videodaki araç benim değil maalesef.Renkli ekran zannedersem 2011 model ve sonrasında geldi.Benim arabam 2009 model
Yan sanayi far alıp deneyebiliriz abi.Sadece mercek olsa yeter banaAnti-ledciyim ben açıkcası
Böyle bir şey olabilir belki
![]()
videodaki araç benim değil maalesef.Renkli ekran zannedersem 2011 model ve sonrasında geldi.Benim arabam 2009 model
Yan sanayi far alıp deneyebiliriz abi.Sadece mercek olsa yeter banaAnti-ledciyim ben açıkcası
Böyle bir şey olabilir belki
![]()
Bendeki drl led led degil baska bi dunya gonder farlari sen sadece![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Bu araç neden 200 ü geçmiyor ?
Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.
İlk çıktığından beri favorim olan nadir araçlardan kendisi. Ses sistemi sadece 1.8lerde iyiydi sanırım.Güle güle kullanın..tüketimi makul sanırım 7-8 gibi yakıyor.
CVT şanzumandan dolayı diye düşünüyorum.
Gizli saklı LED'e karşı değilimSadece dışardan görünüyorsa pek sevmiyorum
Teşekkür ederim.TRdeki 1.8lerin hepsinde Rocford Fosgate'in ses sistemi var.LPG'de tüketimin 10 litre civarında.Benzinde de fabrika değerlerini yakalayanlar mevcut.
Ses sistemi orjinali böyle.
150 km felan Diyarbakır bana ama şu sıralar ne olacağı belli olmuyor.O yüzden pek fazla şehir dışına çıkmıyorum işim olmadıkça![]()
Arabayı aldığımdan beri aklımdan olan ufak tefek bazı planlar vardı.Bunlar ;
-ön taraftaki panjuru ve orta kısmı mat siyah yapmak
-plakaları APP bastırmak ve ön tarafı EVO X tip plakalık takmak
İlk önce EVO X plakalığımı ve sonra ise APP plakalarımı ve pleksi plakalıklarımı siteden Serkan (SekoLive ) abi'den aldım.
Sonrasında ise ön panjur ve tamponun orta kısmını mat siyah yapmak için,elime 1 kutu sprey Plastidip yapıp işe koyuldum.Uygulamasını ise sitesinde anlatıldığı gibi yaptım gayet pürüzsüz oldu.Ama ufak tefek acemiliklerim oldu yaparkenBeğenmezsem söker tekrardan yaparım artık
![]()
Ve sonra EVO X plakalığımı,APP plakalarımı ve pleksi plakalıklarımı taktım
Sonra gidip ufak çaplı bir temizlikten sonra bir kaç tane de resim çekeyim dedim.Siyah arabanın kaderi kirlenmek napalim
![]()
Konu ::ZaFeR:: tarafından (26-11-2019 Saat 18:57 ) değiştirilmiştir.
Güzel durmuş kazasız belasız sürüşler. Evolardaki gibi panjurun ortasına hava kanalları açılabilir aslında.
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
Aracın şu önden duruşuna bayılıyorum
Plasti dip sonrası daha bi güzel olmuş maşallah![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Memlekete dönmeden önce arabanın bakımlarını yaptırmaya Batman Mitsubishi servisine gittim.Yağ ve filtrelerin değişimi yapılırken gözüme,uzun zamandır değiştirmek istediğim fiber spoilerımın plastik olanıyla karşılaştım ve hemen aldımMüsait bi zamanda boyatıp taktıracam inşallah
Spoiler zaten Allah'a emanet duruyordu söktüm gittiSpoiler olmayınca bi büyüsü kaçtı sanki arabanın
Bir kaç tane de öylesine resim işte
![]()
Konu ::ZaFeR:: tarafından (24-11-2019 Saat 18:46 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)