haftasonu park ettiğimde gözüme güzel gelmişti, hazır temizken 1-2 foto atayım dedim
s line arka tampon 2-3 hafta içinde takılmış olur
![]()
haftasonu park ettiğimde gözüme güzel gelmişti, hazır temizken 1-2 foto atayım dedim
s line arka tampon 2-3 hafta içinde takılmış olur
![]()
S-Line arka tamponu ,arkadaşımın 3.0tdi aracından çıkma alıp takacaktım ( kendisi rs5 gövdeye çeviriyordu.)
arkadaşımın aracının yazılım sonrası aracı denerken, aracın pert olması neticesinde ; experin önden kaza yapmış aracın , arka tamponu neden farklı diyececeği için swap işlemini de yapamadık.
S-Line arka tampon şimdilik yalan oldu.
Bayram tatilinde, kapı kollarına eagle ledler ile kapı kolunu ve yeri aydınlatan bir çalışma yaptık.
yaklaşık 1 saatte biter dediğimiz işi , arkadaşımla birlikte 7 saatte tamamladık)
neden bu kadar uzun sürdüğüne gelirsek, hiç bir şekilde kablo ve kablo sarmalı vs. kesmeden, delik açmadan, kabloları sarmalların içinden yürüterek oem şekilde geçirdik, kapı kolunu sökebilmek için kapı kilidini söktük, söktükten sonra geri takmak için mekanizmayı anlamamız 1 saat sürdü vs. derken akşam ettik ama gerçekten çok başarılı oldu.
tadımlık videosu;
http://sendvid.com/etmqzmnv
geçtiğimiz haftalarda gövde rengine kaplattığım orjinal plastik marşpiyelleri de bayramda taktım, ancak aracı aşırı yüksek gösterdiği için 1 gün sonra söktüm. marşpiyelli fotosu şöyle dursun;
bayramda çektiğim bir kaç kare poz;
![]()
Gemi gibi mi tank gibi mi diye düşünürken gerçekten gemi gibi olduğunu gördüm abi![]()
Çok güzel duruyor maşallah abi, allah kaza bela göstermesin![]()
geminin arka basıklığı yüksek kalmış.
sizin geminin ön arka düşüklüğü on numara.
maşallah allah kaza bela vermesin
maşallah kazasız belasız
siz aldıktan sonra bence evrim geçirmiş ,renk siyah mı füme mi yanlız ayıramadım gözler cavlamadı![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
yakın zamanda bir yatırım düşünüyorum, aracı satılığa koydum , sahibindende ilanlar içinde bulabilirsiniz.
güncel dizel ya da 1.0tsi vb. araçlar ile takas düşünebilirim.
bu haftasonu, şanzıman yağı değişecek, lastikleri ön - arka yaptıracağım , rot balansa girecek , genel yağ - filtre bakımı yapılacak , satmak konusunda bir aciliyetim yok çünkü 6-7 içinde gerçekleştirmeyi düşündüğüm bir planım var. Elimi üstünden çekmeden binmeye devam ediyorum , 1-2 görsel değişiklik de düşünüyorum satılmazsa![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)