User Tag List

Sayfa 18/33 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
627 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: 2010 BMW 520d Premium / Bitirme Tezi

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Volkan, yeni kasa A serisi kesinlikle mutlu etmez, bizim basket ekibinden bir arkadasta 35 amg var yeni kasa, dıştan çok güzel gözüküyor ama ic kalite yerlerde. her tarafın ledli cin keranesi gibi olmasından hiç bahsetmiyorum bile. performans istiyorsan güzel hızlanıyor o ayrı mesele, ama e60dan sonra konfor olarak uzecektir.

elektriklileri burda çok deneme fırsatım oluyor/oldu, uberler taksiler hep kia-pejo vs gibi olanların ici hakikaten içler acısı, plastikler sanki geri dönüşüm plastiği gibi, bagiriyor ben iki sene sonra her yerden çatlayıp tatlı tatlı ses yapacağım iceri diye. vw id serisi daha kaliteli icerde ama onlar da dışardan gereksiz şişirilmiş gibi duruyor. genel olarak ben bu elektrikli arabaların tasarım diline alisamadim henüz.

bir arkadas mercedes eqc jeep aldi, o bütçelere çıkabiliyorsan güzel seçenek, kaliteli, oturaklı, bol oyuncaklı, hayvan gibi tork var ama ne olursa olsun şarj isi hala sikinti. kagir ustu rakamları veremiyor hiç biri. Audi q4ler bence çok ideal, elektrikli alacak olsam ve bütçe derdim olmasa direk alırım, bence çok güzel yapmışlar.

az araba kullananlar icin elektrikliler iyi seçenek gibi gelse de, eve alacağın dönüştürücü kiti (hızlı şarj icin), arabanın ekstra pahalı olması, 5 sene sonra o bataryalara ne olacağı sorusu ve dünyada artan enerji kriziyle artan elektrik fiyatları genel olarak elektrikli arabaları mantıklı secim olmaktan uzak tutuyor, ama para cokomel, varsa yeterince paran eglenceli.

az km yapıyorum, onda da keyifli yapayım diyorsan v8 benzinli bir seylerden devam, icten yanmalı motorların dizelleri yasaklanıyor, petrol olanlar daha uzun sure devam edecek avrupada.

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Volkan git 535i al F10 kapat konuyu.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BARR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Volkan git 535i al F10 kapat konuyu.
    yani evet güzel alternatif de , 135.000 km 520d E60 verip üstüne 100-150bin TL koyup, 230bin km üzeri benzinli F10 çok mantıklı gelmiyor.
    Hatta 135.000 km e60 520d bozup, üstüne para verip , 160-180bin km f10 520d almak bile mantıklı gelmiyor.

eğer üzerine 100-150 bin verilecekse, sıfır için olur ancak bu. geri kalan tüm albenili seçenekler 150.000 km üzeri oluyor, ya da benim sevmediğim tarz yeni nesil C-D segment araçlar oluyor.

o yüzden kafa böyle karışık

Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Volkan, yeni kasa A serisi kesinlikle mutlu etmez, bizim basket ekibinden bir arkadasta 35 amg var yeni kasa, dıştan çok güzel gözüküyor ama ic kalite yerlerde. her tarafın ledli cin keranesi gibi olmasından hiç bahsetmiyorum bile. performans istiyorsan güzel hızlanıyor o ayrı mesele, ama e60dan sonra konfor olarak uzecektir.

elektriklileri burda çok deneme fırsatım oluyor/oldu, uberler taksiler hep kia-pejo vs gibi olanların ici hakikaten içler acısı, plastikler sanki geri dönüşüm plastiği gibi, bagiriyor ben iki sene sonra her yerden çatlayıp tatlı tatlı ses yapacağım iceri diye. vw id serisi daha kaliteli icerde ama onlar da dışardan gereksiz şişirilmiş gibi duruyor. genel olarak ben bu elektrikli arabaların tasarım diline alisamadim henüz.

bir arkadas mercedes eqc jeep aldi, o bütçelere çıkabiliyorsan güzel seçenek, kaliteli, oturaklı, bol oyuncaklı, hayvan gibi tork var ama ne olursa olsun şarj isi hala sikinti. kagir ustu rakamları veremiyor hiç biri. Audi q4ler bence çok ideal, elektrikli alacak olsam ve bütçe derdim olmasa direk alırım, bence çok güzel yapmışlar.

