champixle bırakan arkadaşlara tavsiyemdir kesinlikle yakınından bile geçmeyin ben bıraktıktan tam 1 yıl sonra tekrar başladım malesef belli zaman sonra engel olamıyorsunuz içme isteğine o yüzden uzatılan sigaraları daima geri çevirin
Printable View
champixle bırakan arkadaşlara tavsiyemdir kesinlikle yakınından bile geçmeyin ben bıraktıktan tam 1 yıl sonra tekrar başladım malesef belli zaman sonra engel olamıyorsunuz içme isteğine o yüzden uzatılan sigaraları daima geri çevirin
Champix bırakmaya yardımcı.. Sigara uzatıldığında almamak ise senin iraden.
10. Ayıma girdim geçenlerde.. Yanımda sigara içiyorlar, canım çekiyor ama 1 sigaranın tekrar başlamak olduğunu bildiğimden içmiyorum. Hatta 1-2 defa flört ettiğim hatunun sigarasını ben yaktım ağzımda ama o kadar.. İçmedim o sigarayı...
1 tane içeyim ne olacak diye yaktın sanırım.. Geçmiş olsun, tekrardan champixle bırakabilirsin herhalde..
Aynı ofiste 4 kişi aynı zamanda champixle bıraktık hepsi 2 şer kutu kullandı ben tek kutu kullandım. 3 ü de 1 ay kadar önce başladı ben elimi bile sürmedim. Ara sıra aklıma geldiği oluyor ama çokda aşırı bi istek değil. Tamamen istemenle alakalı.
Ben hem cok icki icen biriyim, ve icki olmadiktan sonra fazla sigara cekmio canim , Ama nikotin bandi denedim, sakizla beraber, Isime yaramadi... hele su yemek sonrasi canim nasi cekio asiri sinirli oluyorum herkese bulasiyorum, herkesle kavga ediorm, Spor umdada zorluyor beni nefesim cabuk kesilio vs vs... Insallah bi sekilde kurtulcam bu illetten
Bende champixle bıraktım sigarayı 12.12.12 tarihinde :) yalnız son 2-3 haftadır suratimda sivilce çıkmaya başladı. Sivilce mevzusunu sigarayı bırakmaya bağlıyorum, benzer durumla karşılaşan oldumu acaba?
Sigarayı kendi irademle hiçbirşey kullanmadan bırakalı 5 hafta olucak nerdeyse.
İşyerinde mesai arkadaşlarımın tamamı günde 1-2 paket sigaraya devam ediyorlar.
Enteresan şekilde canım artık hiç sigara istemiyor ve aşırı derecede mutluyum.
20 sene içmişim, yazık etmişim kendime diyerek çok önemli bir karar verdim bırakarak.
Arkadaşlar, inanın sigarayı bırakanlara bi başka bakıyor toplum. İnsanın kendine güveni
geliyor ve kendine saygı duyuyor. Tabi birde sizden biraz çekiniyorlar. Bu adam 20 sene
sonra sigarayı bıraktıysa, kim bilir neler yapar bulaşmayalım diyorlar. :) Tabi bu işin
şakası. Bırakın, içmeyin arkadaşlar. Sadece ilk 3 gün zorlanıcaksınız. Sonrası adeta bir cennet.
Yeni vtec2 aldım sigara içilmemiş 1.5 ay önce. Okadar güzel bir durum ki... Bırakın,
sevdiklerinize ve en önemlisi kendinize iyilik yapın. 20 sene sigara içerek, hayatımdan 4 sene
kısalltım. Zararın neresinden dönerseniz kar..
Sağlık yoksa sizde yoksunuz!
Bu iş kesinlikle irade işi.Eniştem kalp krizi neticesinde bıraktı sonrasında da 23 yaşında evladını kaybetti ve buna rağmen bahanelere sığınıp içmedi..
