Fibercan 124'ü merak edenler için bir fotoda benden :) Gerçekten söylenecek söz yok...
http://img155.imageshack.us/img155/3121/img0084zg.jpg
Printable View
Fibercan 124'ü merak edenler için bir fotoda benden :) Gerçekten söylenecek söz yok...
http://img155.imageshack.us/img155/3121/img0084zg.jpg
Senede 1kez kullanılan sistem , kullanılması gerektiği gün çalışmıcaksa kapatsınlar o pisti.
valla bro asıl başka bir olay takıldı kafama
yarış ücreti ne kadar ödedi yarışmacılar 100+50 olacaktı kop 200 liralara yakın para ödedim dedi de ?
adminlerin affına sığınarak;
uzun uzun yazmanın bir anlamı yok, şehirdışından kalkıp bizler gibi rezil olup dönenlerin tekerine sağlık, katılanların emeklerine sağlık..
organize ekibi mi
HEPİNİZİ ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HATTA ALLAH BELANIZI VERSİN... o kadar yolu geldik döndük, bunun hesabını kimse veremez, ama bu yazdıklarım yüzünden üyeliğim silinecek olursa herkesin canı sağolsun ama organizasyon ekibinin değil, bunun hesabını ben vermiş olurum, bu kadar insanın emeğine, sağlığına cebine yaptığınızın adı yok inanın, rezalet değil, tam bir pislik ve hayvanlık, mikrofonu eline alan o öküz..... sen insan mısın ki o kadar kişiye seslenebilesin, ettiğin hakaretler ve kendi çapındaki tehditlerin (alkış yoksa kalkış yok) hepsi içine girsin o mikrofonla beraber...
böyle saçmalık mı olur abi yaa
kaçtane ayrı il den araba geldi herkes kendini bir şekilde ayarlamış haftalar öncesinden fiyatı belirlemiş duyurmuşsun oraya gelince oydu buydu vs vs çok büyük terbiyesizlik vede saçmalık
ben kaç kişi biliyorum oraya gitmek isteyen vede giden ama maddi durumunu kıtı kıtına ayarlayan resmen terbiyesizlik olmuş
süleyman sonucun böyle olcagını biliyodu heralde battı balık yan gider 195 lira alalım bari nası olsa bidaha gelmicekler demiştir :)
hava şartları için yapabilecek birşey yok, ama güzelim şehirde yapa yapa çift şerit eninde asfalt ve kenarına 1 mt duvar, bu mudur pist anlayışı, sizler içinde (Konya'da yaşayan otomobilsporları tutkunları) inanın çok üzüldüm, şehir çok güzel, her geldiğimde içim ferahlıyor, şehir planlaması, şehiriçi yollar v.s. herşey çok güzel o şehirde, ama birkaçyüz metre pist ve pist kenarına 400-500 kişilik tribün yapamamışlar, inanın gece 3 saat banyo -kese ile uğraştım, afedersiniz hayalarımdan taşlar böcekler çıktı (şaka değil), insanlık bu değil :ofk:arkadaşlar
bir daha kimse gitmesin kendi aralarında oynasınlar..
katılan herkese tşklrler ve ayrıca
bize yardımları ve ilgileri için teklrar selman ve ali abiye tekrar tşkr ederim
inş manisada böyle şeyler olmaz...
Benim kuşadasından misafirlerim geldi drag seyretmeye adamlar öğlenden sonra gidelim dedi zaten arabada fln uyudular start ışıklarının çalışmasını beklerken...
Yoksa hava şartları için kimseye bişey diyemeyiz sadece yüzlerce kilometre yol yapıp oraya gelenlere yazık gerçekten...
zaten gidileceğini sanmıyorum.
geçen sene giden arkadaşlarımızda var , belki bu sene daha iyi olur diye geldiler.
geçen senenin 10 katı rezalet vardı diyorlar.
kendimi geçtim , oraya kardeşini yeğenini abisini izlemeye gelen bayan ve çocuklar vardı.
Hatta bazı ablalarımız vardı bebelerinide getirdiler , o BEDAVA izlediğimiz yerde toz bulutları içerisinde bi kaç saat dayanabildiler.
Karton şapka yaptırıp dağıtacaklarına 1'e 1 çadırdan bile sırf insanların güneşten korunması adına bir çalışma bile yapılabilirdi.
Babam yarışsa desteklemeye gitmem artık düzenlenme yapılmadıkça.
arkadaşlar o katılmış bu katılmış yok o fiber faciasıymış şahinmiş doğanmış bu gibi sözleri söylemek bize düşmez ister adam standart arabasyıla gelir ister uçak motoru takıp gelır parasını weren kurallara uyan herkez böyle organizasyonlara katılabilir arabada yanlış yapılan veya bağlanan bi sistem warsa onun elemesinide hakemler ve gözetmenler belirler eğer giren şahinler doğanlar illegalse onu hakemler eleselerdi arabaya ve araç sahiplerinin günahı yok organizasyonları düzenleyen arkadaşlara yakının lütfen...