az araba kullananlar icin elektrikliler iyi seçenek gibi gelse de, eve alacağın dönüştürücü kiti (hızlı şarj icin), arabanın ekstra pahalı olması, 5 sene sonra o bataryalara ne olacağı sorusu ve dünyada artan enerji kriziyle artan elektrik fiyatları genel olarak elektrikli arabaları mantıklı secim olmaktan uzak tutuyor, ama para cokomel, varsa yeterince paran eglenceli.

az km yapıyorum, onda da keyifli yapayım diyorsan v8 benzinli bir seylerden devam, icten yanmalı motorların dizelleri yasaklanıyor, petrol olanlar daha uzun sure devam edecek avrupada.
    abi şöyle, aslında çok ideal bir kombinasyona sahibim, şehir içi full motosiklet tepesinde 3,5 litre benzin tüketimi ile geçiyorum, uzun yolda 4,5-5,5 yakan dizel konforlu bir e60 kullanıyorum.

amacım burada tamamen elektrikliye geçmek değil, sadece bir zıplama taşı olarak, sıfır arabayı alıp, artık onun üzerine ne koyabiliyorsam koyarak ilerlemek. bugüne kadarki en genç arabam 2013 model oldu, bir yerde bu döngüyü kırmalımıyım diyorum, ama tercihlerime göre de 2012 sonrası hiç bir otomobilden keyif almıyorum.

O zaman bütçeni zorlayacaksın noktasına gidiyor bu iş, o noktada da biraz frenli gidiyorum

Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    308 mi 1 nisan da gelmedi daha ama
    haha , valla haftasonu sadece görüp dokunmak için 308 'e bakacağım. Şaka mı değil mi o zaman netleşir kafamda
    Konu TechTurkey tarafından (08-03-2024 Saat 14:30 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Volkan's prim loading anlaşıldı.
    23" Fiat 500e LaPrima

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolkanku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

abi şöyle, aslında çok ideal bir kombinasyona sahibim, şehir içi full motosiklet tepesinde 3,5 litre benzin tüketimi ile geçiyorum, uzun yolda 4,5-5,5 yakan dizel konforlu bir e60 kullanıyorum.

amacım burada tamamen elektrikliye geçmek değil, sadece bir zıplama taşı olarak, sıfır arabayı alıp, artık onun üzerine ne koyabiliyorsam koyarak ilerlemek. bugüne kadarki en genç arabam 2013 model oldu, bir yerde bu döngüyü kırmalımıyım diyorum, ama tercihlerime göre de 2012 sonrası hiç bir otomobilden keyif almıyorum.

O zaman bütçeni zorlayacaksın noktasına gidiyor bu iş, o noktada da biraz frenli gidiyorum
    Finansal olarak mantıklı tabii ki, ama zevksel olarak emin degilim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    308’i gittim canlı gördüm dokundum test sürüşüne çıktım
    Açıkçası beklentimin çok üstünde çıktı diyebilirim.
    E60 a bir kaç teklif var, kafamı karıştırıyor.
    5 ayda satmak için asla yapmadım bu e60 ı, plakayı bile özel aldım ama yeni çağa yenik düşecek miyim göreceğiz

emrese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni her zaman iyidir sıfır ama sendeki e60da sıfır bir çok aracı bozacak cinsten volkan

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün yolda yeşil 308 denk geldi
    yaa vallahi g..tü ve basenleri çok çok güzel
    yandan a sütununa kadar muhteşem , ama sanki a'dan burnuna kadar olan kısım diğer geri kalanı gibi olmamış
    ama genel itibariyle pejo'dan beklemediğim kadar güzel
    dönüp dönüp baktırdı resmen eşoğlusu
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende haftasonu kırmızı 308 gt line gördüm boyunum kopacaktı. Tabi ilk kez görmüş olmanın ilgisiyle baktığım bir gerçek ama oldukça beğendimi söylemem lazım.

Hatta içimden dedimki bu sefer olmuş. 7-8 ay önce sıfır fabia almıştım paramın değerini korumak için. Satıp 308e girsem mi diye düşünüyorum bende.
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açıkçası e60’ın ruhu ve oturaklı halinden sonra bahsi geçen tüm arabalar yapay hissini verecektir. Ben olsam gittiği yere kadar e60’la devam ederdim. Parasını verdikten sonra 308 her zaman bulunur ama böyle bir e60 bulmak gerçekten zor.

