User Tag List

Sayfa 15/18 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
327 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: DOĞUŞ OTO (vw) işin hokunu çıkarttı

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu satış politikasının kasti olarak yürütüldüğünü düşünüyorum.

Yoksa fabrika yetişemiyor falan filan bunlar komik geliyor bana.

Bir ürüne ulaşılmasını ne kadar zorlaştırırsan popüler oluyor bu memlekette...

50binlere alınıp 65binlere satılan jettalar görüyoruz, duyuyoruz...Şaka gibi...

Yine sciroccolar pololar, birçok örneği mevcut bu durumun...

Doğuş'un üstünden ekmek yiyen çok kısacası biniyor biniyor daha pahalıya satıyor, millet de 10bin 15bin pahalıya bu arabaları alıyorsa diyecek birşey kalmıyor.

Kim salak kim enayı, kim çok zeki hepsi birbirine karışıyor.

Ben şahsi fikrim hiçbir arabayı öyle aylarca beklemem, hiçbir arabaya da sıfırından 10bin tl fazla para vermem.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Focus4171 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yüksek teknoloji olarak ne kullanıyor? örnek verebilirmisin?
    Çok uzağa gitmeye gerek yok. Eşime vs. küçük sınıf,dizel, az yakan, otomatik bir araç lazım ve sattığımdada tak diye en az değer kaybıyla elden çıkarmam gereken...ne önerirsin? Yada ben orta dereceli performans düşkünü biriyim. Devir çevircem alt devirlerde yüksek güç alacam orta sınıf bir aile arabası? Yeri geldi bu kombinasyona yakıtı çok etkilemeyen bir otomatik şanzuman istedim? Yada çevreci olsun şehir içi yakıt tasarrufu start stop sağlayan C sınıf bir araba istedim. Kusura bakmayın bu seçeneklerde aklıma çok fazla kaliteli, çok fazla alternatif gelmedi.

Benim ne bir bayim var nede bir VW sahibiyim. Ne kulladığımızında bir önemi yok, saygı duymak lazım her ne olursa olsun. Adamlar yapmış arkadaşlar hakkını yememek lazım.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Focus4171 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok uzağa gitmeye gerek yok. Eşime vs. küçük sınıf, az yakan, otomatik bir araç lazım ve sattığımdada tak diye en az değer kaybıyla elden çıkarmam gereken...ne önerirsin? Yada ben orta dereceli performans düşkünü biriyim. Devir çevircem alt devirlerde yüksek güç alacam orta sınıf bir aile arabası? Yeri geldi bu kombinasyona yakıtı çok etkilemeyen bir otomatik şanzuman istedim? Yada çevreci olsun şehir içi yakıt tasarrufu start stop sağlayan C sınıf bir araba istedim. Kusura bakmayın bu seçeneklerde aklıma çok fazla kaliteli, çok fazla alternatif gelmedi.

Benim ne bir bayim var nede bir VW sahibiyim. Ne kulladığımızında bir önemi yok, saygı duymak lazım her ne olursa olsun. Adamlar yapmış arkadaşlar hakkını yememek lazım.

bu kadar fanatik olmamak lazım ayrıca

güç istiyorsan devir istiyorsan hangi motorundan bunu alıcaksın? tsilardanmı? insanların işte ne istekleri farklı farklı burada anlatılmak istenen vwnin ne olduğu değil doğuşun uyguladığı yanlış politika bulunmaz hint kumaşı gibi dolaşmaları
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vw ne zamandan beri kaliteli araba yapmaya başladı allah aşkına ya , konuyu acıldıgı gunden berı takip ediyorum bakalım kalite kelimesi kaç kere kullanılacak diyede ; yahu 2012 jetta baz versyon var komşuda biniyorum plastik aksam dandik , kapı içleri desen öyle , soyulma meselesine gelince 1 sene sonra görürüm ben o direksyonu alman arabalarının 'merc , bmw ' kalitesinin arkasına sığınmış bir markadır bence vw.ülkemizdeki cahil kesmin her alman arabasını uzay mekiği zanneden düşünce tipi yüzünden opel ve vw bu kadar tutuyo.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he bu arada o kapı içleri vs içler acısı jettanın, binmediğimiz araba değil giderim o paraya ikinci el e90 vs alırım araba gibi arabaya binerim
    körler sağırlar

mertk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Donanimhaberdeki vw fanatikleri vardi laf soyletmiyorlardi vosvosa vw si olan bukadar korumuyor aile ve arkadas cevremdede vw kullananlar var ama sikayetleri oldukca fazla olay kapinin ustune cikkip tepinerek vw saglamdir demek degil ,onemli olan mekaniktir diyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadar fanatik olmamak lazım ayrıca

