bugun yagmaya baslayan 2-3 gün önceki kıvamındamı olacak yılbasındaki gibi ikisidende azmı :D
Printable View
bugun yagmaya baslayan 2-3 gün önceki kıvamındamı olacak yılbasındaki gibi ikisidende azmı :D
İStanbul v.b 2-3 gündüz bakmadım modellere.. h.sonu bakacağım muhtemel.. İStanbul şu an 2.seviye dediğimiz soğuğu yaşıyor zaten.. Biraz yorulduk dinlenmek lazım :D
Bostancı'da bi b.ok yok yine..
Emir yarin ve pazar gunu ist avrupa yakasi ne olur ? Sinava giderken arabayi cikarip cikarmamakta kararsizim ne.diyorsun?
Ankara ne olacak var mi bilen?
Atasehir civari en az 15 cm ortu olusur saliya ladar yagis devam eder, bu gece pazar gun boyu tavan yapar. Pazartesi de yagis olur sali azalir ve biter. Birdahaki sistem subatim ilk haftasi civari sinyal veriyor ama netlesen birsey yok. Efsanelesecek degerler belirsiz subat icin ama illaki guclu bir sistem gelecek. Emirin de dedigi gibi bu yagis tatmin edecek bu gece yagar yarin sabah ortu olusur 2 gun surekli yagis olur ara ara ufak aralar vererek.
Tesekkur ederim Combo'ma cevap verdiginiz icin...
Mike gordun mu,bir cok İstanbul hava meraklisi cevap aldik. Operim pisiklet gizlerinden! :)
Bakirkoy bahcelievler zeytinburnu kar durumu nedir arabayla gitsek mi kar yagiyor ama sanki yagmur yerler islak sadece
arkadaşlar bu gece kar yağışı istanbulda etkili olacak mı? durum ne? yarın ne olacak? birisi bilgi verebilir mi :D ona göre içeceğim
Motosikletle e-5 i cok rahat gectim hava da yol da temizdi.
Şubat başı gibi bu soğuk döngünün mola vermesi lazım.. Yaz için iç açıcı görüntü yok çünkü.. 3.büyük darbenin gecikmesi gerek.. maalesef bu sefer biraz ısı lazım diyorum..
Avcılar temiz. Bi sıkıntı yok ama ciddi soğuk
bursa uludağ yolu felaket...
Yarın sabah şehir dışından gelen misafirimi karşılamak için dudulluya gideceğim. Emir, yarın sabah 4 gibi kar ne durumda olur ?
Bu soğukta kar yağmaz derlerdi büyükler hava biraz yumuşamalı bencede arabayla gidicem :D:D
Ankara için bi süre, yağarsa göstermelik yağar, geri kalan kısımda meşur ayaz var diyosun emir. Yine bekçi .. Gibi büzüşecez desene :D
Emir abi bizim Denizliye bisi demedin ya sistem olmadi bizde soğuk var güneş var kar yok be abi
Emir abi 25 ocak pazartesi sabah 04.00 te Balikesir den Izmir e gidecegim. Yagis durumu nasil olur ?
Pazartesi sabahi konya - ankara - bolu istikameti ne olur babacanlarim? :) istikamet konyadan istanbula
Araba alip gelicemde
Yarın sabah antep-bursa yolculugu var hakkımızda hayırlısı :)
fark etim valla :D sustum içiyorum zaten
buzlanma ve kar olur tedbiri al :)
öyle gözüküyor ama ankarayı seviyorum ya kesintisiz 24 saat yağış alıp,1 ay yerden kalkmayan kar var.. balgat tarafları iyidir inşallah.. yarın aöf m-a-l-u-m :D
ciddi kar alma potansiyeli çok yüksek.. ay başı temiz ama 4 şubat gibi sıkıntı yine..
Tahmini en kolay il ama en yoran ilde İstanbul yalan yok :) Her ilçesi farklı karakterlerde ve yağış olarakta farklı.. kolay ama çeşit çok :)
81 ilide tek tek inceleyecek vaktim yok maalesef.genel açıklamaları takip edip kendinize fikir edinmenizi tavsiye ederim.ay sonuna kadar iç kesimlere bir şey yok.
kar olur,tedbir alın.
Bolu harici sıkıntı olmaz..
http://www.cpc.ncep.noaa.gov/product...x/ao.sprd2.gif
bana göre veriler güzel..AO ay sonu pozitife çıkıyor ve yüksek basınç sıcaklık getiriyor bize.. Kimse sızlamasın ama bu gerekli.İyi bir soğuk istiyorsanız önce kavrulmanız gerek.Tabi kavrulmayacağız ama güneşli hafif ayazlı günler olacak.ve kısa sürede şubat başında ao negatife düşüyor.Bu da önce avrupaya inen sistem demek.Bakalım devamında nötr çıkış olmadığı için bize sistem var diyemeyiz.. Şimdilik kısa vade devam..
Ins cok yagarda aof iptal olur. Yoksa tek uyku gunumuz pazar günü kiz arkadas fatihi olucaz okullarda :(
Istanbulda kar 10 dkda dahi 20 cm olsa o yolllar aciliyor, tuzlaniyor.
2 sezondur yaz lastigiyle gunluk hayatima devam ediyorum kar ne kadar fazla olursa olsun, yollar hep acik, hep tuzlu, buzlanma riskide olmadigi icin(hava hep 0+) sikinti olmuyor.
Ankara, en fazla kar yagdi, ölduk, bittik. yollar kapali, adim atilmiyor denildi forumda.
Emekte tuzlama, Kureme yoktu. (Belediye calismiyor net olarak) karin uzerinde istanbul yoluna baglandim, bolu dahil her yer acikti, 4 saatte istanbula geldim.
Emir cok iyi hava durumu eksik tahmin ediyorsun aslinda bildiriyorsun demek daha dogru ama yol durumunda biraz mukemeliyetcisin :)
Bana arabayi birak otobusle gel demistin.
26 ocak salı istanbul-balıkesir
28 ocak perşembe balıkesir-bodrum
telef olur muyuz? :)
biraz sizin şansınız v.b durumu olmuş.Öncelikle tahmin oldugunu herkes biliyor ve o derece güveniyorlar bana veya başkasına.. Ben yalan değil 40'tan farklı veriyi analiz ediyorum bunun 39u kar veriyorsa o yola ben burda uyarı çakarım.Ankara veya istanbul olsun yağış 2m rakım farkında bile çok oynar.Bilenler bilir cankurtaran diye mevki vardır sen orda modelde 2cm kar görürsün orası 1 metre olur.İşte bu durumda elimde kamera v.b olmadığına göre ortalama konuşurum.Senin şansın yalver gitmiş,senin adına sevindim.. Belediye olarakta istanbul ankarayı 10a katlar zaten.. 1 gün öncesindne tatil veren v.b bi belediye.. Hedefim her zaman mükemmeliyetçi olmak zaten ki çıta yükselsin öğrenme dağarcığı artsın.
Bostancı hala tertemiz, kupkuru.. Kaçta başlayacak yağış, nöbette bekliyoruz resmen