blackberry play book 32 gb tablet almıştım aldığıma bin pişmanım ne uygulama desteği var ne güncellemesi şu an kızımın oyuncağı olarak kullanıyorum.
![]()
blackberry play book 32 gb tablet almıştım aldığıma bin pişmanım ne uygulama desteği var ne güncellemesi şu an kızımın oyuncağı olarak kullanıyorum.
![]()
Ip5s aldım çok memnunum. Ara sıra parmak izi okumada sıkıntı yapıyor fakat genel itibariyle iyi.
Eski aracım Accent Admire vardı 1.6 benzinli. Çok giderdi çok yakardı. Sıfır sorun çıkarttı. Kaportası çok kötüydü.
New Balance - 410 serisi > Çok memnunum nb dan. Koku vs. gibi bi sorunum da yok.
Nike - Mandara Bot > 2 yıl önce falan almıştım heralde. Ondan da gayet memnunum. 2 gün önce bağcık koptu sadece
Tommy Hilfiger Samson 5B > 1 ay kadar oluyor alalı, daha 1-2 kere giydim. Havalar düzelsin test edicem bakalım
![]()
İpad 3
Cihazin anasini aglattim ustunde cekirdek citledim cay icin tepsi olarak kullandim azicik koruyayim dedim 5 liraya kilif aldim o gun arabanin ustunde unuttun bagaja dusup yere uctugunu aynadan fark ettim yine ciziksiz calisiyordu
1 yildir camin kosesi catlak hala catir catir calisiyo hatta suan kendisinden mesaj atiyorum
Cok cok cok memnunum
Vw polo 9n 1.4
Hic acimadim her parlak asfaltta el freni cektim
Cok kesiciye girdim yakiti disinda en ufak sorun cikarmadi memnundum
Leon 2.0 tfsi
Espsini cok calistirdim cok gazladim cok downshift yaptim hic sorun cikarmadi
Cok memnunum
E93 320d
Performans disinda cok cok cok cok memnunum
HTC desire 500 aldım 1 ay önce. Çok memnunum, yalnız şu sıralar batarya şarj almadığından teleservice'de beklemekte![]()
İpad 2 wifi 16 gb
çok memnunum ne bi donma ne bir sorun bataryada denildiği gibi 10 saate yakın gidiyor. Bilgisayara gerek kalmadı.
Ayakkabılardan başlıyım bende baya gördüm
Memnun kaldıklarım
Adidas All Black serisi superstar ve şimdiki adıyla porsche desing olan modeli kullandım kaç yıl giydiğimi bilmiyorum çok aşırı derecede rahattı sokakta sanki çorapla yürüyomuş gibi his vardı içimde
Adidas neo tarçın rengi bot aldım olamaz böyle bişey 19 saat ayağımdan çıkarmadım gram yormadı beni temizlemek çok kolay yağmur kar suyu banamısın demiyo
Adidas mont aldım 2 tane biri abimde biri bende kaz tüyünden böyle bi mont olamaz fiyatı tuzlu ama ömürlük abim 7 yıldır giyiyo askıya tak mağazaya as sıfır zannedersiniz o derece ne rüzgar işliyo ne bişey kışın önümü açıyorum sıcak oluyo diye
New Balance 420 hediye geldi cidden adidas kadar rahat spor salonunda kullandım çok memnunum temizlemekte kolay yine olsa yine alırım
Tiger - yok bana göre değil ayakkabının arkasında o sallanan şey uyuz ediyodu beni rahat değildi sanki tabanı ahşaptan gibiydi yırtıldıda kurtuldum bidaha almayı düşünmüyorum
Kesinlikle bidaha almıycağım ayakkabı markası nike !
Hele nike air mi bana uzak Allah'a yakın olsun görünüş çok güzel duruyodu yanında böyle parliament mavisi file falan uu dedim süper bişey alıyım hemen keşke demeseydim o file yırtıldı gitti tam ayağın kıvrıldığı yer güzelim ayakkabı çöp oldu 1 tane daha aldım nike tabanı koptu bildiğin kauçuk taban çıktı gitti götürdüm aldığım yere garantiye yolladılar kullanıcı hatası diye mesaj geldi ayakkabıyı almaya bile gitmedim ama ayakkabı hariç diğer malzemeleri kullanırım
bi kaç yıl önce almıştım cok acayip bir şekilde rahattı sanki hic yokmuş gibi ayakkabı o kadar marka kullandım bunun gibi hic biri rahat ettirmedi ayağımı şimdi yine bulsam aynı model alır 3-5 cift eve stok yaparım o derece yani![]()
*Ipad 4 retina var hiç bi sıkıntısı yok aşırı derece memnunum herkese tavsiye ederim.
*Samsung note 3 aldım gerçekten harika bi telefon ama şarjı her akıllı telefon gibi çabuk bitiyor.
*Greyder Timberlabd serisi bat aldım görüntü harika ama bot ayağımı soğuk havalarda hiç sıcak tutmuyor tavsiye etmem.
*Nike Fitsoule serisi ayakkabı aldım gerçekten harika saatlerce yürüsem bile yormuyor pamuk gibi ayakkabı.
