User Tag List

Sayfa 6/18 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
327 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: DOĞUŞ OTO (vw) işin hokunu çıkarttı

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

TOYOTA yı aradım, fiyat verdi süper, (haa vw kuruş indirmediği gibi stepneyi bile sana satıyor ak) teslim ne zaman dedim 3 ay mı? yok dedi 3 gün.... buyur....

toyotanın ne fanıyım ne seveni ne de çalışanı.. gidin sorun, golf alacağına Auris alın abi, auris 1.33 Comfort bana verilen fiyat 36,500
    çalıştığım şirkete bizde bu hafta auris alıcaz 1,33 comfort bize 35 bin küsür bi rakam verdiler
    tabi ya ...

TechTurkey Ogedov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yav yemeyin adamı. Yok satarak premium hissettiriyormuşmuş... Bu da doğuşun pazarlama başarısıymış... Filo aracı cetta mı prömüyum? Focus neyse cetta da o... Hatta cetta artık avrupa'da bile üretilmiyor... Neyin prömüyumundan bahsediyoruz? Meksika'nın mı?

Diğer taraftan filo satışlarına odaklanmışmış... Filo bu. Yarın başka firmayla daha uygun fiyata anlaşır, ortada kalır doğuş. Hiçbir marka benim arabam filo aracı olsun diye pazar stratejisi belirlemez. Hele hele bunu dünya çapında uygulanacak bir stratejiye hiç dönüştüremez... O zaman nerde kaldı müşteri sadakati? Nerde kaldı marka değeri? Hoş, TR'de doğuş VW alana arabası gelene kadar doğuş grubunda zorunlu hizmet şartı koysa yine kaybetmez marka değerini ya... Yine kuyruklar oluşur boş plazaların önünde... Öyle de bi tabu... Meğer millet alman meraklısıymış da mercedes, bmw kesmiyormuş... Şükür VW yetişti. Şahenk sen çok yaşa...
    ben premium araç olduğu için yazmadım bunu doğuş marka değeri yükseltmek adına bmw merc. audi gibi firmaların satış taktiğini uyguladı başarılı oldu dedim. yanlış anlaşılmış olabilir. Çocuk muhabbeti filan yazılmış anamın karnındayken otomobil işindeydik hangi araba premium hangi araba değil biliyorum.
    Doğuşun stratejisi premium firmaların stratejisidir bunu anlatmaya çalışıyorum. bu konu da başarılı olduğunu bu kadar bekleme süresine rağmen yaptığı satış rakamlarından anlayabiliyoruz.
    filo konusuna gelince hiçbir firma filoya araba vermeyi istemez kolay kolay çünkü satıştan,satış sonrasına kadar her anlamda filo şirketlerine çok yüksek iskontolar vermek zorunda kalırsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha çok kar ettiği araba yerine az kar ettiği arabayı satmak istemiyor. Her araba ellerinde mevcut ama sen ısrarla kar etmediği modeli istersen tabiki sana bekle der yok ben sabırsızım dersen o zamanda daha çok kar ettiği arabayı alırsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kasım ayı gibi polo almak için gittik. 3 ay sonra gelicekmiş araçlar ama ne renk ne donanım seçebiliyormuşuz ne renk denk gelirse oymuş falan filan dediler. dünya para vericeksin bide üstüne bunları çekiceksin.

Almanci Tane-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    opc durumu ıstısna opc eskıdıgı ıcın oluyor bu durumda ızmırdede var arac su an almaya nıyetlendıgım 2008 yılında en az4 ay sure vermıslerdı ok dedım almaya gıttım sure belırsız dedıler almadım aslında en kotu durum prestij araclarından bıle getırmıyor fırmalar opc mesala getır 2 adet dursun ıllakı satılır 207 rc peugeot getıriyordu mesala dırek aldım
    evet o zamanlar cok uzundu bende 2008 de bertoneden sonra opc alacaktim gelis süresi belirsizdi typer aldim ama sonra yine 2008 de opc arkadasim aldi ama o da nerdeyse 3 ay beklemisti
    ama size katiliyorum getirseler o zamanlar simdi de dahil 3 er tane s2000, typer, opc, rc, polo gti ve rocco nasil satiliyor hemen
    always AT by AT

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı astracoupe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet o zamanlar cok uzundu bende 2008 de bertoneden sonra opc alacaktim gelis süresi belirsizdi typer aldim ama sonra yine 2008 de opc arkadasim aldi ama o da nerdeyse 3 ay beklemisti
    ama size katiliyorum getirseler o zamanlar simdi de dahil 3 er tane s2000, typer, opc, rc, polo gti ve rocco nasil satiliyor hemen
    abi sende baya beklemiştin typri dimi

