Aracın setup ında köklü değişiklikler yapılmadı, Sadece hali hazırda olan setup ı biraz daha güçlendirdik. Sıkıstırma oranını ince conta ile arttırırken, bizi daha önce kısıtladığını düşündüğümüz emme manifoldu ve gaz kelebeğini değiştirdik. Ayarlı egzoz kasnağı kullandık ve vtc limit değerlerini değiştirdik. Böylelikle alt devirlerin biraz daha güçlü olmasını istedik. Bu da bize belki tek vites geçişi ile 100-200km/h ölçümü yapabilmemizi sağlayacak.
Benim asıl beklentim şanzımanda yaptığımız köklü değişiklikler olucak. Umarım istediğim gibi olursa oranlar, eskisinden çok daha farklı olacağını düşünüyorum yolda. özellikle 100-200km/h ölçümü için. Daha önce 3-4-5. vitesleri kullanıyorduk, Yeni oranlar ile 2-3-4. vitesleri yada sadece 3-4. vitesleri kullanarak ölçüm alabileceğiz. Hem drag, hem rolling hemde 100-200 için en ideal olucak şekilde oranları tercih ettiğimi düşünüyorum. Bakalım göreceğiz tabi.
Failure is not an option.
sen işini bilirsin bilal
ellerin,emegin dert görmesin tabiki peak garaj ın da
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
abi oranlar gizlimi custom mu yapıyosunuz ... 100 -200 oranı aklımı alamıyorum hem hızlı hem 100-200 cok caprıcı gelıyo![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Şanzımanla birlikte aracın vites sistemini mekaniğe çevirmeyi düşünüyor musunuz ?
Üretmeyen Türkiye,Yönetilen Türkiye'dir...
Tadımlık 1-2 poz.
Rodajdayız, az kaldı
Peak Garage Filtre kiti test aşamasına hazır.
Failure is not an option.
kamyon fıltresımı abı bu![]()
www.honda-tech.com
- K -
________
Dr.Ecu
Kazasız belasız inş. ömürlük olur çok iyi görünüyor, performansta görüntünün gerisinde kalmayacaktır mutlaka.. Seyri bile iyi yaniMaşallah..
Bilal AKTEPE ve Serdar BOZ farkı elleriniz dert görmesin harikasınız..
peak garaj'a teşekkürler..
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Bide şöyle rölanti sesi duysak yeterli kafiii olur bize![]()
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
düşünce süper ama filtre kazanı dar degilmi ? birazdaha konik ve derin olsa daha iyi olmazmıydı. birde neden ıtb düşünülmedi bu projede
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)