yaklaşık 2 ayı geçti bu süreçte max 10 dal sigara içmişimdir hiç aramıyorum
sigarayı bırakmamı isteyen bi arkadaşım akciğer kanseri olan bi amcanın ameliyatına soktu. o ciğeri gördükten sonra yani 3 gündür içmiyorum. hergece rüyama giriyor, aklıma geldikçe midem bulanıyor. 6 yıldır içiciyim son 1 yıldır günde rahat 2 paketi geçiyordu. abim hala yanımda içiyor i*nelik olsun diye uzatıyor, çok şükür içmiyorum.
hatta bi video paylaşayım; gördüğüm manzaranın bundan farkı yoktu. videoyu telefona attım canım istedikçe açıp izliyorum. inş bırakmak isteyenlerin sürekli aklına gelir ve içmezler.
lung cancer surgery - YouTube
yazmış ekşi sözlükte biri.. bu adamlar napmış da herkese aynı ruyaları gördürüyolar hayat iyice korkutucu olmaya başladıilk 6 ayında neredeyse her akşam sonraki 6 ayda ise aralıklı olarak rüyamda sigara içtiğimi ve çok pişman olduğumu gördüm.ben de alıcam sanırım bu ilaçtan ama üstteki yazıyı yazan arkadaş o kadar depresif oldum ki sırf bu yüzden sigaraya başlıycam sanırım yazmış bundan korktum işte.. zaten ruh hali pek düzgün biri değilim genel olarak hiç de olmadım daha da bozmıyalım
bi de bu ruyaların hapını çıkartsalar sadece ya madem çok eğlenceli olur salak salak ruyalar görüyorum ben bilardo oynuyorum falan ruyamdahem anlamsız hem sıkıcı.. geceleri hareketlendiririz ne güzel
ya ben şunu merak ediyorum,babam 35 sene içmiş bu sigarayı ve şu an yaklaşık 1.5 senedir bıraktı ve ağzı sürekli yara oluyor yemek yemekte aşırı zorluk ve üstüne bide sürekli grip gibi burun akıntısı falan oluyor.bunun bi tedavisini zonguldakta hiçbi doktor bulamadı,kan temiz çıkıyor..var mı bu konuda bilgisi olan ?
ben sonuna kadar kullandımözel nedenlerden dolayı bir süre bırakmam gerekiyordu çok faydalı bırakmaya inanlar için faydalı lakin ben kendi rızam ile geri başladım.
inanın geri başlamak çok zor oldu midem bulana bulana içtim ama sonunda döndüm geri Aqua Blue akar![]()
Benimde bir arkadasim birakti ayni ilacla yan etkisinin acisini bir muddet cok cekmis resmen aptal oldum 1 hfta beyin fonsiyonlarim durdu desem yeridir demisti.bende cok ciddi niyetliyim arastrmalara baslayip aliyim diorum.bu 171 i arayinca ucretsiz verme gbi bir durum var mi oyle duymustumda?saglik guvencemde var...
gerçekten çok hayırlı bir iş yapmısın saglık acısından
1.5hafta önce şirketten arkadaşla bırakalım dedik bıraktık , 5gün ağzıma sürmedim o sırada Allen Carr'ın kitabına rastladım D&R'da.Kitabı aldım tatilde okurum diye.
Okumaya başladım,herif açık açık iç diyor nasıl olsa bırakıcaksın diye o garantiyi verdiği için günde 3-4sigara içerek 4günde bitirdim kitabı.Kitapla beraber hipnoterapi cd'si gelmişti , onda ki ses kaydını da telefona attım kitap bittikten sonra dinledim.
3.günümdeyim şu anda, kitap cidden çok etkili özellikle adamın yöntemi.Ne sabah kalkınca ne yemek sonrası ne pc başında film vs izlerken bırak canımın istemesini aklıma bile gelmiyor.
Adamın yöntem başarılı,adam zaten bilinen şeyleri farklı şekilde ve tekrar ede ede beyine kazıyor ama bırakmayı istemekte gerekli bence.
Ve şu anda sigara içilen ortamda duramıyorum kesinlikle fena şekilde rahatsız ediyor.
İnşallah böyle devam eder.
Sigara denen illetten kurtulmaya çalışan bütün arkadaşlara Allah sabır versin diye dua ediyorum, inşallah bırakırsınız...
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
İçmeyenler kulübüne hoş geldiniz. Çevremden de bildiğim gibi Champix iyi bir ilaç ancak ben 17 sene hatrı sayılır miktarda sigara içip (Günde 1-2 paket) artık bırakmam gerektiği kanaatine vardığımda uzun araştırmalar sonucu birşey kaybetmem diyip Allen Carr'ı okudum ve inanamadığım şekilde kolay bıraktım.. Tek yaptığım, canım çektiğinde içimdeki küçük canavara küfretmekti.. İstek hemen kayboluyordu.. Bu kadar kolaymıymış kafama s..yım bunca zaman neden denemedim diye kendime kızdım.. Sonrasında beyin oyunları başladı.. Niye bıraktım ki ne gerek vardı ki diye kendime sormaya başladım. Kitabı tekrar okudum ve yaklaşık 5 yıldır sigarayı bırakmış durumdayım. Bazen canım çekiyor.. Yakıyorum bi tane, ne kadar iğrenç birşey olduğunu hatırlayıp ikinci fırttan sonra söndürüyorum..
Benim için zor yoktur... İmkansız biraz zaman alır..
Bu konuyu acali aylar oldu.. Adim adim yazmistim durumu. Degisen birsey yok. Hala icmiyorum, canim neredeyse hic cekmiyor.![]()
Süper
Hayatımda verdiğim en doğru karar sigarayı bırakma kararıydı.. Darısı içenlerin başına..
Benim için zor yoktur... İmkansız biraz zaman alır..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)