arkadaşalr antep'ten gelen kırmızı 106yı görenler varmı ne yaptı nasıl yürüdü :)
Printable View
arkadaşalr antep'ten gelen kırmızı 106yı görenler varmı ne yaptı nasıl yürüdü :)
nazmi brak drag mrag ruhsatım noldu :D
selamlar arkadaşlar konuları okuyorumda saniyeler tuhaf geldi kesinlikle skorbord rüzgardan etkilenmiş bir e30 12.600 yapmış daha önce yapılan yarışlarda böyle bir dereceye yaklaşan görülmemiş sadece nosla o derece çok zor bu yarış sıkandal olmuş...
5 psi dediğim istediğimiz basıncın üzerine 5 psi peak atıyordu:) yanlış anlatmışım.
egt problemim hiç yok şu an. standalone öncesi problemliydi.
kısmet olursa durumları ayarlayabilirsem gelmek isterim akhisara çok daha ciddi hazırlanmış şekilde. konya ya yakın diye arabayı yürüterek götürdüm ama bir daha aynı hatayı yapmam içim dışıma çıktı dün gece dönerken.
kanka aynen sorun vardı zaten yarış zaten skor bord yuzunden çok geçikti hemen hemen 2saat abartısız durdu o sıra boruyu ıycede kırdım uyudum arabada :D reset attım ya netıcede herkes memnun yarış bitti bızde uçaga bındık dönduk ***** bursa şampiyon oldugunu ögrenınce uçakta kavga çıkartıyodum az daha :D kahrolsun fener
varya kankacım wastgace ile ilgili bir sıkıntım var ama şuanki halini istesem yapamam herhalde tam draglık oldu :D
araba ilk başta 0,5 pesk yapıyor ve devir geldikçe ,6-7-8 diye gidiyor 5. viteste 1,2 lere oturuyor :D
drag için çok güzel bi sistem ama rollde - etkiliyor biraz peak yapmadığımız için :D
videolar geliyor yavaştan upload ediyorum elimdekileri