bilal abi maşşallah ellerinize sağlık, pprkaan ve peakgaraj işçilikleri döktürmüşler
yağ soğutucu takılcak mı araca ?baskı balata degişicekmi twin plate vs![]()
bilal abi maşşallah ellerinize sağlık, pprkaan ve peakgaraj işçilikleri döktürmüşler
yağ soğutucu takılcak mı araca ?baskı balata degişicekmi twin plate vs![]()
hayır, daha önce 2 litre iken pp yapmıştınız, 2,4 olunca portların daha çok mu genişletilmesi gerekiyo ?
Allah sabir versin abi. Kolay gelsin.
Kalite ve farklaar hep detaylarda gizli. 8sec gelir ins.
Bana gore atmosferik olarak K serisinde bu gune kadar yapilmis en guclu makine olucak.
Dr.ECU
Kapak port yüzeylerindeki mm farkını görmek için mi içine malzeme basıldı?
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Hayır Yapılan Port dizaynı görmek acısından malzeme port içinde eritiliyo basmıyoruz içeriye.Kalıp alma işlemide kapakta hayli zor.
Zaten kapak İlk Cnc daha sonra fine finaly hand port olarak yapılıyor.Evet dediğin doğru kopyalanabilir ama ben kopyalamak yerine dizaynı kendim yapıyorum.
Ayrı zaman da Cıkan port kalıbını 3d flowda değerlendiriyorum.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
tabiki farklı olması gerekiyor Litre,cr,egz dinamiği bunlar hep başlı başına faktörler gerekli olan port buyuklugu port dizaynı hep bu saydıklarım göz önünde bulundurularak yapılıcak işlem ortaya cıkıyor bu işlemin adı port desing&race porttur.
Port&Polish ise port pürüzlüğünü istenen seviyeye getirmektir.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
merakımdan soruyorum kaancım bılgı edınmek amaçlı , cnc de işlenecek yüzeyleri elde etmek için nasıl bır yüzey tarama sistemı kullanıldı ve su kanallarına patlama rıskıne karşı rontgen mı cekıldı öncekı konularda rontgen kullanılabılır demiştin sanırım , işçilik gerçekten cok mükemmel eline sağlık![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)