Anadoluya yokmu bişeyler :D
Printable View
Anadoluya yokmu bişeyler :D
Alper reis nerdesin millet senden tahmin bekliyor
Bayrampaşada pek bişey yok.Başakşehirdede tık yoktu sabah.Bi bizmi nasiplenemiycez beyaz manzaradan ya.
bmw yerinden kımıldamıyor 4 mevsim lastikleri 2.5 mm dişlerle sabah 3 cm kar olan otoparkdan çıkmam yarım saat sürdü, dsc açıkken hele lastik dönmüyor bile, dsc yi kapatıp sol ayak freniyle biraz biraz hareket ediyor.
captiva süper 265/55 R18 yeni lastiklerimle her yer çıkarım, şimdiye kadar sorun yok
4wd rules :D
İzmir alsancakta suan kar atistirmaya basladi :D
gece kar yağarmı sizce haberler ne diyor ? Evim rampada eğer yagıcaksa aracı aşagıda bırakıcam , bu sabah kayarak çok zor indim az daha vuruyordum yağmayacaksada aksam o rampayı poşetlerle vs araçsız çıkmak hele bu karda ölüm mk :D
Yarın ve cuma bile kar yağışlı gösteriyor meteorolojide..
Akşam saatlerinde kar yağışının kuvvetlenmesi ve 38 saat aralıksız yağması bekleniyormuş.
Maskonun içi iptal sabaha kadar yanla dur :D iş çıkışı görücez bakalım mahmutbeyde bizi nasıl bir sürpriz bekliyor :D
bu kar çoraplarından kullanan var mı ? pratik bir şeye benziyor ama gerçekten faydalı mıdır?
Anadoluya kurtköye akşam gece bişeyler yok mu yahu?Uzman arkdaşlara sesleniyorum :D
Son verilere baktım ve kısaca özet geçiyorum ; Bu sefer daha kuvvetli yağış var.İstanbul dışına kadar uzayabilir bu.çizgi gibi düşünün.ilk nasibi Avrupa yakası-Boğaz alıcak.ilçeler arasında çok büyük yağış farkı olabilir.bu etkinin altında kalacak yerler ciddi kar alır.ve ağır hareket eden bir sistem olarak gözüküyor şu an.Geceye doğru oluşum başlayabilir.okulların tatili söz konusu olabilir.Gece başlarsa sabaha karşı anadolu yakası nasibini alır.nereye kadar uzanır dersek İzmit'e kadar uzanabilir bu çizgi.Geceye doğru değilde 1-2 saat geç girerse sabah trafik felç olur.tedbirlerinizi alın derim :) Gökgürültü şimşek olayı bu sistemde de var ayrıca.Bu arada Bursalı arkadaşlarımda nasibini alıcak inş.Bursa içerisinde bazı bölgeler arasında yağış farkı olabilir yine.Bu sistemin altında kalan ilçelerin hepsi ciddi kar alıcak.
Edit : İstanbulda yüksek kesimler kar rekorunu kırabilir.sanırsam en son 2004-2005te rekor kırmıştınız.
Saat 4 de kayışdağından çıktım biraz önce büyükçekmeceye geldim . Yollar çok rahattı mahmutbeye kadar , mahmutbeyde çok yoğun tipi vardı millet 10-20 km hızla giderek kitliyor yolu yoksa trafik oluşturcak durum yoktu . Ek olarak anayollar açık diye yaz lastiğiyle yola çıkmayın lütfen , aniden tipi bastırmasıyla temde bile yollar kar ile kaplanıyor.
Ömrümde İlk Defa Gök Gürleyip Yağmur Bastırdığını Gördüm İlginç Geldi.
GSİ CLUB yazıların sonunu atın birer 5lik daha iyi göreyime bağlıcan diye bekliyorm :) maşallah bayağa iyi tahmin yürttün gök gürültüsüne kadar tutturdun
istanbul'a anadolu yakasına akşam birşeyler varmı
var var sıcak cephe geçerken alırsınız bir şeyler :D beklemede kalın.
Avrupa yakasına yağış gece girerse sabaha orası ciddi kar alıcak.her şey avrupaya girdği saate bağlı.
hahaha :D bayadır uğraşıyordum ama böyle forumlarda yazmıyordum önceden :) birike birike bir takım bilgiler oluştuğu için görmekte kolaylaşıyor benim için :)
anadolu yakasinda banko aksiyon olur aksam. atsehir civarlardindayiz yagarsa istanbul parka geceriz herhalde.
Kar marmaraya yagıyor soğukluğu egeye vuruyor gunluk guneslık hava arkadasımın Balık cıftlıgınde 2 ton a yakın balık ölmüş dun gece :S
Valla Denizli'de dün bi 1 saat kadar yağdı.. Sonrası fena halde bi soğuk.. Şu an ciddi anlamda kesiyo dışarısı.. Yağsın bizde eğlenelim ulaan :)
antalyada acayıp rüzgar ve soguk var işten eve zor geldım yürüyerek
ya sımdı kar lastiklerını depodan cıkarımmi cuma heryer gunes olacaksa usenıyorum arabayı kullanmıcam:)
ben iyisimi depoya iniyimde kar paletlerini takıyım ceylanıma :D rekor bizim işimiz :D