daha detaylı fotoğraflar varmı aşamalarla ilgili .
daha detaylı fotoğraflar varmı aşamalarla ilgili .
Maşallah allahımesirgesin turbo type-r projesi tam gaz ilerliyor. Başta Project01Garage - Sami RAMAZANOĞLU - Metin GEZİCİ- Ümit NALÇACI - Günay GÜLEÇ(BoostProject).... olmak üzere emeği geçen tüm herkesin eline emeğine kesesine sağlık inşallah tüm emeklerin karşılığı fazlası ile alınacak tek dileğimiz bu ...
basarılar merakla bekliyorum bende
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
metin abi hayırlısı olsun external wastegateyi kaç mm seçtiniz
www.egeturbo.com
Turbo asker
Allah kimsenin emiğini boşa çıkarmasın.k20 yürüsün![]()
01 BR 993 106 Gtı
01 B 3483 106 Gtı
01 PB 799 Audi A3 1.8T
01 DA 964 Vtı
01 TT 883 Leon 1.8 T FR
01 PA 258 Type R
01 FR 143 Leon 1.8 T FR
01 FR 252 Vtec2
01 UT 324 Golf Gtı
allah utandırmasın![]()
metin yeni projeniz hayırlı uğurlu olsun dostum,parçalar hakkaten on numara kombinasyon olmuş.SAMİ abinin k20 bilgi ve tecrübesi zaten tartışılmaz.bütün taşlar yerine oturduğuna göre vur kırbacı gitsin dostum![]()
hakan artuç
allah utandırmasın kolay gelsin. Dogbox hangi seri acaba birde sıfırmı? şanzuman hakkında birazcık detaylı bilgi alabilirmiyim zahmet olmazsa
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
herkes dogbox konusuna takılmış ama benim asıl merak ettiğim soğutma seçeneğiniz. Acaba nasıl çalışıyor ? Normal intercoolerla aradaki fark nedir ?
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
şu şekil bi şema ekleyim
http://www.enginebasics.com/Advanced...tercooler1.jpg
peki normal intercooler a göre ne gibi + veya - leri var yurtdışında yapılan ölçümler varmı acaba karşılaştırmalı gerçekten çok mantıklı bir sistem gibi duruyor.
biraz fazla soru sordum ama kitte neler geliyor ve amerika fiyatı nekadar acaba ?
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
ep3 intercooler sistemi biraz sıkıntı normalde borular biraz uzun kalıyor mesafe olarak resimdeki gibi,bu tip sistemde mesafe baya bir kısalıyor,soğutma sistemi ise kullanılan coolerın kalitesine ve radyatörün suyu soğutma başarısına bağlı,extra olarak kuru(şoklanmış)buzda kullanılırsa baya bi faydası olur .
negatif olarak daha bi sorunla karşılaşmadık 2 yıla yakındır gt35r lı subaru stı üzerinde kullanıyoruz
http://tune2win.com/_useruploads/ima...image-013b.jpg
istenilen güçlere göre rakam değişiyor su,buz haznesi,radyatör,intercooler(para tutan ürün) nette bazı firmalar var 450$ rakamlara satılıyor kalitesine bişey diyemem
çift 44 mm kullanacaz
sıfır
şimdilik aklımızda bi 500 lük yatıyor![]()
peki kaliteli bitane almak istesek ? çünkü corechange hariç Mini Cooper S için 1500 dolar gibi bir rakam istiyorlarveya siz nerden tedarik ettiniz web sitesi varmı elinizde ?
dogbox un hangi seri- marka model oldugunu sormuştum ama?
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
ep3 turbo olayın son noktası işallah istediğiniz gibi olur allah nazarlardan saklasın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)