kolay gelsin çok güzel proje sami abi işin içindeyse özellikle daha da güzel olurhedeflenen güç nedir acaba örneğin ne kadar basınç açacaksınız belirtilmemiş?
kolay gelsin çok güzel proje sami abi işin içindeyse özellikle daha da güzel olurhedeflenen güç nedir acaba örneğin ne kadar basınç açacaksınız belirtilmemiş?
allah utandırmasın abi merakla takip edecemçok fena olacağa benziyor
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Allah utandırmasın mitin abi adaşımında kesesine bereketbugün garajdaydım göremedim aracı ben ? kapalı kısımdamıydı acaba ? hedeflenen güç ne olucak ? kulaktan dolma sözlerle sıkıntı olucagı yönünde ama projeyi biraz daha açar mısın ? tekrardan maşallah inşallah hedeflenen zamanda güç , sıkıntı olmadan elde edilir..kolay gelsin...iyi çalışmalar...
Ha bu arada demeden edemicem sami abi varsa bu işin içinde ki var bir problem olacagını zannetmiyorum büyük üstad bunuda başarır Allah'ın izniyle.
çok güzel bir proje maşallah sabırsızlıkla beklıyorum dogbox la süper olur hastasıyım Allah utandırmasın kazasız belasız surersınız inş biran önce biter
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Hedeflenen güç için rakamsal bir bilgi vermek doğru olmaz. Sadece su anda tahmin edilen güçler beklentinin aşağısında denebilir. Motor ve sanziman altyapısı turbonun tam kapasitesini kullanabilmeye izin verecektir bana göre.
Usta ellerde doğru parçalarla yapılan bir proje mekanik bir aksaklık olmadan biter de keyifle izleriz bizde inşallah. Allahım utandirmasin ümit![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
maşallah ep3 kırmızı ve turbo daha başka ne olsunki kazasız belasız istediğiniz arabayı yaparsınız inşallah....
vay be adana da yeniden bir turbo type-r doğuşu... kulağa heyecanlı geliyor... merakla bekliyoruz.. emeğinize sağlık..
Emeği geçen herkesin eline koluna sağlık inşallah kazasız belasız binersin metin.
az uğraşmadınız allah var çok fazla emek harcandı yollarda göreceğimiz günleri iple çekiyoruz hayırlı uğurlu olsun.
Sami Ramazanoğlu & Project01 Garage![]()
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
dogbox + gt37r + k20 güzel proje
allah utandırmasın tebrik ediyorum, yanlız biri hısımı oradan uzaklaştırsın![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Sami abi ellerine sağlık, çok güzel olmuş, biraz daha basınç açıp süreleride aşağı çektinmi süper olur![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)