User Tag List

Sayfa 10/15 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
280 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Fetih 1453 sinema filmi

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok şaşılacak bir durum yok ortada, gişe toplasın diye çekilmiş filmler var herkes tarafından bilinen. bir de sanat olsun eğitim olsun diye çekilenler var onuda belli bir kesim izler kimse tarafından bilinmez.

popüler olmak için herkes elinden gelen herşeyi yapıyor...
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çanakkale ile ilgili bir film çekilcekmiş öle konuşuluyodu varmı bilgisi olan mel gibson oynicakmış başrolde
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    mel gibson benim bildiğim yapdığı açıklamada artık yapımcılık ve yönetmenlik yapıcakmış oyunculuğu bırakdı zaten oynasada güzel olmaz 60 na dayandı
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

drahte1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En iyi "eskiyi anlatan savaş filmi" demek istedin herlade ???
    Cenneti beklerken (2006)

Cenneti Beklerken - YouTube

Altin Koza ve Ankara Film Festivallerinde odulleri supurdu hatirlarsan

Bu filmin cast'ina bir bakin, filmin elle tutulur bir butcesi yok ama bir filmde butun oyuncular mi bukadar basarili oynar ? Kurgu cok guzel, konu akiyor, minyatur sahneleri ilginc ve etkileyici.....

Ama ne oldu ?

420K TL hasilat yaptilar, forumda ki cogu kisinin haberi yok...

Neden ?

Istanbul'un fethini anlatmiyorda ondan, isinize gelmeyeni izlemiyorsunuz iste...

Izleyin Cenneti Beklerken'i yetenekli insanlarinizin gercekten neler yapabilecegini gorun bence...

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    drahte senın bilmediğin bişey varmı başkan ?
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı drahte1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cenneti beklerken (2006)

Bu filmin cast'ina bir bakin, filmin elle tutulur bir butcesi yok ama bir filmde butun oyuncular mi bukadar basarili oynar ? Kurgu cok guzel, konu akiyor, minyatur sahneleri ilginc ve etkileyici.....

Ama ne oldu ?

Neden ?

Istanbul'un fethini anlatmiyorda ondan, isinize gelmeyeni izlemiyorsunuz iste...

Izleyin Cenneti Beklerken'i yetenekli insanlarinizin gercekten neler yapabilecegini gorun bence...
    cenneti beklerkendeki oyunculuk mükemmeldir ama ucuz bir yapıt olduğu filmi izlerken bile buram buram kokuyor kaldıki sinemada o rakamı yakalamışsa gene çok iyi bence çünkü sinema filmi değil bana göre tv için çevrilmiş çok güzel bir film gözüyle bakdım ben o filme
    birde buda var çevrilen her film vizyon için çevrilmez tv içinde çevrilir zaten amerikada iki tip film vardır bir tv için çevrilen filimler birde sinema için çevrilen filimler..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cenneti beklerkendeki oyunculuk mükemmeldir ama ucuz bir yapıt olduğu filmi izlerken bile buram buram kokuyor kaldıki sinemada o rakamı yakalamışsa gene çok iyi bence çünkü sinema filmi değil bana göre tv için çevrilmiş çok güzel bir film gözüyle bakdım ben o filme...
    2006 yili bu filmin ilk TV gosterim tarihi biliyormusunuz ?

Recep Ivedik dahi TV'ye daha erken cikti, Fetih 1453'dahi daha erken cikabilir, bekleyelim hep beraber gorelim, ben unutmam bu baslici update ederim ozaman

Bu butce ile Dervis bu filmi cekiyorsa 17M ile neler cekilir ? Tamma kiliclari sallayamayan, olemeyen figuranlar var ama su film kurgu olarak, minyatur sahnelerinin farklililigi ile izlenir, muzikleri bile guzel filmin, ezmeyin bence TV filmi diye, keza bu ulke TV'leri ne Cicek Taksiler, Adanali dizileri Cennet Mahalleleri gordu, bu dizleri gorenler Cennete Giderken'i gorurse agma olur...

Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    drahte senın bilmediğin bişey varmı başkan ?
    Ben sadece bilmedigim hususta konusmam, ama merakli oldugum husustada elimden geldigince donanimliyimdir

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    filmi çok beğendim aslında osmanlı hayranlığımdan olsa gerek.. ok falan atasım geldi sağa sola allahallahallah

saçma kısımlara gelelim.. ordunun önünde sarmaş dolaş olcak sevgilisiyle hasan öyle bi dünya yok.. kaçbin erkeğin arasında illa sıkıntı çıkar

herkes türkçe konuşuyo bi de filmde hiç anlamadığm mantık.. orjinal diilinde konuştur herkesi ya çak alta da altyazıyı.. çok mu zor muhteşem yüzyılda bile öyle yapıyolar ayıptır bu filme.

mehter takımı üzerinde hiç durulmamış bi mehter marşı beklerdim giderlerken enazından..

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    abi iyiki mehter marşı yoktu çok değişik şeyler olabilirdi
    ben dün akşam seyrettim filmi alper abi gibi ben herkesin türkçe konuşmasına şaşırdım

bu arada ERA'nın başı döndüğünde herkes anladı hamile olduğunu D:
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dünya harp tarihinin gördügü en etkili birliklerden biri olan akıncılar ile ilgili bir sahne bile yok.. Yazıklar olsun...
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya estetik burunlu Fatih olur mu hiç? filmin afişini görünce Fatih rolündeki adamın lamba gibi belli olan estetik burnu gözüme çarpmıştı ki bugünkü milliyet gazetesinde de haber yapmışlar...

Fatih

YUSUF
    Misafir
    arkadaşlar filmin bizim osmanlı tarihimiz ile hiç bir alakası yok bence

fatih sultan mehmet'i oynayan karakter diyorki , ben başka sultanlara benzemem , film ordan kopuyo zaten , yazık olan hep tarihimize oluyor

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    17 Milyon bütçe gibi birşey duydum.. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem ama... Mehter marşıyla mahşeri kalabalıkta bir orduda tüylerim diken diken olmayacaksa kimse kusura bakmasın harcadıkları 17 milyonu geri vermek için gitmem.. Searock'ın 89. ve 98. mesajlarında paylaştığı videolarda tüylerim diken diken oluyorsa evde bağıra bağıra videolar eşlik ediyorsam, gözümden 1 damla yaş süzülüyorsa; ben 17 milyon harcanan ve bu kadar reklamı yapılan filmde fazlasını beklerim.. Ancak yorumlara bakılırsa bu niyetle gidersem hüsrana uğrarım..

Hele gemilerimizin karadan halice indirilişi de layığıyla işlenmediyse, hikayesi anlatılmadıysa.. Alper'in dediği gibi orjinal dil kullanılmadıysa..

İndirirm torrentten bluerayini izlerim 3 ay sonra. Yemişim desteğini.. 17 milyon bulunuyorsa bir başkası daha bulur, adam gibi yapar o zaman gider izlerim...

17M Dolar'i nereye harcadiklarini aciklasinlar bence;

3 Adam
    1 Bagaj ekipman
    1 tane Z1 Kamera
    2 Plastik Tufek [3.cuyu alacak paralari yokmus]
    4 Gun Cekim
    Toplam 6 haftada bunu yapiyorlar;

Richard Hammond presents Bloody Omaha (The Graphics) - YouTube

Ve sadece post-production videosu 4M kisi tarafindan izleniyor...

Bu kadar kısıtlı imkanlarla bu video yapıldı ise kimse şu kadar harcandı destek olmak lazım demesin... Ben olmam, olanın kendi bileceği iş. Çok para harcamakla ve Türkiyede Türk insanının yumuşak karnını ( haliyle yumuşak karnıdır, kendi tarihimizdir, kafadan 1-0 önde olursun ) hedef alan bir film ortaya çıkarmakla koşulsuz iyi ve koşulsuz destek görecek bir film yapılmış olunmuyor benim için..

