User Tag List

Sayfa 9/35 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
661 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Sigaraya Son - Champix Deneyimlerim

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaklaşık 2 ayı geçti bu süreçte max 10 dal sigara içmişimdir hiç aramıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sigarayı bırakmamı isteyen bi arkadaşım akciğer kanseri olan bi amcanın ameliyatına soktu. o ciğeri gördükten sonra yani 3 gündür içmiyorum. hergece rüyama giriyor, aklıma geldikçe midem bulanıyor. 6 yıldır içiciyim son 1 yıldır günde rahat 2 paketi geçiyordu. abim hala yanımda içiyor i*nelik olsun diye uzatıyor, çok şükür içmiyorum.
    hatta bi video paylaşayım; gördüğüm manzaranın bundan farkı yoktu. videoyu telefona attım canım istedikçe açıp izliyorum. inş bırakmak isteyenlerin sürekli aklına gelir ve içmezler.
    lung cancer surgery - YouTube

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk 6 ayında neredeyse her akşam sonraki 6 ayda ise aralıklı olarak rüyamda sigara içtiğimi ve çok pişman olduğumu gördüm.
    yazmış ekşi sözlükte biri.. bu adamlar napmış da herkese aynı ruyaları gördürüyolar hayat iyice korkutucu olmaya başladı ben de alıcam sanırım bu ilaçtan ama üstteki yazıyı yazan arkadaş o kadar depresif oldum ki sırf bu yüzden sigaraya başlıycam sanırım yazmış bundan korktum işte.. zaten ruh hali pek düzgün biri değilim genel olarak hiç de olmadım daha da bozmıyalım

bi de bu ruyaların hapını çıkartsalar sadece ya madem çok eğlenceli olur salak salak ruyalar görüyorum ben bilardo oynuyorum falan ruyamda hem anlamsız hem sıkıcı.. geceleri hareketlendiririz ne güzel

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazmış ekşi sözlükte biri.. bu adamlar napmış da herkese aynı ruyaları gördürüyolar hayat iyice korkutucu olmaya başladı ben de alıcam sanırım bu ilaçtan ama üstteki yazıyı yazan arkadaş o kadar depresif oldum ki sırf bu yüzden sigaraya başlıycam sanırım yazmış bundan korktum işte.. zaten ruh hali pek düzgün biri değilim genel olarak hiç de olmadım daha da bozmıyalım

bi de bu ruyaların hapını çıkartsalar sadece ya madem çok eğlenceli olur salak salak ruyalar görüyorum ben bilardo oynuyorum falan ruyamda hem anlamsız hem sıkıcı.. geceleri hareketlendiririz ne güzel
    Ruh halin düzgün değilse doktoruna danışmadan alma bu ilacı.. Önceki sayfalarda prospektüsündeki yan etkilerini yazmıştım. Şakaya gelir tarafı yok o yan etkilerin

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam durum nedir ?
    Everyday I ** çapuling...

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ben şunu merak ediyorum,babam 35 sene içmiş bu sigarayı ve şu an yaklaşık 1.5 senedir bıraktı ve ağzı sürekli yara oluyor yemek yemekte aşırı zorluk ve üstüne bide sürekli grip gibi burun akıntısı falan oluyor.bunun bi tedavisini zonguldakta hiçbi doktor bulamadı,kan temiz çıkıyor..var mı bu konuda bilgisi olan ?

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ne durumdasın Evren?

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sonuna kadar kullandım özel nedenlerden dolayı bir süre bırakmam gerekiyordu çok faydalı bırakmaya inanlar için faydalı lakin ben kendi rızam ile geri başladım.

inanın geri başlamak çok zor oldu midem bulana bulana içtim ama sonunda döndüm geri Aqua Blue akar

hak_on - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde bir arkadasim birakti ayni ilacla yan etkisinin acisini bir muddet cok cekmis resmen aptal oldum 1 hfta beyin fonsiyonlarim durdu desem yeridir demisti.bende cok ciddi niyetliyim arastrmalara baslayip aliyim diorum.bu 171 i arayinca ucretsiz verme gbi bir durum var mi oyle duymustumda?saglik guvencemde var...