Valla hiç sigara sürmedim şimdiye kadar ağzıma nasıl bir duygudur bilmiyorum haliyle
Ama buradan sigarayı bırakan tüm abilerime,kardeşlerime va yaşıtlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Ben dün elektronik sigara aldım, 12mg lık likit ile dünden beri içiyorum.dün sabah bitane normal sigaradan sonra kullanmaya başladım akşam 5 gibi normal sigara içince tiksinme geldi 3 fırtta söndürdüm.sabah bi kalktım ki ne balgam ne kötü tat hiç bişey yok ağzımda bide dinç uyandım.bugünde saat 4 oldu öğlende tek normal sigara içtim.canım çektimi 20-25 dk da bir elektronikten iki fırt çekiyorum yetiyor.
tabi dün çileden çıktım normal sigara içmemek için çok tuttum kendimi orasıda ayrı :) bu sigaranında slim sigara içen insanlara göre olan modelinden aldım ki hedefim 6mg lık likite düşüp ondan sonrada bırakmak :)
Bu seferde elektronik sigaranın bağımlısı olma sakın. Bugün gazetenin birinde vardı bu konuyla ilgili bir haber. Elektronik Sigara'daki tehlike fln diyordu. İhtiyacınız olan tek şey, biraz inat, biraz irade. Birde sabah içtiğiniz ilk sigarayı içmeyin. Benden söylemesi.3-4 gün ağzınıza koymazsanız, doğal olarak vücuttaki nikotin ihtiyacı azalıyor.
Ben şampiksi bırakıp sigaraya başlıyalı cok oldu, çok mutsuz hissettim kendimi paket oldugu gibi duruyo.. Şu an için psikolojik açıdan hazır hissetmiyorum kendimi, kadayı topladığım an sigarayı bırakmaya hazırlıcam kendimi
1. Denemem BAŞARISIZ :D
Konunun uzmanı değilim, ama 20 sene bu mereti içip bırakan biri olarak sana
şunu söyleyeyim, mutlu olmak sigaraya bağlı olan birşey değil. Koku, tad alma
duyguların eskisi gibi olunca, sabahları rahat kalkmaya başlayıp, mükemmel
nefes almaya başlayınca esas mutluluğu ozaman gör. İçtiğin her altı sigara, yaşamından 90 dakika kısaltıyor. Karar senin. Sonucunda, çok büyük acılar çekerek
sevdiklerine tarifi çok zor acılar bırakmakta var.
Kuzenimde champix sayesinde bıraktı , 2 aydır ağzına sürmüyor..
klişe olacak ama bencede sigara hapla ilaçla hele o elektronik sigarayla asla bırakılmaz, tam bir saçmalık. Bırakıcam diyip o gün içmemeye başlayacaksın, azaltarak devam etmekte çözüm değil.
Elektronik sigara içme şansım oldu geçen bir arkadaşta vardı , nargile gibi tadı var ama onu içen adam kendini kandırır , çünkü insanı el alışkanlığından vazgeçirmiyor bir kere, bana göre sigarayı bırakma olayı fiziksel biyolojik yönünden ziyade el alışkanlığını yenmektir. Zor olanda bence budur.
Ben haftada 2 paket falan içiyorum ona rağmen tiksiniyorum bırakmak istiyorum ama el alışkanlığı, can sıkılınca bitane yakıp içeyim alışkanlığımı yenemiyorum.
işin özü bugüne kadar envai çeşit toz ilaç vs. kullanan gördüm çoğu bırakıp 2 ay sonra tekrar başladı. olay tamamen irade işi..
Sadece şunu bilmekte fayda var, sanıldığı yada söylendiği kadar zor değil bırakmak. Ve eğer gerçekten bırakmak isteyen arkadaşlar nacizane bir tavsiyem, bol bol su içip, şekersiz sakız çiğneyiniz. Ben bu şekilde bıraktım ve kolay oldu.
Yav şu konuyu okudukça benim sigara içesim geliyor. Aha şimdi içmeye gidiyorum. :D Bende bir anormallik var...
Kafada bitmesi lazım bence. İlaç milaç hikaye...