güç istiyorsan devir istiyorsan hangi motorundan bunu alıcaksın? tsilardanmı? insanların işte ne istekleri farklı farklı burada anlatılmak istenen vwnin ne olduğu değil doğuşun uyguladığı yanlış politika bulunmaz hint kumaşı gibi dolaşmaları
    TSI DSG 'yi o sınıftaki tüm benzinli otomatiklere değişirim. Civic 1.6 125 otomatikde dahil Gerçi manueldede değişirim orası ayrı Asıl konu olan son satırların için eyvallah lafım yok Ama bu duruma kızıp VW'yi yermeye, hakkını yemeye gerek yok Bu arada 50. mesajımıda doldurmuş oldum bu sayede sağolun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğuşun yaptığı iş ayrı onda hem fikiriz sanırım

ama objektif olarak söyle şu an yaptığı çıkardığı arabalarla eski modeller birmi? bi golf3 çıktığında golf 4 çıktığında nasıldı? onlar kaliteliydi yeni otomobilleri plastik yığını, he bu diğer firmalar içinde geçerli
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende Vw kullanicisiyim ve Vw icin kesinlikle 2 3 ay beklemem hatta 1 hafta bile zor.Benim arabam 2000model belki yeni motorlari iyidir diyicem ama Turkiye forumlari ve uluslararasi forumlardan okudugum kadariyla benim gibi birsuru insan begenmiyo aracini hatta 2007 yada 2008 model kullanicisi adamin isyanini okurken oha oldum ki sikayetini nette bildirmeyen birsuru insan vardir.Ici kalitesiz kim ne derse desin orasi burasi oynuyo aracin, gecen hafta on koltuk bozuldu yerine oturmuyo bikac parcasi dagilmis, motordan bahsetmiyorum hic moralimi bozmasin diye.Direksiyon soyulmadi benim sasirdim duyunca nasi soyulmaz diye Kisacasi bundan sonra Vw almam, kimseyede tavsiye etmem.Birtek Beetle in dis gorunusune hastayim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğuşun yaptığı iş ayrı onda hem fikiriz sanırım

ama objektif olarak söyle şu an yaptığı çıkardığı arabalarla eski modeller birmi? bi golf3 çıktığında golf 4 çıktığında nasıldı? onlar kaliteliydi yeni otomobilleri plastik yığını, he bu diğer firmalar içinde geçerli
    Bak imzandaki yazı ne kadar anlamlı Alıntı yapabilir miyim Golf deme bana 3 defa denememe rağmen alamadım...4-5-6 kasa hepsini birer kez denedim olmadı 7.de İnşallah olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ehuehu alıntı yap ama emin ol hayran değilim vwye
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ehuehu alıntı yap ama emin ol hayran değilim vwye
    Yaptım sağolasın
    eleştiri gizli hayranlıktır.

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin beklentilerine VW modelleri uygunmuş, ne güzel. Ama benim ihtiyacımı karşılayan orta sınıf bir VW modeli yok. Ne yapalım şimdi?

Dizel dersen 1.6 dizeli daha yeni çıkardı ve 10 sene önce piyasaya sürülen Ford-PSA grubunun 1.6 dizel motorunun çıktılarını hala yakalayamıyor. İtalyan'ların icat ettiği, VW dışında her grubun kullandığı common-rail'i bile yıllarca kullanamadı. Sonunda diğer markaların dizel motorlarıyla başedemeyince mecbur kaldı, geçti common-rail'e... 1997'de italyanlar common-rail JTD kullanırken VW bırak pump-duse'yi mekanik distribütör pompa kullanıyordu. Diğer markalar düşük hacim dizel üzerine prof oldu. 1.3 Multijet başlı başına bir olay oldu. Ödül üstüne ödül aldı. Ve o kadar gelişti ki her segment arabaya uygulandı. VW ne yaptı? 1.9 TDI'ın bir silindirini kesti, al sana 1.4 TDI... Şimdi de 1.6 TDI'ın bir silindirini kesti, al sana 1.2 TDI...

Turbo benzinli küçük hacim motor yaptı, twin-şarj koydu, komprasör sorunlarından başını alamadı... Sonra komprasörü sıradan modellerden çıkardı, gücü 122 hp'ye düşürdü. Sayamayacağım kadar versiyonu oldu 1.4 TSI'ın... Her yıl yeni güç versiyonu çıktı. Neden? Diğer markalarda yok mu küçük hacim aşırı besleme? Onlar bu kadar sık düzeltme yapıyorlar mı? Onların çıktıları ne seviyede? Kıyasladın mı?

Otomatik şanzıman sorunlarını saymıyorum bile... Grubun premium markası Audi'de bile DSG problemleri aldı başını yürüdü. Şanzıman değiştiren değiştirene... Bir kısım müşteri de alıştı artık o teneke seslerine, öyle biniyor arabalarına...

Yani fanatikliği bırakalım. Objektif değerlendirmek lazım.

Diğer markaların tek eksiği son derece başarılı olan dizel motorlarına sorunsuz bir otomatik şanzıman ekleyememiş olmalarıdır. VW'nin en büyük avantajı da bu zaten; dizel+otomatik... Diğer markalar da son derece başarılı dizel motorlarına güzel birer otomatik şanzıman ekleyebilselerdi fanatikleri haricinde VW'ye kimse dönüp bakmazdı...
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

enes28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin beklentilerine VW modelleri uygunmuş, ne güzel. Ama benim ihtiyacımı karşılayan orta sınıf bir VW modeli yok. Ne yapalım şimdi?