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne durumdasın Evren?
    + ben

sigara arıyomusun sabahları kalktıgında yada canın sıkıldıgında cay kahve içtiğinde..
    çok içtiğim soylenemez emzik oldu el agız alıskanlıgı bende alıp denicem bişey kaybetmem, bırakırsam kazanırım hiç değilse
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Murat Özcan
    Misafir
    gerçekten çok hayırlı bir iş yapmısın saglık acısından

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    1.5hafta önce şirketten arkadaşla bırakalım dedik bıraktık , 5gün ağzıma sürmedim o sırada Allen Carr'ın kitabına rastladım D&R'da.Kitabı aldım tatilde okurum diye.

Okumaya başladım,herif açık açık iç diyor nasıl olsa bırakıcaksın diye o garantiyi verdiği için günde 3-4sigara içerek 4günde bitirdim kitabı.Kitapla beraber hipnoterapi cd'si gelmişti , onda ki ses kaydını da telefona attım kitap bittikten sonra dinledim.

3.günümdeyim şu anda, kitap cidden çok etkili özellikle adamın yöntemi.Ne sabah kalkınca ne yemek sonrası ne pc başında film vs izlerken bırak canımın istemesini aklıma bile gelmiyor.

Adamın yöntem başarılı,adam zaten bilinen şeyleri farklı şekilde ve tekrar ede ede beyine kazıyor ama bırakmayı istemekte gerekli bence.

Ve şu anda sigara içilen ortamda duramıyorum kesinlikle fena şekilde rahatsız ediyor.

İnşallah böyle devam eder.

academian97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sigara denen illetten kurtulmaya çalışan bütün arkadaşlara Allah sabır versin diye dua ediyorum, inşallah bırakırsınız...
    Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su an saglık sorunum dolayısıyla içmiyorum zaten , inşallah iyileştikten sonra başlamam..

SinanATASOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İçmeyenler kulübüne hoş geldiniz. Çevremden de bildiğim gibi Champix iyi bir ilaç ancak ben 17 sene hatrı sayılır miktarda sigara içip (Günde 1-2 paket) artık bırakmam gerektiği kanaatine vardığımda uzun araştırmalar sonucu birşey kaybetmem diyip Allen Carr'ı okudum ve inanamadığım şekilde kolay bıraktım.. Tek yaptığım, canım çektiğinde içimdeki küçük canavara küfretmekti.. İstek hemen kayboluyordu.. Bu kadar kolaymıymış kafama s..yım bunca zaman neden denemedim diye kendime kızdım.. Sonrasında beyin oyunları başladı.. Niye bıraktım ki ne gerek vardı ki diye kendime sormaya başladım. Kitabı tekrar okudum ve yaklaşık 5 yıldır sigarayı bırakmış durumdayım. Bazen canım çekiyor.. Yakıyorum bi tane, ne kadar iğrenç birşey olduğunu hatırlayıp ikinci fırttan sonra söndürüyorum..
    Benim için zor yoktur... İmkansız biraz zaman alır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sigaradan kurtulanlar, nedir son durum?

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu konuyu acali aylar oldu.. Adim adim yazmistim durumu. Degisen birsey yok. Hala icmiyorum, canim neredeyse hic cekmiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Süper

Hayatımda verdiğim en doğru karar sigarayı bırakma kararıydı.. Darısı içenlerin başına..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.5hafta önce şirketten arkadaşla bırakalım dedik bıraktık , 5gün ağzıma sürmedim o sırada Allen Carr'ın kitabına rastladım D&R'da.Kitabı aldım tatilde okurum diye.

Okumaya başladım,herif açık açık iç diyor nasıl olsa bırakıcaksın diye o garantiyi verdiği için günde 3-4sigara içerek 4günde bitirdim kitabı.Kitapla beraber hipnoterapi cd'si gelmişti , onda ki ses kaydını da telefona attım kitap bittikten sonra dinledim.

3.günümdeyim şu anda, kitap cidden çok etkili özellikle adamın yöntemi.Ne sabah kalkınca ne yemek sonrası ne pc başında film vs izlerken bırak canımın istemesini aklıma bile gelmiyor.

Adamın yöntem başarılı,adam zaten bilinen şeyleri farklı şekilde ve tekrar ede ede beyine kazıyor ama bırakmayı istemekte gerekli bence.

Ve şu anda sigara içilen ortamda duramıyorum kesinlikle fena şekilde rahatsız ediyor.

İnşallah böyle devam eder.
    low-yardır'ım durum nedir? ben bu işi merak etmeye başladım...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)