maşallah K turbolar çoğalıyor dogbox ap ayrı bir olay merakla bekliyoruz![]()
Abi hayırlı uğurlu olsun araçIki sorum olacak .? Proje hangi asamada abi .? Birde bu biraz garip olacak ama çamurluk genişletme yapiyosunuz Adanada düzgun kaportaciyi nerden buluyosunuz
![]()
PROJECT 01 GARAGE
hayırlı ugurlu olsun ınsallah hıcbır aksılık çıkmadan emeklerınızın karsılıgını alırsınız . ellerinize saglık![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
MAHSALLaH allah kaza bela vermesin allah utandırmasın guzel proje emegi gecen herkesin emeğine beynine saglık
" Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da. Peki ya dost satan, o da mı ekmek parası?"
mallasallah ... gülü güle binin
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
bitirde bir test edelim abi![]()
![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Harika proje guzel parca secimleri olmus, emegi gecenlerin emegine saglik.
Gozume takilan piping kitiniz oldu, zannedersem onlar ebay pipinglerine ve hortumlarina benziyor.
Bu tarz borular cok ince oldugu icin sogutma icin yeterli olmayabilir bu tarz yuklu setupta bi K20 icin.
Bizim araci yapan dukkanda ayni hatayi yapmislar piping kit icin bizde motor geldikten sonra degistiricez kesinlikle, sizde daha yapmadan bunlari degistirirseniz iyi olabilir diye dusunuyorum.
Borulama ve hortum bu tarz asiri sicaklik ureten araclarda gercekten cok onemli bi etken sizinde bildiginiz gibi.
Borularinizi Vibrant, Burns gibi firmlardan hortumlarinizida Hosetech, Tial, Samco, Vibrant gibi urunler kullanirsaniz daha basarili olucagi kanisindayim.
Basarilar.
evet dediğinde haklı olabilirsin ısı soru yaşanabilir,biz zaten ne olur olmaz diye aldık kenarda köşede dursun diye illa kullanacaz diye bi durum yok acil durum için,bende kendi aracımda kullanıyorum bu piping kitinin aynısını gt35r turbo ile daha sıkıntı yaşamadım tabi yaşamıyacaz anlamınada gelmez
![]()
Ben sadece ihtimallere birakmayi sevmiyorum, sikinti buyuk olmayabilir ama alinan parcalari gorunce, yeni borular ve hortumlar devede kulak kalir.
Bizim aractata ayni hata olmus, sonradan gorduk duzeltmeye gidicez, sizde yapmadan duzeltirseniz yarariniza olur diye dusundum.
Bol Sans.
biz zaten kullanmayı düşünmüyoruz kötü durum için aldık tabi haklısın harcanan paraya göre biraz garip olabilir zaten cooler kullanacağımız boru baya baya kısa olacağı için ora benim için 2. planda
soru,uyarı ve bilgi için tşk ederimmm
Kirve su araclarin duzgun fotolarini cekin artik lutfen dag tas kus bocek cekmekten bikmadiniz mi o kameralarla arkadas anlamadim ki![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)