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sanctuary35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kasım ayı gibi polo almak için gittik. 3 ay sonra gelicekmiş araçlar ama ne renk ne donanım seçebiliyormuşuz ne renk denk gelirse oymuş falan filan dediler. dünya para vericeksin bide üstüne bunları çekiceksin.
    inanılmaz bir durum ya akıl almıyor.
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi sende baya beklemiştin typri dimi
    sorma tafocum haziranda siparis edip ekimde teslim almistim ve o yaz benim icin zaten hic gecmemisti
    always AT by AT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorma tafocum haziranda siparis edip ekimde teslim almistim ve o yaz benim icin zaten hic gecmemisti
    haha bide showrom da tuttular izin aldılarmı sendne onun icin

FB10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vw sahibi olmadım ama şöyle bir durum var markaya talep çok ve doğal olarak markada buna göre tavır takınıyor evet showroomlar'da ilgisizlik var ama bizde belli başlı araçlara hayranlık hastalık olduğu sürece daha çok devam eder bu şikayetlerimiz malesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haha bide showrom da tuttular izin aldılarmı sendne onun icin
    haha dogru bak ben onu unutmustum bile ne izni ben onu varya caglardan ögrenmistim resimleri showroomda cekip typerin icinde caglar direksiyona gecmis bana süpriz yapmisti
    always AT by AT

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav yemeyin adamı. Yok satarak premium hissettiriyormuşmuş... Bu da doğuşun pazarlama başarısıymış... Filo aracı cetta mı prömüyum? Focus neyse cetta da o... Hatta cetta artık avrupa'da bile üretilmiyor... Neyin prömüyumundan bahsediyoruz? Meksika'nın mı?

Diğer taraftan filo satışlarına odaklanmışmış... Filo bu. Yarın başka firmayla daha uygun fiyata anlaşır, ortada kalır doğuş. Hiçbir marka benim arabam filo aracı olsun diye pazar stratejisi belirlemez. Hele hele bunu dünya çapında uygulanacak bir stratejiye hiç dönüştüremez... O zaman nerde kaldı müşteri sadakati? Nerde kaldı marka değeri? Hoş, TR'de doğuş VW alana arabası gelene kadar doğuş grubunda zorunlu hizmet şartı koysa yine kaybetmez marka değerini ya... Yine kuyruklar oluşur boş plazaların önünde... Öyle de bi tabu... Meğer millet alman meraklısıymış da mercedes, bmw kesmiyormuş... Şükür VW yetişti. Şahenk sen çok yaşa...
    Ben herkesin derdini anladım da senin problemini bir türlü çözemedim. Vw sana özel araba tasarlasa yine yaranamaz herhalde. Ferit Şahenkle asker arkadaşın sanırım. Sana kazık mı attı sorun nedir ? Yaran mı var biraz bahsetsene ?
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haha dogru bak ben onu unutmustum bile ne izni ben onu varya caglardan ögrenmistim resimleri showroomda cekip typerin icinde caglar direksiyona gecmis bana süpriz yapmisti
    ahaha beraber gördük abi biz onu içine falan bindik test sürüşü yapıcaktık izin vermedilr araba arkadasımızın dedik

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiyede bir malı en iyi şekilde satmak istiyorsan YOK satacaksın.
    Malı istediği gibi stoklar gelen müşteri ile ilgilenmez bizim size değil sizin bize ihtiyacınız var imajı verilir.
    Alınan kaporalardan bile para kazanır.
    Kimse kusura bakmasın da 3 ay 5 ay bekleyen hala daha talep eden olursa grupça düdüklenmeyi haketmişler demektir.
    ikinci unsur sahibinden satış sitelerindeki araçları alıp daha fazla paralara satmak isteyenler aslında kendi ve diğer insanların imkanlarını baltaladıklarının farkında değiller.

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben herkesin derdini anladım da senin problemini bir türlü çözemedim. Vw sana özel araba tasarlasa yine yaranamaz herhalde. Ferit Şahenkle asker arkadaşın sanırım. Sana kazık mı attı sorun nedir ? Yaran mı var biraz bahsetsene ?
    Ne diyorsun koçum sen? Yararım şimdi seni, o zaman görürsün yaranın büyüğünü.

Sen mahallede çükünü sallayarak dolaşırken biz otomotiv sektöründe abilerimizin, büyüklerimizin yanında yetişiyorduk. Sen daha ehliyet almamışken bölge bölge satış stratejilerini konuşuyorduk. Senin gibi kıçıkırık bir VW sahibi olunca doğuş taraftarı kesilenleri, bindiği arabayı uzay mekiği olarak görenleri de çok gördük bu yolda. Ama yürüdük, senin gibilerini gördükçe yeri geldi süzdük, yeri geldi üstüne basıp ezdik.

Çok şükür, Şahenk'le bir ticaretim olmadı. Olmaz da. Asker arkadaşı da değilim. Ama gördüğüm kadarıyla senin epey sıkı fıkı ilişkilerin var. Allah arttırsın, ne deyim.

