User Tag List

Sayfa 42/64 İlkİlk ... 32404142434452 ... SonSon
1213 sonuçtan 780 ile 798 arası

Konu: Nerde Ne Yenir?

kangomania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yutkundurdu, o nasıl anlatım
    Bu arada aklıma geldi, adana kuruköprü corbacisi

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Halkalıda löp et diye bir yer var. Bildiğin kasaptan alır gibi dolaptan paketlenmiş ızgaralıklarını seçiyorsun, et,tavuk,patlıcan,biber,mantar vs vs veriyorsun içerde mangalda pişirip geliyor önüne. Hani çok lüks bir mekan değil, hatta arkadaşlarla ilk gittiğimde olm burası kasap galiba lokanta olduğuna eminmisiniz demiştim ama lezzet, sunumdaki samimiyet on numara. LöpEt tabelası kasabın tabelası hemen yan dükkanı bahsettiğim lokanta, gidipte geri dönmeyin.

İstasyon Mh.İstasyon Cd. No: 13
    Bu Halkali, Istanbul, Turkey

ozan gülle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmir için yeni mekan önerileri olan var mı? Yemek, tatlı fark etmez

Selway'deki Köfteci Yusuf'u çok öneriyorlar, henüz gitmedim ama künefesi de bol kaymaklı büyük bir porsiyonmuş ...
    İzmirde kemeraltı girişinde ödemiş kebap salonu var orda yediğin ödemiş köfteyi hiç bi yerde yiyemezsin net içerisi çok lüks durmuyor ama zamanın ünlü sanatcılarının köfte yemeye geldiğine şahit oldum rahmetli levent kırca falan sürekli geldiğimde uğradıgım yer diyordu tavsiye ederim

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmir için yeni mekan önerileri olan var mı? Yemek, tatlı fark etmez

Selway'deki Köfteci Yusuf'u çok öneriyorlar, henüz gitmedim ama künefesi de bol kaymaklı büyük bir porsiyonmuş ...
    Atakan seviyo bak künefeyi abi ahhaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çorba agız sulandırdı

afyonda kötfe irfan ustada yenir o zaman bende tavsiyede bulunayım böyle ufak bir yer ama her saat sırası mevcut irfan ustanın o güzel sohbeti cabası

sarraflar sokagından yukarı çıkarken sagdan ikinci ara köşe dükkan
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alpha12gtr ye de gider turbo civic ile. 100-300 getir
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan miniyle M6 geçtik bu kadar hit olmadık asahuahuashuahus

Baris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir şirinyer meşhur bergama köftecisi (Nato Girişi) köfte ve domates çorbası başka biyerde bulma şansınız yok şehir dışından müşterisi gelir 30 yıllık mekan
    Şirinyer Işık Lokantası (Has esnaf lokantası çok eski mekan yine bu iki mekan öğleden sonra 3 e kadar açık)
    Gaziemir merkez Ciğerci Sinan
    Karabağlar Sanayi Köfteci Sebo ödemiş köftesinde ciddi iyi
    Bahçelievler Sadık Usta Künefeci
    Onun haricinde Kemeraltında aşırı iyi ve eski mekanlar var tek tek hatırlamak mümkün değil şimdilik yazabildiklerim bunlar daha çokk var

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karaköy bildiğiz gibi baya artık, güzel ve iyi mekanlar açılmaya başladı..
    Geçen gün, Ma'na da yemek yeme şansım oldu.. Gerçekten mutfağı çok başarılı ve fiyatları öyle absurt değil..
    Bir Big Chefs de, MidPoint de vereceğiniz para kadar, belki bir tık üstünü veriyorsunuz ama hakkını gerçekten veriyor yemekler, tavsiye ederim.
    Yine karaköy de alt geçidin orada, Çiçek köfte var - Köşede Üst katta kalıyor.. Mozaik pastasından kesinlikle yemenizi öneririm.

rdmmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir'de çok seçenek varda hep dağınık yerlerde.
    Köfteci Yusuf'u deneme fırsatım olmadı çok kalabalıktı gittiğimde ama askerliğimi Bursa'da yaptım nerdeyse gün aşırı yiyordum lezzet aynıysa gayet başarıldır.
    Balçova Balpa iş merkezindeki Hakan Çorba. Üni yıllarında saat kaçta gidersek gidelim yer beklerdik lezzet bozmadıysa gayet iyi.
    Bostanlı'da coffee house ve cafe la vie. La vie de cajun sepeti + bira tavsiyemdir. Fiyat lezzet olarak başarılı bulduğum bir yer.
    Yolunuz Foça tarafına düşerse lezzetli bir dibek kahvesi için Kozbeyli köyündeki Şakir'in Yerini tavsiye ederim.
    Kahvaltı için çok yer denedim fakat aradığımı pek bulamadım. Çiçekliköy'deki kahvaltı yerlerindeki fiyatlar sunulan hizmete göre şişkin. Bostanlı tuzu biberi ve Sir Winston makul düzeyde. Çeşme yolundaki Tepe Kahve Çetin'in yerini çoğu arkadaşım tavsiye etti. Zamanında Türkiye'de en iyiler arasındaymış deneme fırsatım olmadı daha ama.
    Yazın klasiktir bilenler bilir Çeşme'de Asucan da atom yenilir.

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rdmmm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmir'de çok seçenek varda hep dağınık yerlerde.
    Köfteci Yusuf'u deneme fırsatım olmadı çok kalabalıktı gittiğimde ama askerliğimi Bursa'da yaptım nerdeyse gün aşırı yiyordum lezzet aynıysa gayet başarıldır.
    Balçova Balpa iş merkezindeki Hakan Çorba. Üni yıllarında saat kaçta gidersek gidelim yer beklerdik lezzet bozmadıysa gayet iyi.
    Bostanlı'da coffee house ve cafe la vie. La vie de cajun sepeti + bira tavsiyemdir. Fiyat lezzet olarak başarılı bulduğum bir yer.
    Yolunuz Foça tarafına düşerse lezzetli bir dibek kahvesi için Kozbeyli köyündeki Şakir'in Yerini tavsiye ederim.
    Kahvaltı için çok yer denedim fakat aradığımı pek bulamadım. Çiçekliköy'deki kahvaltı yerlerindeki fiyatlar sunulan hizmete göre şişkin. Bostanlı tuzu biberi ve Sir Winston makul düzeyde. Çeşme yolundaki Tepe Kahve Çetin'in yerini çoğu arkadaşım tavsiye etti. Zamanında Türkiye'de en iyiler arasındaymış deneme fırsatım olmadı daha ama.
    Yazın klasiktir bilenler bilir Çeşme'de Asucan da atom yenilir.
    Abi bütün tripli işletmeleri saymıssın asucan dahil

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=kesici;8022182]İst. B.evler'de canı çorba çeken olursa VIP'e uğrasın. Orta kıyım Kelle Paça, kıvamı bol olsun deyin acıyı da yağsız tarafından biberinden koydurun, üzerine bir çay kaşığı sarımsak bırakın ve bir dilim limon sıktıktan sonra yavaşça o sarımsak kendisini çorbaya salıyor böyle üfff... Limonu ve tuzu eklenmiş bolca rokayı ekmeğin arasına koyup kaşık kaşık için o şifalı suyu... Ahanda budur.

Adres nerede tam olarak?
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=aslan;8022468]
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İst. B.evler'de canı çorba çeken olursa VIP'e uğrasın. Orta kıyım Kelle Paça, kıvamı bol olsun deyin acıyı da yağsız tarafından biberinden koydurun, üzerine bir çay kaşığı sarımsak bırakın ve bir dilim limon sıktıktan sonra yavaşça o sarımsak kendisini çorbaya salıyor böyle üfff... Limonu ve tuzu eklenmiş bolca rokayı ekmeğin arasına koyup kaşık kaşık için o şifalı suyu... Ahanda budur.

Adres nerede tam olarak?
    okurken, içmiş kadar oldum vallahi eyv............

Gimifayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslanneron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çorba agız sulandırdı

afyonda kötfe irfan ustada yenir o zaman bende tavsiyede bulunayım böyle ufak bir yer ama her saat sırası mevcut irfan ustanın o güzel sohbeti cabası

sarraflar sokagından yukarı çıkarken sagdan ikinci ara köşe dükkan
    Kofteci irfana +1907 yemekten sonra da donuste yayla oztaylan sekerlemeden kaymakli lokum alinir.
    Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=aslan;8022468]
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İst. B.evler'de canı çorba çeken olursa VIP'e uğrasın. Orta kıyım Kelle Paça, kıvamı bol olsun deyin acıyı da yağsız tarafından biberinden koydurun, üzerine bir çay kaşığı sarımsak bırakın ve bir dilim limon sıktıktan sonra yavaşça o sarımsak kendisini çorbaya salıyor böyle üfff... Limonu ve tuzu eklenmiş bolca rokayı ekmeğin arasına koyup kaşık kaşık için o şifalı suyu... Ahanda budur.

Adres nerede tam olarak?
    Abicim Mcdonalds yanında hemen Big Mamas var onun yanında. Big Mamasda bizim mekanımız açılacak bir kaç hafta içinde çay içmeye beklerim. Çorba içeceksen demir tasta söyle abicim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gimifayf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kofteci irfana +1907 yemekten sonra da donuste yayla oztaylan sekerlemeden kaymakli lokum alinir.
    ah bide her saat kuyruk olmasa yayla da ama genede eve giderken bekliyorum o sırayı götürmek için
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alpha12gtr ye de gider turbo civic ile. 100-300 getir
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan miniyle M6 geçtik bu kadar hit olmadık asahuahuashuahus

rdmmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bütün tripli işletmeleri saymıssın asucan dahil
    haha Asucan agır triptir bi keresinde 2. istedim sana vermem daha ben yemedim dedi. 5 dak sonra yanıma geldi gel hadi gel ye bir tane daha dedi.
    Diğerlerinde pek tripli bir tavırla karşılaşmadım Bostanlı'da evimin dibinde olunca çoğu çalışanlarla ense tokat ilişkisi olunca trip olmuyor pek.

serkanaygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce söylendi mi bilmiyorum ama Güngören'de Bağdat Ocakbaşı var. F/P çok güzel

İyi yiyen arkadaşlara tavsiyem, 1 dürüm 1 porsiyon çiğköfte 1 içli köfte yarım ciğer tava dürüm gayet güzel oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkanaygün Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha önce söylendi mi bilmiyorum ama Güngören'de Bağdat Ocakbaşı var. F/P çok güzel

İyi yiyen arkadaşlara tavsiyem, 1 dürüm 1 porsiyon çiğköfte 1 içli köfte yarım ciğer tava dürüm gayet güzel oluyor.
    Gardaş künefeyi unuttun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkanaygün Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu iyi yiyen menüsü mü ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında değil normal yiyen olmalı bence o Lahmacunu bile çatal bıçakla yiyen bir kız arkadaşım vardı, Bağdata gidince kız kendinden geçiyordu, bileğinden dürümün yağları akıyordu

Bence Bağdata gidecekseniz ilk olarak çiğ köfte ile başlamalısınız, marulun arasına o ağızı tatlı tatlı yakan çiğköteyi koyup limonu sıkıp tek hamlede ağzınıza atmalısınız. Daha sonra bir tane içli köfte üzerine gene limonu sıkıp yarısını tek hamlede ısırıcaksınız... Geri kalan yarısını da dumanı üzerinde tüterken limonlayıp tek hamlede damaklarımızın arasında ezerek yiyiceksiniz. Sonra sıra geldi ana yemeğe Adana'ya... O tırnak pidesini iki avucunuzun arasına alıp dürüp dürüp yedikten sonra sıra peyniri uzadıkça uzayan şerbeti ağzınıza yayılan künefeyi üfleye üfleye yiyorsunuz ve evet, sonunda kaçak çay ile beraber orgazm sigaranızı yakabilirsiniz, afiyet olsun, bereketli olsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)