Proje parcalar ve emek harcayanlarin eline saglik, Bilal'den N/A 8'leri bekliyoruz
Bu arada Kaan belki PPR diye bir plate yaptirsan ve bunlari isledigin emme manifoldlarina (kapaklara zaten PPR yaziyorsun o ayri) bir sekilde tuttursan, hem gorsellik olarak hemde reklam olarak 1 adim daha ileriye gitmis olursun diye dusunuyorum.
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
Bugün şanzımanı açtım fd değiştirmek için, 3. vites maşonun aşındığını gördüm, senkromeç yaylarında da gevşeklik vardı, 100-200 denemelerinde 2-3 kere 3. vitese geçmemişti araç, duvar olmuştu, önceden sipariş geçmiştim komple set olarak 3. vitesi. paket gümrük işlemlerinde psrts günü çıkacak diye düşünüyorum, çarşamba marş yaparız sanırım başka aksilik çıkmazsa. zaman ileriye attı yine. neyse ki beklediğimiz yerden geldi soru..
Failure is not an option.
2. vites carbon senkro set takıldı. Onun harici diğer parçalar oem.
Dün marş yaptık, aracı çalıştırdık. Biraz sıkıntılı çalışıyor
Dün biraz acele resim oldu ama idaretenlik olsun![]()
Projede emeği geçen öncelikle Peak Garage Serdar usta ve ekibi,BRK Motorsports Burak ve Oğuz, Ecufast DR`Ecu Özgün, Velocity Machine Shop (Hızlı Rektifiye) Mustafa, PPR Engineering Kaan ' a teşekkür ediyorum.
ben gazlarım hacıdükkana alıyorum hayvanı biraz uğraaşayım
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
www.drecu.com
bilal emme manifoldunu port polish için mi kestiniz ?
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Bilal Abi hayirli olsun masallah cok guzel oldu ama atmoda limiti gorup rotrex e donulse bu setup ile irtalama alinicak guc nedir ( donmeyi dusunuyo musun abi ileride)
tek rakibim garibanın citroen
Akşam özgünü kandırırsam dyno üzerinde bakıcaz,atarım videoÖncelikle fren problemini çözmemiz gerekiyor. Rolantide(1000-1500rpm) vakum çok zayıf, fren tutmuyor, westinghouse (brake booster) iptal edip, fren merkezini farklı çap ile değiştirmemiz gerekiyor.
Radyator tam istediğim gibi oldu valla![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)