle denemedik.uyarsa bi akşam hem sohbete çıkarız hem deneriz araçta emme kelebek polish filtre 60lık boru egsoz var ön 2 koltuk hariç sökük
    tamam hacı uyar deneriz

amaç aynı güçlerde gsi ile rs nasıl gider görmek

seref1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    FL RS eğerki çıktıysa piyasaya eyvahlar olsun
    En son bi cumartesi günü Güneşli Mc te gördüm
    salı almıştık ctesi sadece yağını değiştirip gelmiştik.yabancıyız rs'e yavas yavas cozuoruz eksiklerini ins

emre tmam moruk telefonun var çıktığımız gun erkenden haber veririm duruma göre cıkarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankarada ölçmüştü erhan 145 çıkmıştı, aynı yazılımla sadece bakımları yapılarak + filtreyle 170 çıktı

öyle sandığın gibi avansı dipte bi yazılımda değil daha yolu var
    145 hp flan değildi o araba ya neysseee

erhan alırsa bi gsi daha o zaman daha gerçekci olur tatlı atışmalarımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    145 hp flan değildi o araba ya neysseee

erhan alırsa bi gsi daha o zaman daha gerçekci olur tatlı atışmalarımız
    145.5 miş pardon

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    la erhan ne adamsın ya

o gsi la beni geçebileceğine inansaydın 1 dakika durmaz hemen gıder filitre egzoz yapardın. ama sende bılıyorsunkı fılıtre egzozla flan benım arabaya yetişemezdin.

o zamanda hep aynı lafları edıyodun 94 model egzozum var dıye senın gsi la egzozdan alacagın güçle rs ın egzozdan alacagı gucun aynı oldugunu nerden bılıyosun. belkı egzoz taksan dahada yavaşlayacaktı araba.

mısal gorkem hgt ye egzoz takınca yavaşlıyo dıyo. rs e egzoz takıyosun 4-5 boy hızlanıyo.

benım aracımda yazılım bıle yok. sen yılların çipçi erhanı kım bılır nasıl bı yazılım attın avansı flan ne durumdaydı Allah bilir arabanın kaderını degıstıren seyler bunlar.fılıtre egzoz gibi değil

neyse. sen al gene bi gsi ben satmıyorum merak etme deneriz
    ama bu sefer yazılımla emme polishte olur birazda hafiflerim
    egzantrık-piston flan takmadan çıkma karşıma bence
    İbo ben o arabayı atmosferik yapmıycam diye taaa en başında söyledim.. niyetim turboydu ve parçalarımın yarısı da hazırdı.. Ha sornadan hesaplar değişti ve hayallerim yarıda kaldı.. Arabayı sattım, arkasından da parçaları.. Atmosferik yapmaya niyetlenseydim çoktan geçmiştim olm seni derdim clio rs olmazdı ki o zaman Tayyarlar vardı ona kaldırırdım

sen belki öle olacaktı, belki böle olacaktı diyosun da, bu arabanın neye ne tepki verecegini ben iyi biliyorum ha yapmadım etmedim veya baskası yapmadı etmedi bilinmeyen bi araba sanıyosan sen yanılıyosun ben turbo yapıcam diye arabayı 2 kere sökmek istemedim.. sornasında da kısmet değilmiş zaten..

arabadaki yazılımı soruyosan sadece 1 denemeye özel bi yazılım yaptım onda da yakıt çok yükseldi rolanti sapıttı diye kullanmadım baska zaman.. o yazılımı da kadir abi bilir, üzerindeki yazılımı da iyi bilir kendi de kullanıyor sorabilirsin

bu saatten sonra gsi almam olm.. seni geçmek için hele hele hiç yapmam o işi Alazaaaam öcümü ama korkma

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)