*Asus k52j model laptop aldım hersey harika ama acayip ısınıyor yani elimi fanın önüne 10 sn koyunca elim yanıp tutusacakmis gibi oluyo tavsiye etmem.
*Canon 550d aldım iyikide almışım çok çok memnunum hala sıfır var mı bilmiyorum ama varsa alın derim
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Lg optimus g Pro almadan once cok araştırmıştım acaip memnunum
Canon 650 D taş gibi prof makineye geçiş için mükemmel
Elleme Sekelesin...
Ipad 4 retina... Gece gunduz heryerde elimde her isimi ipad de yapiyorum sarji o bu herseyi ile
asiri memnunum.
Puma'nın Ferrari serisini kullanan var mı aranızda eğer varsa nasıl rahat mı koku terleme vs. sıkıntısı var mı ??
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
puma'nın ferrari serisini kullandım. şu an mercedes serisini kullanıyorum. her ikisi de harika, çok memnun kaldım.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Buna şaşırdım.Ben de k52jc kullanıyordum (bozdum ama olsun
). Bende hiç ısınma problemi olmuyordu ama ekran kartı bazen yetersiz geliyordu.
Neyse, genel olarak memnundum ama asus k52jc laptopumdan.
Canon powershot sx150IS kullanıyorum, fiyat olarak ve bir kompakt makineye göre gayet kullanışlı. Özellikle zoom'unu beğeniyorum.![]()
lenovo y510p çift ekran kartlı modeli aldım iki ay olmadı heralde henüz,çok çok memnunum. alırken ram i 16 yaparım diyodum ama henüz ihtiyaç hissetmedim..
Razer Naga Epic
Ürün güzel falan ama malesef parasını hak etmiyor. 398 TL ye almıstım, şarjı çok az gidiyor, sürekli kablo ile oynamak gerekiyor. Çok kirleniyor ve yandaki numeratik tuş takımı çok pratik değil. Tavsiye edilmez,bunun yerine Razer Mamba tavsiye edilir.
Logitech G19 Klavye
Aslında tam bir "tech gadget" fakat eminim ki birçok insan benim gibi özelliklerinin %70 ini kullanmayacaktır. Klavye dünyasının hala amiral gemisi sayılan bü ürün yaklaşık 400 TL civarında. Küçük renkli bir LCD ekranı olması dolayısı ile birçok kişinin ilgisini çekiyor. Bu ekranda oyun sırasında (oyun destekliyor ise) oyuna ait bilgiler gösteriliyor. Örneğin League of Legends'da karakter status ekranı oluyor, STR,DEX,ARMOR gibi öğeleri, saniyede kaç altın kazandığınızı,kaç kill,kaç death falan hepsini görebiliyorsunuz. Battlefield'da harita oluyor, bazı oyunlarda da birden fazla işlevi var. Örneğin Star Wars Old Republic'de üst imleç inventory,sağ imleç stat ekranı,sol imleç harita,aşağı olan da farklı bilgileri gösteren birkaç ekran haline geliyor. Oyun dışında Mail sayacı, saat, kronometre, Youtube player (youtube linkini kopyaladıgınızda otomatik olarak ekranda videoyu izleyebiliyorsunuz, böylece youtube.com'a girmek zorunda kalmıyorsunuz), Webcam viewer, veya fotoğraf galerisi, CPU ve RAM göstergesi, Media player gibi birçok işlevi bir araya getirebiliyor. Benim en sık kullandıgım özellik RSS reader; bu özellik ile 15 sn de bir yeni haberler klavyenizin ekranında başlık olarak görünüyor, OK tusuna bastıgınızda da ilgili haberin oldugu site acılıyor.
Klavye 32 tuşa kadar aynı anda input alabiliyor, bu aynı anda 32 karakterin de PC tarafından işleneceği anlamına gelmese de, birçok sıradan klavyenin aksine hiçbir oyunda kombo yaparken takılmıyor. Mesela NFS oyununda sağa dönerken aynı anda el freni çekip, bir yandan Nos basıp bir yandan da arka kameraya geçtiğinizde birçok klavye sağa dönme işlemini bırakır mesela..
Bunun dışında da arka plan aydınlatmasının 16 milyon renk olması diğer klavyelere göre br avantaj.
Kısayol medya tusları,ses acıp kapama tekerleği, macro tusları (her ne kadar hiç kullanmamıs olsam da) ile gerçekten harika bir klavye.
Artıları :
(+) Çok güzel tasarım
(+) Kaliteli malzeme
(+) Multi key input
(+) Media tuşları
(+) Rengi ayarlanabilir arka aydınlatma
(+) Oyunlara göre profil ataması
(+) Ram ve CPU göstergesi
(+) LCD göstergesi 3.parti yazılımlar ile farklı hale getirilebiliyor
Eksileri
(-) Büyük ve oldukça yer kaplıyor
(-) Prize ihtiyaç duyması
(-) Sistemin kaynaklarından yiyor oluşu - yavaş sistemlerde sorun olabilir
(-) Pahalı fiyatı
(-) Türkçe satılıyor mu bilmiyorum ama ben alırken TRQWERTY yoktu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)