Dizel dersen 1.6 dizeli daha yeni çıkardı ve 10 sene önce piyasaya sürülen Ford-PSA grubunun 1.6 dizel motorunun çıktılarını hala yakalayamıyor. İtalyan'ların icat ettiği, VW dışında her grubun kullandığı common-rail'i bile yıllarca kullanamadı. Sonunda diğer markaların dizel motorlarıyla başedemeyince mecbur kaldı, geçti common-rail'e... 1997'de italyanlar common-rail JTD kullanırken VW bırak pump-duse'yi mekanik distribütör pompa kullanıyordu. Diğer markalar düşük hacim dizel üzerine prof oldu. 1.3 Multijet başlı başına bir olay oldu. Ödül üstüne ödül aldı. Ve o kadar gelişti ki her segment arabaya uygulandı. VW ne yaptı? 1.9 TDI'ın bir silindirini kesti, al sana 1.4 TDI... Şimdi de 1.6 TDI'ın bir silindirini kesti, al sana 1.2 TDI...

Turbo benzinli küçük hacim motor yaptı, twin-şarj koydu, komprasör sorunlarından başını alamadı... Sonra komprasörü sıradan modellerden çıkardı, gücü 122 hp'ye düşürdü. Sayamayacağım kadar versiyonu oldu 1.4 TSI'ın... Her yıl yeni güç versiyonu çıktı. Neden? Diğer markalarda yok mu küçük hacim aşırı besleme? Onlar bu kadar sık düzeltme yapıyorlar mı? Onların çıktıları ne seviyede? Kıyasladın mı?

Otomatik şanzıman sorunlarını saymıyorum bile... Grubun premium markası Audi'de bile DSG problemleri aldı başını yürüdü. Şanzıman değiştiren değiştirene... Bir kısım müşteri de alıştı artık o teneke seslerine, öyle biniyor arabalarına...

Yani fanatikliği bırakalım. Objektif değerlendirmek lazım.

Diğer markaların tek eksiği son derece başarılı olan dizel motorlarına sorunsuz bir otomatik şanzıman ekleyememiş olmalarıdır. VW'nin en büyük avantajı da bu zaten; dizel+otomatik... Diğer markalar da son derece başarılı dizel motorlarına güzel birer otomatik şanzıman ekleyebilselerdi fanatikleri haricinde VW'ye kimse dönüp bakmazdı...
    Benzin geçmiş 4.50'yi, şehir trafiği olmuş örümcek ağı. Daha ne avantajı olacakki be abi

akif252
    Misafir
    kim ne derse desin ww toyotanın tırnagı bile olamaz...

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne volkswagenmis...

Bende Polo bakıyordum dizel tipi hoş , güzel ama kırmızı + DSG dedik 4ay dediler bende gidip auris aldım..iyikide ellerinde yokmuş , sayelerinde daha dolu bir araca biniyorum ve ici daha geniş..

d16y4
    Misafir
    Alıntı Eyüp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne volkswagenmis...

Bende Polo bakıyordum dizel tipi hoş , güzel ama kırmızı + DSG dedik 4ay dediler bende gidip auris aldım..iyikide ellerinde yokmuş , sayelerinde daha dolu bir araca biniyorum ve ici daha geniş..
    auris poloya 5 çeker iyi yapmışsın

ali_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ford,son yıllarda 1.6 tdci a adam akıllı bir otm. Sanziman koysaydı çok daha başarılı satış rakamları yakalamıştı.

Ben arac alırken o.b.k nin yukarıda bahsettigi gibi, dizel-otm vites düzgün bir model bulamadığım için Vw sectim.ha memnun muyum , memnunum orası ayrı.

Evet vw guvenlidir ( Yada en azidan ben öyle düşünüyorum,çok büyük bir kazadan burnum kanamadan çıktım Vw in icinden) , konforlu mudur, orasida göreceli fakat benim gözümde aylarca sıra beklenecek bir marka degil.
    ahmeti ben 3 boy geçiyorum ahmet aliye 2 boy geçiliyor ali veliyi 5 boy geçtiğine göre benim evo 8 im var

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ali_utku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ford,son yıllarda 1.6 tdci a adam akıllı bir otm. Sanziman koysaydı çok daha başarılı satış rakamları yakalamıştı.

Ben arac alırken o.b.k nin yukarıda bahsettigi gibi, dizel-otm vites düzgün bir model bulamadığım için Vw sectim.ha memnun muyum , memnunum orası ayrı.

Evet vw guvenlidir ( Yada en azidan ben öyle düşünüyorum,çok büyük bir kazadan burnum kanamadan çıktım Vw in icinden) , konforlu mudur, orasida göreceli fakat benim gözümde aylarca sıra beklenecek bir marka degil.
    powershift var. Kötü mü o şanzıman ?
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)