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cenneti beklerken (2006)

Ama ne oldu ?

Neden ?

Derviş Zaim , Ferzan Özpetek , Nuri Bilge Ceylan , Fatih Akın gibi yönetmen/sernarist lerin mükemmel filmleri ne kadar gişe yaptı... Daha 2. 3. haftasında kaldırılanlar bile vardı.. Onun yerine ivedik ler rekorlara koştu.. Ne bekliyorsunki.. Bu filmde rekora gider..
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    17 Milyon bütçe gibi birşey duydum.. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem ama... Mehter marşıyla mahşeri kalabalıkta bir orduda tüylerim diken diken olmayacaksa kimse kusura bakmasın harcadıkları 17 milyonu geri vermek için gitmem.. Searock'ın 89. ve 98. mesajlarında paylaştığı videolarda tüylerim diken diken oluyorsa evde bağıra bağıra videolar eşlik ediyorsam, gözümden 1 damla yaş süzülüyorsa; ben 17 milyon harcanan ve bu kadar reklamı yapılan filmde fazlasını beklerim.. Ancak yorumlara bakılırsa bu niyetle gidersem hüsrana uğrarım..

Hele gemilerimizin karadan halice indirilişi de layığıyla işlenmediyse, hikayesi anlatılmadıysa.. Alper'in dediği gibi orjinal dil kullanılmadıysa..

İndirirm torrentten bluerayini izlerim 3 ay sonra. Yemişim desteğini.. 17 milyon bulunuyorsa bir başkası daha bulur, adam gibi yapar o zaman gider izlerim...

Bu kadar kısıtlı imkanlarla bu video yapıldı ise kimse şu kadar harcandı destek olmak lazım demesin... Ben olmam, olanın kendi bileceği iş. Çok para harcamakla ve Türkiyede Türk insanının yumuşak karnını ( haliyle yumuşak karnıdır, kendi tarihimizdir, kafadan 1-0 önde olursun ) hedef alan bir film ortaya çıkarmakla koşulsuz iyi ve koşulsuz destek görecek bir film yapılmış olunmuyor benim için.
    7M dolar a 2010 yapimi Rus Filmi: Brestskaya Krepost [2010]

Official Movie Trailer Brest Fortress - YouTube

1941 - WW II'yu anlatiyor...

Bu adamda Warner Bros'un imkanlari ile calismiyor ama yaptiklari is taktire sayan...

Fetih 1453'e 17M dolar harcandigini dusunmuyorum, harcandi isede bu paranin 10M dolari tanitima, 100 Dolari Senarist'e gitmis sanirim...

Brestskaya Krepost'u lutfen izleyin, gercekten guzel bir film....

7M Dolar ile gectigimiz sene uluslararasi buyuk studiolarin destegini alamayan bir Rus Yonetmen-Yapimci neler yapmis gorun

sasuuke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Filmi ailecek izledik çıkışta eniştem bana olum filmi kesmişlermi dedi ya?
    bi kesiklik var gibiydi parça parça geldi bana da?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Istanbul'un fethini konu alan senaryosuyla cekilmis bir film.ama herkesin beklentisi her ayrıntının olamsı galiba.bunu görebilmek için belgesel olarak çekilmesi lazım

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En iyi "eskiyi anlatan savaş filmi" demek istedin herlade ???
    senaryo dışında çekimler savaş sahneleri bilgisayarlı sahneler demek istedim..? Yanılıyormuyum ???
    .

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senaryo dışında çekimler savaş sahneleri bilgisayarlı sahneler demek istedim..? Yanılıyormuyum ???
    yok dogru , bu bütçede bu tarz bir CGI platformu ile yapılan en iyi film.Ama zaten bir tane bu var başkada yok o yüzden evet en iyi diyebiliriz
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)