gözümü tırmalayan gri aynalar ve krom cam çerçevelerini dün bostancı protac'ta kaplattım. mekandan ayrılırken yüzüm gülüyordu ancak arabayı yıkayıp kuruladıktan sonra ayna kapaklarındaki işçilik hatalarını gördükçe midem bulandı. yaza doğru planladığım kaporta işleri sırasında aynaları da boyatırım. cam çerçevelerinde bir sıkıntı yok.
geçtiğimiz haftasonu da fiber marşpiyelleri sökmüştüm. daha temiz bir görüntü ortaya çıktı. custom bir marşpiyel işine girdim plastikten, 1-2 haftaya üretmiş oluruz
![]()
Cam çerçeveleri siyah olunca araca basic bir hava gelmiş yani A5 boş paket havası gibi
Siz beğendiyseniz bize maşallah demek düşer
Ben olsam panjur krom kısımlara müdahele fark stop değiştirme işlemlerinden ziyade, güzel bir 5 kol jant coilover cam filmi ile devam ederdim.
Son dokunuşlar yerinde olmuş bence.
Belki kaliperlere el atmak gerekir renk olarak![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Volkan abi son fotoğraf resmen yılan olmuş
Bence şu anki hali süper,aynaları gövde rengi yapman yerinde bir karar olmuş.
abi arabayı bitirmişsin bence son hamlenle audiye krom çerçeveler,aksesuarlar yakışıyodu böyle yukardada yazıldığı gibi basic bir hava gelmiş arka stoplara da folyo mu çektin o da kötü durmuş yani kusura bakma bence orjinaline çevir arabayı oem bir jant tak yada bunlara audi göbeği tak olmadı tabi zevk seni zevkin ,araba senin araban
20’WW PASSAT 2.0TDI 240HP 4MOTİON ELEGANCE
Bende cam çerçevelerinin krom halini tercih ederim.Bu şekilde çok beğenemedim.Jantları da audinin orijinal jantlarından birini tercih etseniz daha bi şık duracak.
pazar sabahı happy moons önünde gördüm sanki ben arabayı, jant hakikaten olmamış gibi sanki, belki bir renk değişikliği, bir iki ton koyulaştırma daha şık gösterebilir jantları.
aynaların siyah olması kesinlikle güzel olmuş ama yandan bakınca biraz boğulmuş gibi, kontras için ayna çıtaları tekrardan krom olabilir belki, ya da jantlar koyulaşırsa biraz o da dengelenmiş olabilir.
jantların rengi çok açık kalıyor durumun farkındayım ama çiziksiz jantı da boyatmayı hiç istemiyorum, o yüzden plastidip ile koyulaştıracağım diye düşünmeye başladım.
bu şekilde gerçekten bana göre de çok kontrast halde..
kafamdaki herşeyi bitirdiğimde burada şimdilik olumsuz oy verenlerin fikrinin değişeceğine eminim.
daha difüzör, spoiler, sağ sol yuvarlak egzoslar, marşpiyeller , s line tampon gelecek.
bunların hepsi maliyet, biraz zaman lazım![]()
Araç adeta "böyle sakin durduğuma bakma" demiş gibi pozlar vermiş![]()
Yok mu ya şöyle ucuz araba alabileceğimiz bir yer...
Jantlar da aynalar da aynı ton mat koyu gümüş olabilir
Krom detayların olmaması şahsen benim hoşuma gitti
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
yaptıkların ve paylaşımların taktireşayan. araba zaten çok güzel, zevkli adam olduğundan daha da güzelleşiyor, güzelleşecek, jantların tonunun açıklığı konusuna ben de katılıyorum.
öndeki audi logosunu da kaplatmayı hiç düşündün mü, önden bakınca belki daha tatlı durabilir...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Volkan, citalar belki orijinal kalsaydi daha iyi bir kontrast olurdu. Zevkli adamsin, son hali cok guzel olacaktir kesin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)