Daha marka pazar stratejileri hakkında en ufak fikre bile sahip değilken gelmişsin burada sağa sola sataşıyorsun. Varsa bildiğin söyle, dinleyelim. Varsa yazdıklarımıza bir itirazın yaz fikrini adam sayalım, cevap yazalım. Yok, saldıracaksan sağa sola, bizim de dişimiz var, göstermekten çekinmeyiz.

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne diyorsun koçum sen? Yararım şimdi seni, o zaman görürsün yaranın büyüğünü.

Sen mahallede çükünü sallayarak dolaşırken biz otomotiv sektöründe abilerimizin, büyüklerimizin yanında yetişiyorduk. Sen daha ehliyet almamışken bölge bölge satış stratejilerini konuşuyorduk. Senin gibi kıçıkırık bir VW sahibi olunca doğuş taraftarı kesilenleri, bindiği arabayı uzay mekiği olarak görenleri de çok gördük bu yolda. Ama yürüdük, senin gibilerini gördükçe yeri geldi süzdük, yeri geldi üstüne basıp ezdik.

Çok şükür, Şahenk'le bir ticaretim olmadı. Olmaz da. Asker arkadaşı da değilim. Ama gördüğüm kadarıyla senin epey sıkı fıkı ilişkilerin var. Allah arttırsın, ne deyim.

Daha marka pazar stratejileri hakkında en ufak fikre bile sahip değilken gelmişsin burada sağa sola sataşıyorsun. Varsa bildiğin söyle, dinleyelim. Varsa yazdıklarımıza bir itirazın yaz fikrini adam sayalım, cevap yazalım. Yok, saldıracaksan sağa sola, bizim de dişimiz var, göstermekten çekinmeyiz.
    Çok güzel saygılı efendi bir kişiliğiniz var maşallah.Klavye başından belli oluyor. Baya belli oluyor ticaretle uğraştığınız. Doğuşu savunmuyorum size. Ben bir kaç konuda gördüm volkswagenden yana bir memnuniyetsizliğiniz var. Sorun nedir diyorum. Kıçıkırık değil 1994 den beri vw bayiisiyiz. 6 yaşından beri yazları işyerlerinde gezerek büyüdük. Az çok neyin ne olduğunu biliyoruz.
    Birinci sayfada ve bundan 2 önceki mesajımda ufak tefek şeylerden bahsettim. Doğuşun bu olaydaki payı müşterileri diğer modellere ve yan markalara yönlendirmek. Çünkü stoklar bu işin başında ki şeflerin lüzumsuz araba stoklamasından ileri geliyor ve inanın stoklar deyim yerindeyse kakılı.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok güzel saygılı efendi bir kişiliğiniz var maşallah.Klavye başından belli oluyor. Baya belli oluyor ticaretle uğraştığınız. Doğuşu savunmuyorum size. Ben bir kaç konuda gördüm volkswagenden yana bir memnuniyetsizliğiniz var. Sorun nedir diyorum.
    Benim sorunum doğuşla veya VW ile değil. Benim gözümde Ford da markadır, VW de... Benim sorunum VW'nin VW'ye tapan bilinçsiz, ama kendini prof zanneden, VW haricinde hiçbir markanın parasını haketmediğini düşünen ve kendinin en doğru kararı verip bir VW sahibi olduğu ayetine inanan, VW'ye veya Doğuş'a en ufak eleştiri geldiğinde taarruza geçen müşteri kitlesi ile. Ki buna sen de dahilsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahaha beraber gördük abi biz onu içine falan bindik test sürüşü yapıcaktık izin vermedilr araba arkadasımızın dedik
    haha tafocum siz neyse test sürüsü yapsaniz ne olacak sizden kiymetli mi ama ben geldigi gün sehir disindaydim gidemedim ertesi gün gitmistim bir baktim arac showroomda herkes basina toplanmis o ayda auto show fuari vardi denizlide fuardan sonra teslim edelim diye sormazlar mi bende 4 aydir bekliyorum dedim birakin fuari bir gece daha bekleyemem diyip ayni gün teslim aldim araci
    always AT by AT

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim sorunum doğuşla veya VW ile değil. Benim gözümde Ford da markadır, VW de... Benim sorunum VW'nin VW'ye tapan bilinçsiz, ama kendini prof zanneden, VW haricinde hiçbir markanın parasını haketmediğini düşünen ve kendinin en doğru kararı verip bir VW sahibi olduğu ayetine inanan, VW'ye veya Doğuş'a en ufak eleştiri geldiğinde taarruza geçen müşteri kitlesi ile. Ki buna sen de dahilsin.
    ben de dicektim arkadaş bayi veya çalışandır diye.. öyleymiş.
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)