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E60 her dönem para eder. Etmeyeceği bir dönem yok. Maksat değişiklik olsun ise geçilebilir.

Yeni 308 yeşil çok güzel ben beğeniyorum, henüz kullanma fırsatım olmadı , kullanınca büyüsü kaçar diye düşünüyorum

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uste bir e60 parasi daha verilebilecekse giulia dan devam ederim. 159 dan memnun olan biri oldugun icin söylüyorum
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı initial-D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uste bir e60 parasi daha verilebilecekse giulia dan devam ederim. 159 dan memnun olan biri oldugun icin söylüyorum
    O paraları giuliaya vereceğime düşünmeden g20 alırdım, çıtır yazılımla saçma sapan güçler alınıyor.
    İç mekan kalitesi ve izolasyon inanılmaz geliştirilmiş , asla 3 gibi hissettirmiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açıkçası e60’ın ruhu ve oturaklı halinden sonra bahsi geçen tüm arabalar yapay hissini verecektir. Ben olsam gittiği yere kadar e60’la devam ederdim. Parasını verdikten sonra 308 her zaman bulunur ama böyle bir e60 bulmak gerçekten zor.
    Tam olarak böyle düşünüyorum.
    E60 ı seneye satmayı düşünsem, sürekli motor tepesinde olduğum için e60 km’si belki 145-147bini bulmuş olur, iyice rakipsiz hale gelir yaş/km ekseninde.
    308gt ise ne zaman istesem bulabileceğim bir araba , istediğim yaş km renkte bulabileceğim kadAr yaygınlaşmış da olacak .

Tam tersi matematik yaptığımızda şimdi e60 verip 308 alsak, yok 308le mutlu olamadık desem, 139.000 km de full yapılı e60 ı nah bulurum
    Konu TechTurkey tarafından (08-03-2024 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    E60 ı seneye satmayı düşünsem, sürekli motor tepesinde olduğum için e60 km’si belki 145-147bini bulmuş olur, iyice rakipsiz hale gelir yaş/km ekseninde.
    308gt ise ne zaman istesem bulabileceğim bir araba , istediğim yaş km renkte bulabileceğim kadAr yaygınlaşmış da olacak .

Tam tersi matematik yaptığımızda şimdi e60 verip 308 alsak, yok 308le mutlu olamadık desem, 139.000 km de full yapılı e60 ı nah bulurum
    Bence parayı pavyonda yemen daha hayırlı olacak yoksa kafayı yicen
    23" Fiat 500e LaPrima

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    al bir tiguan bu işlerden tamamen elini ayağını çekiyorsun kafan rahatlıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hayırlısı olsun. Benzer ikilemi ben de yaşıyorum. Megane 2 RS.im henüz daha 38bin km.de ve sanırım daha iyisi şu an TRde yok; en azından ben 2005'ten beri denk gelemedim. Verdiğim anda geri dönüşü yok; çünkü ikincisi yok. Çok da emeğim var üzerinde. Kıyamıyorum dolayısıyla.. Bi yandan aile de büyüdü.. Bilemiyorum :/

Hanıma da araba ayarlamak lazım bi yandan.. 4 kapı M3 aldık. Ee hem M3, hem tek kapı RS, hem de hanıma ayrı bi family araç. Kaba etime bazen bakıyorum, o da bana bakıyor. Bakışıyoruz ara sıra
    Konu kalipson tarafından (22-11-2022 Saat 12:43 ) değiştirilmiştir.
    21`BMW G80 M3 Comp. & 09`Renault Megane 2 RS Phase-2

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    al bir tiguan bu işlerden tamamen elini ayağını çekiyorsun kafan rahatlıyor
    hahah valla ben öyle yaptım hakikaten rahatladım Arada bir yıkatıyor benzin alıyorum tamam miss
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

[RaCeR] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kankacım yeni yenidir de eski arabaların keyfini de yeni araçlar veremiyor malesef. Keyif verecek araçların da fiyatları çok uçuk. O yüzden iyi düşünüp taşınmak lazım sonrasında pişman olmakta var. Hayat sıkıcı araçlar kullanmak için oldukça kısa Gözü karart sana da bi m3 alalım
    Alıntı JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
    ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler